- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.061
benimde pazar yada en geç pazartesi .. sabah test yaptım benimde negatiff ..
çift çizgiyi görebilen arkadaşımızı tebrik ederim.
bat a bugünle beraber 5 gün var.
sonuna kadar test yapmayacağım zaten yoksa günüm hiç şaşmadan adet olurum.
Allah'ım hayırlısını nasip etsin.
Benim negatif
benim de canım belirtin var mıBende 19 nisan
özellikle sabahları göğüs ağrısı var acıyor gibi şu an da var ama sabah ilk uyanınca daha fazla bi de sık idrara çıkma onun dışında pek bişey yok göğüs ağrısı adetten öncede oluyor bazen ama bu sefer çok fazla her zamanki ne göre yani senin var mıbenim de canım belirtin var mı
benim de göğüs ağrısı ve akıntı var canımözellikle sabahları göğüs ağrısı var acıyor gibi şu an da var ama sabah ilk uyanınca daha fazla bi de sık idrara çıkma onun dışında pek bişey yok göğüs ağrısı adetten öncede oluyor bazen ama bu sefer çok fazla her zamanki ne göre yani senin var mı
benim de geçen ay çok akıntım vardı ama olmadı bu ay nerdeyse hiç yok gibi az yani ama belirtiler kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile değişiyor inşallah bizde hatta isteyen tüm herkes o mutlu haberi bu ay alır olmayanlarada allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bekleyelim bakalım çoğu gitti azı kaldıbenim de göğüs ağrısı ve akıntı var canım
Hayırlısı olsunn canımmm hamişsin çok sevindim yaaEki Görüntüle 1814554 Eki Görüntüle 1814555 Kızzzzlarrrrr kosunn kosunnnnn fotoya yorum lütfeen
amin canım benim amin allah hepimize nasip etsinbenim de geçen ay çok akıntım vardı ama olmadı bu ay nerdeyse hiç yok gibi az yani ama belirtiler kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile değişiyor inşallah bizde hatta isteyen tüm herkes o mutlu haberi bu ay alır olmayanlarada allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bekleyelim bakalım çoğu gitti azı kaldı
Ben Bata 1 gün kala yaptım yani dün Negatifti hala adet olmadım beklemedeyim
Kızlar önce hamile olan arkadaşlar tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah hamile olmayanlarda Allah tez zamanda sizede yaşatır inşallah bu duyguyu... benim 11 nisanda beta hcg 282 çıktı 14 nisanda yani dün 2248 çıktı sizce fazlamı yükselmiş dış gebelik felan değildir dimi pazartesi hastaneye gitcem dua edin lütfen hayırlı haberler alayımm..
Canım biliyorum çok fazla stres yapıyorum ama 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı hamileliğimcanım sen neden bu kadar pimpiriklisin, inanılmaz stres yapıyorsun
geçenlerde değer düşük mü diye sormuştun biz de değil demiştik şimdi de yüksek diye sormuşsun fazla yükselmesiyle dış gebelik arasında bir ilişki olduğunu nerden çıkardın?
5. haftada 17.000 gören kişiler var ve ben onlarda böyle bir stres görmedim...
neyse sakın yanlış anlama, hepimizin hakkında hayırlısı olsun....
martle aynı bat ı bekliyor sayılırız benim 20 nisan işte.
belirtin var mı senin?
bat gelince birbirimizden haber alalım.
Benimde bat bugün hafif kasıklarıma sancı giriyor başka bişey yok. İnşallahda adet olmam pazartesiye kadar bekleyecem bakalım hayırlısı. Tabi pazartesiye kadar nasıl bekleyecem onuda bilmiyorumBen de bat a 2gun kala yapmistim negatifti..bu saat oldu hala gelen giden yok..agrim vs de yok..normalde gunum hiiic sasmazdi...anlam veremedim..sen regl oldun mu yoksa dun yaptigin teste gore mi negatif diyosun canim?