- 12 Aralık 2013
- 938
- 887
- 34
- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.601
Sanada sabır versin zorAnne karnında kalbi durdu ani tansiyon yükselmesi hastaneye gitmem yarım saatti yarım saatte kaybettim görünüşte herşey normaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada sabır versin zorAnne karnında kalbi durdu ani tansiyon yükselmesi hastaneye gitmem yarım saatti yarım saatte kaybettim görünüşte herşey normaldi
Ayy canım cok cok gecmıs olsun tekrar Rabbım bu evladından guldursun inş ne kadar oldu pekı hemen dusundunuz mu tekrar yoksa korundun muAnne karnında kalbi durdu ani tansiyon yükselmesi hastaneye gitmem yarım saatti yarım saatte kaybettim görünüşte herşey normaldi
Doktorlar 2 ay korun dedi geçen 14 07 2015 te kaybettim yavrumu sora 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kese göründü bebek görünmedi bu kaybın üstüne 2. Gebeliğin 14 temmuzda hamile kaldım yavrunun öldüğü gün keseyi gördük şimdi beslenme kesesi yolk kesesinde var inş 22 sinde kalp atışını duyacagimAyy canım cok cok gecmıs olsun tekrar Rabbım bu evladından guldursun inş ne kadar oldu pekı hemen dusundunuz mu tekrar yoksa korundun mu
14 07 2014 te kaybettim olacaktiDoktorlar 2 ay korun dedi geçen 14 07 2015 te kaybettim yavrumu sora 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kese göründü bebek görünmedi bu kaybın üstüne 2. Gebeliğin 14 temmuzda hamile kaldım yavrunun öldüğü gün keseyi gördük şimdi beslenme kesesi yolk kesesinde var inş 22 sinde kalp atışını duyacagim
kusmaya başlayınca da böle söyleyecekmisiniz bakalım :) ilk gebeliğim mide bulantılarım yüzünden burnumdan gelmişti ben her sabah dua ediyorum midem bulanmasın diye.
İnş canım benm inş duyucaksın kalp atısını Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın bende bu nısanda kaybettm bebegımı inş 2016 nisanda Rabbım nasıp ederse kucagıma alıcam bende cuma gıdıcem kese ıcın dualarımızda yer alalım hepımızın herkes saglıklı haberler alsın bebeklerıyle ılgılıDoktorlar 2 ay korun dedi geçen 14 07 2015 te kaybettim yavrumu sora 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kese göründü bebek görünmedi bu kaybın üstüne 2. Gebeliğin 14 temmuzda hamile kaldım yavrunun öldüğü gün keseyi gördük şimdi beslenme kesesi yolk kesesinde var inş 22 sinde kalp atışını duyacagim
Ben ilk defa kusarken gülüyordum, allah nasıl bi annelik içgüdüsu veriyor :) inşallah sağ salim bebeklerimizi Kucağımiza alırız, henüz bulantı kusma yok, inşallah çok üzmezler bizi :)
İnşallah alan mevlam veren mevlam inş sağlıkla kucagimiza almamızı nasipİnş canım benm inş duyucaksın kalp atısını Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın bende bu nısanda kaybettm bebegımı inş 2016 nisanda Rabbım nasıp ederse kucagıma alıcam bende cuma gıdıcem kese ıcın dualarımızda yer alalım hepımızın herkes saglıklı haberler alsın bebeklerıyle ılgılı
Amin inş duaların herkesle alan mevlam veren mevlam inş bizede yaşatacak bu duyguyu sağlıkla kucagimiza alirizİnş canım benm inş duyucaksın kalp atısını Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın bende bu nısanda kaybettm bebegımı inş 2016 nisanda Rabbım nasıp ederse kucagıma alıcam bende cuma gıdıcem kese ıcın dualarımızda yer alalım hepımızın herkes saglıklı haberler alsın bebeklerıyle ılgılı
canım benımde aynı sekilde 5. haftadayım şuan bugun keseyı gördük şükür. ama tek belirtim dişlerim ve agzımdakı metal tadı ve gögüslerim. onun dısında bısey yokkızlar bende mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet ya da baş dönmesi gibi belirtiler yok şuana kadar olmadı ters bir durum olabilir mi sizce bu durum normal mi ?
