2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bende bugün çamaşır suyu testi yaptım biaarkadas demişti burda bi kapak koydum hiç bişey olmadı bi daha koydum yine yok bi daha yine yok :KK70: bi kabarcık bile çıkmadı demek ki ben hiç hamile olma ihtimali yok o zaman :KK70:

Valla bende buralarda dolaşıyorum zaman geçsin diye ama merakım artıyor daha da okudukça :) Ama birlikte beklemek daha güzel değil mi? En azından burada onlarca kişiyle aynı duyguları paylaştığını bilmek güzel.. Birlikte sevinip, üzülmek güzel.. Zaman bir şekilde geçecek ve bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek..

Bence de birlikte beklemek daha güzel yalnız olsam kafayı yerdim çok daha fazla üzülürdüm burda sizden destek alıyorum iyi ki var kadınlar klübü En Büyük KK

Eki Görüntüle 1814554 Eki Görüntüle 1814555 Kızzzzlarrrrr kosunn kosunnnnn fotoya yorum lütfeen

Canım benm bata 2 gün var hesapladığım bide ben beklemeden cıktı damlattım tek çizgiydi arkamı döndüm böyle olmus testte de 5 dk bekleyiniz yazıyordu

Çok sevindim gerçekten :KK200::nazar: bence birseyler var bat gününde bir daha tekrarla bence inşallah hamilesindir :anneadayı:

Benim bat a bir gün var sabah test yaptim hicbirsey çıkmadı :63:

Silik bir çizgi bile yoktu :mad: yarını beklicem bakalım ümidimi kesmek istemiyorum kırmızıları görene kadar :KK20:

Kızlar günaydın bat bugün ama daha bişey yok dün hafif sancım oldu o kadar. 3 gün ömce idrar testi yaptım negatif. Sabah eşime kan testi yaptırıcam dedim hayır ümitlenip üzülmek yok pazartesiyi bekleyelim dedi. Nasıl bekleyecem bilmiyorum

Eki Görüntüle 1814554 Eki Görüntüle 1814555 Kızzzzlarrrrr kosunn kosunnnnn fotoya yorum lütfeen

canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnn :)

Bende daha tık yok..bat yarın..normalde şaşmaz..bi test yaptım negatif çıktı..umudum yok ama belli de olmaz tabi..yarın olmazsam umutlanıcam yine :)

Ayyy seninle Batlarımız aynıı :KK43: Bugün beklemedeyiz. Rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum o kadar mutlu oluyordum kiii

Kızlar günaydın bat bugün ama daha bişey yok dün hafif sancım oldu o kadar. 3 gün ömce idrar testi yaptım negatif. Sabah eşime kan testi yaptırıcam dedim hayır ümitlenip üzülmek yok pazartesiyi bekleyelim dedi. Nasıl bekleyecem bilmiyorum

Eşin haklı canım. Kan testinde olumsuz görüp üzülmektense regl olmak daha iyi inan bana. Ben 2 gün gecikmeyle kan testi verdim. Negatif çıktı. Akşamına regl oldum.

Kızlarrr günaydınn hepinize cook cok tesekkür ederim daha gidemem kana izin alamadım iş yerinden kan testi için aç olmak gerekiyor mu illa

Bende rüyamda yavru kuş gördüm ve anlamına baktım güzel bi habere bebeğe işaret diyorlar inşallah öyle olur böyle umitlenip sonra olmaması çok kötü oluyor

Kızlarrr günaydınn hepinize cook cok tesekkür ederim daha gidemem kana izin alamadım iş yerinden kan testi için aç olmak gerekiyor mu illa
internette fark etmez yazıyor ama ben daha önce bi kere verdim gitmeden aradım hastaneyi açsan gel dediler hadi hayırlısı

canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnn :)

Ayyy seninle Batlarımız aynıı :KK43: Bugün beklemedeyiz. Rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum o kadar mutlu oluyordum kiii

Rüyada bile çok güzel gerçekte nasıldır kim bilir hepimiz tadarız inşallah hayirlisiyla :KK36:

Ben de deniz görüyorum rüyamda kaç oldu bu gördüğüm hayrolsun:KK200:

april1109 april1109 senin bat 19 yani benle aynı acaba bende yapsam çıkar mı çok merak ediyorum ben:KK17:
Canım bmm bat 16 mıs yani gecen ay 19 martta hastalandım uc gün öncesı 16sı yani daha bi gün sonra bat günüm gecen hafta erken gebelik testi aldım negatif cıkmıstı adet tarihini beklemek gerekiyor ben cok ümitsizdim bu testi yaparken ikinci cizgiye hala inanamıyorum

Canım bmm bat 16 mıs yani gecen ay 19 martta hastalandım uc gün öncesı 16sı yani daha bi gün sonra bat günüm gecen hafta erken gebelik testi aldım negatif cıkmıstı adet tarihini beklemek gerekiyor ben cok ümitsizdim bu testi yaparken ikinci cizgiye hala inanamıyorum

hayırlı olsun canımm sağ sağlim kucağına al inşallah. kan testi sonucuda yaz bize. ve gününüde kaç gün gecktiğini.. belirtilerniii vs vs : )))

hayırlı olsun canımm sağ sağlim kucağına al inşallah. kan testi sonucuda yaz bize. ve gününüde kaç gün gecktiğini.. belirtilerniii vs vs : )))
Gecikmedim canım 2 gün erken öğrendim adet belirtilerinden baska belirtim yoktı dün kasıklarım cok agrıdı göğüslerim cok hassaslastı ve şiş sivilcelerim çoştu adet yaklasıncada böyle oluyordum aynı belirtiler bgun kasık agrım yok dün kadar ama

X