- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.081
Canım biliyorum çok fazla stres yapıyorum ama 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı hamileliğimo yüzden böyleyim elim değil yani heran bi sorun çıkcak diye korkuyorum kusura bakmayın lütfen
Benimde bat bugün hafif kasıklarıma sancı giriyor başka bişey yok. İnşallahda adet olmam pazartesiye kadar bekleyecem bakalım hayırlısı. Tabi pazartesiye kadar nasıl bekleyecem onuda bilmiyorum
Ya ben aksine su an cok rahatim hatta testte o negatifi gordugumden beri bi rahatlama geldi bana nasilsa regl olucam mayisa kismetse diyorum o gunden beri..e bat geldi hala olmuyorum..pazartesiyi beklicem ben de..ama eger hamileysem o negatif cikan teste ragmen cok sasiririm :) sen de sıkma kendini surda pazartesiye ne kaldi ki :)
Off kızlar off bugünün stresi hiç bitmiyo ya
Dakika başı wcdeyim kontrol kontrol üstüne olurmuyum diye.
Akşam test yapıcam geç döllenmede olsa çıkarmı sizce testte ?
bat ne zamandı canım ?
Bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bende o yüzden çok rahattım günün hiç şaşmaz hatta erken olurum ama bugün gelen giden yok. O zaman pazartesi burda güzel haberlerle buluşuyoruz inşallahYa ben aksine su an cok rahatim hatta testte o negatifi gordugumden beri bi rahatlama geldi bana nasilsa regl olucam mayisa kismetse diyorum o gunden beri..e bat geldi hala olmuyorum..pazartesiyi beklicem ben de..ama eger hamileysem o negatif cikan teste ragmen cok sasiririm :) sen de sıkma kendini surda pazartesiye ne kaldi ki :)
Bugün tatlım benide listeye yazın yazın dedim ama yazmadılarAkşama kadar nası sabretcem hem olmayayım diye dua ediyorum hemde testi beklemek gerdi beni bugun
arada kaynamıştır canım @__ATALANTE
canım yarın sabah ilk idrar ile yapsan gebelik testini akşam yaptığın test doğru sonuç vermeyebilir :)
Canım biliyorum çok fazla stres yapıyorum ama 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı hamileliğimcanım sen neden bu kadar pimpiriklisin, inanılmaz stres yapıyorsun
geçenlerde değer düşük mü diye sormuştun biz de değil demiştik şimdi de yüksek diye sormuşsun fazla yükselmesiyle dış gebelik arasında bir ilişki olduğunu nerden çıkardın?
5. haftada 17.000 gören kişiler var ve ben onlarda böyle bir stres görmedim...
neyse sakın yanlış anlama, hepimizin hakkında hayırlısı olsun....
Amin canım inşallah ćok teşekkur ederimest canım ne kusuru oyle deme
ama belki de bu kadar stres yapmaman gerekiyor artık sıkıntısız güzel bir hamilelik için...
bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım ama stressiz bir şekilde inşallah :)
Öyle mi diyosun
Ya eşim yarın sabah evde ona söylemek istemiyorum çift çizgiyi görmeden o yokken akşam yapayım diyodum bide olduysa geç döllenme oldu muhtemelen dediğin doğru çıkmayabilir. Üff stres
Aaa hayırlı olsun, hemen kan testi yaptır :)kızlar ben çift çizgi gördüm
Canım gizli gizli yap ya Anlamaz eşin sen beni dinle sabaha kadar sabret sabah yap:)