2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

est canım ne kusuru oyle deme

ama belki de bu kadar stres yapmaman gerekiyor artık sıkıntısız güzel bir hamilelik için...

bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım ama stressiz bir şekilde inşallah :)

G gul_22116 .....................4 nisan

canım adet oldun mu en son mesajında kan değerini paylaşmıştın değere göre hamile değildin ama bir değişiklik var mı?

Benimde bat bugün hafif kasıklarıma sancı giriyor başka bişey yok. İnşallahda adet olmam pazartesiye kadar bekleyecem bakalım hayırlısı. Tabi pazartesiye kadar nasıl bekleyecem onuda bilmiyorum

Ya ben aksine su an cok rahatim hatta testte o negatifi gordugumden beri bi rahatlama geldi bana nasilsa regl olucam mayisa kismetse diyorum o gunden beri..e bat geldi hala olmuyorum..pazartesiyi beklicem ben de..ama eger hamileysem o negatif cikan teste ragmen cok sasiririm :) sen de sıkma kendini surda pazartesiye ne kaldi ki :)

Ben de öyle oldum ama inşallah regl olmazsın pazartesi hemen kan testiiii

Bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bende o yüzden çok rahattım günün hiç şaşmaz hatta erken olurum ama bugün gelen giden yok. O zaman pazartesi burda güzel haberlerle buluşuyoruz inşallah

arada kaynamıştır canım @__ATALANTE

canım yarın sabah ilk idrar ile yapsan gebelik testini akşam yaptığın test doğru sonuç vermeyebilir :)

Öyle mi diyosun
Ya eşim yarın sabah evde ona söylemek istemiyorum çift çizgiyi görmeden o yokken akşam yapayım diyodum bide olduysa geç döllenme oldu muhtemelen dediğin doğru çıkmayabilir. Üff stres

Canım biliyorum çok fazla stres yapıyorum ama 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı hamileliğim o yüzden böyleyim elim değil yani heran bi sorun çıkcak diye korkuyorum kusura bakmayın lütfen a
est canım ne kusuru oyle deme

ama belki de bu kadar stres yapmaman gerekiyor artık sıkıntısız güzel bir hamilelik için...

bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım ama stressiz bir şekilde inşallah :)
Amin canım inşallah ćok teşekkur ederim

martle Allah hepimize bir gün o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.
benim de çok belirtim yok sadece çok idrara çıkma var o kadar.
benim adetim hiç şaşmaz 27-28 gün iki elim kanda olsa olurum :)
tabi bebiş yoksa

Öyle mi diyosun
Ya eşim yarın sabah evde ona söylemek istemiyorum çift çizgiyi görmeden o yokken akşam yapayım diyodum bide olduysa geç döllenme oldu muhtemelen dediğin doğru çıkmayabilir. Üff stres

Canım gizli gizli yap ya Anlamaz eşin sen beni dinle sabaha kadar sabret sabah yap:)

G gul_22116 .....................4 nisan

canım adet oldun mu en son mesajında kan değerini paylaşmıştın değere göre hamile değildin ama bir değişiklik var mı?
İlgin için tşk ederim.bende tam yazıcaktım.bugün kırmızıyı gördüm.malesef mayısa kaldık.bat 15 mayıs.on gün günüm geçti öyle oldum.

Kızlar lutfen biriniz cevap versin su an çok kötüyüm bu ay ilk kez klomen kullandım ve cok umutluydum karnım kaşıkların ağrıyordu hep bu sabah müthiş bir mide bulantısı ve kusma oldu acillik oldum düşünün ama ben nasıl mutluyum anlatamam kesin hamilelik diye dusundum.acilden giriş yaptım kan verdim serum taktırdım sonuç bu cikt ki bthgc 0,100 ve kanda yüksek oranda mikrop var tüm o agrilar bulantıları ondanmis meger nasıl uzuldum ağladım anlatamam
Şimdi size sorum şu bat a daha 8 gün var sizce halen bir ihtimali var mı gebelik için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…