Sadece sürekli lavaboya çıkıyorum ve dişlerimde ağrı oluyor.
Inşallah canım duyarsın inşallah hepimiz duyarız inan seni Anlıyorum ama ne güzel hemen kalabiliyorsun bir de hiç hamile kalmayanlar var Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor işte bence busefer tamamdır )) bak Gör burdan yazışmaya devam edecez doğduktan sonradaDoktorlar 2 ay korun dedi geçen 14 07 2015 te kaybettim yavrumu sora 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kese göründü bebek görünmedi bu kaybın üstüne 2. Gebeliğin 14 temmuzda hamile kaldım yavrunun öldüğü gün keseyi gördük şimdi beslenme kesesi yolk kesesinde var inş 22 sinde kalp atışını duyacagim
Canımmm Rabbim öbür tarafta kavuşturursun, böyle duyunca bizim acımız neymiski diyorumBende kaybettim 32 haftalık anne karnında bebeğimi şimdi yeniden annelige adayim ,Allah herkese hayirlisiyla sağlıkla kavuşmayı nasip retsin
Amin ama açının büyüğü küçüğü olmaz onun sözlerinde anlıyorum mevlam buyukCanımmm Rabbim öbür tarafta kavuşturursun, böyle duyunca bizim acımız neymiski diyorum
Amin inş yazisiriz tabi tabi sukrediyorum haline hamile kalabiliyorum diyeInşallah canım duyarsın inşallah hepimiz duyarız inan seni Anlıyorum ama ne güzel hemen kalabiliyorsun bir de hiç hamile kalmayanlar var Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor işte bence busefer tamamdır )) bak Gör burdan yazışmaya devam edecez doğduktan sonrada
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insKızlar güzel haberlerim var.Yarın doktora gitcektim ama bugün rahatsizlandim.Özel bir doktor bulduk bu aksam özel klinige gittik.Veeeee bebeğim bana kalp atisiyla doğum günü sürprizi yaptı. O kadar mutluyumki anlatamam.Nerdeyse kürtaj olcam zannediyordum o doktor yüzünden.Anormal gebelik demişti boşuna üzülmüsüm.Çok mutluyum çok mucize birşey.Kalp sesi dünyanın en güzel sesi
Çoookk sevindimm. Aklım sendeydi sabah olsa da iyi haberler alsam dedim biraz önce dua ediyordum hep. Allah iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Kızlar güzel haberlerim var.Yarın doktora gitcektim ama bugün rahatsizlandim.Özel bir doktor bulduk bu aksam özel klinige gittik.Veeeee bebeğim bana kalp atisiyla doğum günü sürprizi yaptı. O kadar mutluyumki anlatamam.Nerdeyse kürtaj olcam zannediyordum o doktor yüzünden.Anormal gebelik demişti boşuna üzülmüsüm.Çok mutluyum çok mucize birşey.Kalp sesi dünyanın en güzel sesi
Evet canim 2 senelik evliyim tup bebekle hamile kaldimİnş canım hayırlı sonuclarla donerız ilk gebelıgınmı senın
O kdar sevindim ki anlatamam canim Allah devamina erdirir.saglikla kucagina alirsin insallah Allah herseye kadirdirKızlar güzel haberlerim var.Yarın doktora gitcektim ama bugün rahatsizlandim.Özel bir doktor bulduk bu aksam özel klinige gittik.Veeeee bebeğim bana kalp atisiyla doğum günü sürprizi yaptı. O kadar mutluyumki anlatamam.Nerdeyse kürtaj olcam zannediyordum o doktor yüzünden.Anormal gebelik demişti boşuna üzülmüsüm.Çok mutluyum çok mucize birşey.Kalp sesi dünyanın en güzel sesi