2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

çift çizgiyi görebilen arkadaşımızı tebrik ederim.
bat a bugünle beraber 5 gün var.
sonuna kadar test yapmayacağım zaten yoksa günüm hiç şaşmadan adet olurum.
Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

çift çizgiyi görebilen arkadaşımızı tebrik ederim.
bat a bugünle beraber 5 gün var.
sonuna kadar test yapmayacağım zaten yoksa günüm hiç şaşmadan adet olurum.
Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

Amin canımm benimde 6 gün var bende kesinlikle öncesinde test yapmayı planlamıyorum nasip...

Hayırlı olsun loliss loliss o çift çizgiyi bende gorsem :) ilk kızıma diyeceğim çünkü çok kardeş istiyor bigün ne zaman olacak dedi biraz beklemen gerek dedim bekledi bekledi "hani anne doğmadı" dedi kuzum benim :)

martle aynı bat ı bekliyor sayılırız benim 20 nisan işte.
belirtin var mı senin?
bat gelince birbirimizden haber alalım.

benim de canım belirtin var mı
özellikle sabahları göğüs ağrısı var acıyor gibi şu an da var ama sabah ilk uyanınca daha fazla bi de sık idrara çıkma onun dışında pek bişey yok göğüs ağrısı adetten öncede oluyor bazen ama bu sefer çok fazla her zamanki ne göre yani senin var mı

özellikle sabahları göğüs ağrısı var acıyor gibi şu an da var ama sabah ilk uyanınca daha fazla bi de sık idrara çıkma onun dışında pek bişey yok göğüs ağrısı adetten öncede oluyor bazen ama bu sefer çok fazla her zamanki ne göre yani senin var mı
benim de göğüs ağrısı ve akıntı var canım

benim de göğüs ağrısı ve akıntı var canım
benim de geçen ay çok akıntım vardı ama olmadı bu ay nerdeyse hiç yok gibi az yani ama belirtiler kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile değişiyor inşallah bizde hatta isteyen tüm herkes o mutlu haberi bu ay alır olmayanlarada allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bekleyelim bakalım çoğu gitti azı kaldı

benim de geçen ay çok akıntım vardı ama olmadı bu ay nerdeyse hiç yok gibi az yani ama belirtiler kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile değişiyor inşallah bizde hatta isteyen tüm herkes o mutlu haberi bu ay alır olmayanlarada allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bekleyelim bakalım çoğu gitti azı kaldı
amin canım benim amin allah hepimize nasip etsin

Kızlar önce hamile olan arkadaşlar tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah hamile olmayanlarda Allah tez zamanda sizede yaşatır inşallah bu duyguyu... benim 11 nisanda beta hcg 282 çıktı 14 nisanda yani dün 2248 çıktı sizce fazlamı yükselmiş dış gebelik felan değildir dimi pazartesi hastaneye gitcem dua edin lütfen hayırlı haberler alayımm..

Kızlar önce hamile olan arkadaşlar tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah hamile olmayanlarda Allah tez zamanda sizede yaşatır inşallah bu duyguyu... benim 11 nisanda beta hcg 282 çıktı 14 nisanda yani dün 2248 çıktı sizce fazlamı yükselmiş dış gebelik felan değildir dimi pazartesi hastaneye gitcem dua edin lütfen hayırlı haberler alayımm..

canım sen neden bu kadar pimpiriklisin, inanılmaz stres yapıyorsun

geçenlerde değer düşük mü diye sormuştun biz de değil demiştik şimdi de yüksek diye sormuşsun fazla yükselmesiyle dış gebelik arasında bir ilişki olduğunu nerden çıkardın?

5. haftada 17.000 gören kişiler var ve ben onlarda böyle bir stres görmedim...

neyse sakın yanlış anlama, hepimizin hakkında hayırlısı olsun....

canım sen neden bu kadar pimpiriklisin, inanılmaz stres yapıyorsun

geçenlerde değer düşük mü diye sormuştun biz de değil demiştik şimdi de yüksek diye sormuşsun fazla yükselmesiyle dış gebelik arasında bir ilişki olduğunu nerden çıkardın?

5. haftada 17.000 gören kişiler var ve ben onlarda böyle bir stres görmedim...

neyse sakın yanlış anlama, hepimizin hakkında hayırlısı olsun....
Canım biliyorum çok fazla stres yapıyorum ama 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı hamileliğim :KK43: o yüzden böyleyim elim değil yani heran bi sorun çıkcak diye korkuyorum kusura bakmayın lütfen :KK43:

martle aynı bat ı bekliyor sayılırız benim 20 nisan işte.
belirtin var mı senin?
bat gelince birbirimizden haber alalım.

benimde belirsiz aslında canım ilk korunmadığımız ay (o zaman yumurtlama günlerini çok değerlendiremesek de) 3 gün erken olmuştu regl. geçen ay da 1 gün gecikti normal karşıladım. bu ay kaçında gelir bilemiyorum ama normalde daha 5-6 gün olmasına rağmen yarın olacak gibi regl belirtilerim başladı. hamilelik belirtisi de olabilir bilemiyorum kasık batması var işte yoğun olarak bariz beni sarsan iğne gibi anlık batan ama onun dışında herhangi bir durum yok şu an. geçen ay çok belirtim olmasına rağmen hamile kalamayınca bu ay pek umutlanmıyorum dinlemiyorum kendimi.

demin sosyal medyada bir doğum videosu izledim annenin bebeğine ilk kavuşma anını oturdum ağladım resmen nasıl bir duygudur nasıl birşeydir Allahım hepimizi en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah pek duygusalım bugün :cry::cry:

Ben de bat a 2gun kala yapmistim negatifti..bu saat oldu hala gelen giden yok..agrim vs de yok..normalde gunum hiiic sasmazdi...anlam veremedim..sen regl oldun mu yoksa dun yaptigin teste gore mi negatif diyosun canim?
Benimde bat bugün hafif kasıklarıma sancı giriyor başka bişey yok. İnşallahda adet olmam pazartesiye kadar bekleyecem bakalım hayırlısı. Tabi pazartesiye kadar nasıl bekleyecem onuda bilmiyorum

X