- 4 Ağustos 2015
- 38
- 39
- 34
- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.441
Baktim :) erkek gözüküyor. İnşAllah rabbim hayirlisiyla saglikla gonlumdekini nasip ederGünaydın anneler; merak edip çin takvimine bakan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktim :) erkek gözüküyor. İnşAllah rabbim hayirlisiyla saglikla gonlumdekini nasip ederGünaydın anneler; merak edip çin takvimine bakan var mı?
Yarin 15:00 ilk muayenem çok heyecanliyim
Bugün dayanamadim yeniden hcg yaptirdim 10300cikmis ortalama 6500civari olamasi gerekiyordu 2kat artisa gore. İnsAllah bir sorun yoktur hayirlisiyla insAllah müjdeyle gelirim doktordan.
Yeni hamileler hosgeldiniz :)
Rabbim hamileligimizde insAllah problem sikinti gostermesin. Bizleri yavrularimizi saglikla imtahan eylemesin. Gonlumuzdekileri hayirla bizlere nasip eylesin
Amin Amin Amin
Benimde saat 3 de randevum.. çok heycanliyiz ilk gebeliğim inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız. Kalp atışı için mi gidiceksin sen?günaydın
birazdan dr gideceğim 8:30 da randevum
rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inş.
çok karışığım, duygular karman çorman... heyecan, endişe, merak.....
beni en iyi siz anlarsınız dua edin
Bende adete 5 gun varken başladı dahada fazlalasarak 5. Haftaya kadar geldi yemekler hep bozuk gibi geliyo bana yeni yaptığım haldeAyy beni en korkutan şey o işte, hayattan lezzet alamamak, zindana çevirmişti benim hayatımı, su bile içsem zehir gibiydi.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Yarin 15:00 ilk muayenem çok heyecanliyim
Bugün dayanamadim yeniden hcg yaptirdim 10300cikmis ortalama 6500civari olamasi gerekiyordu 2kat artisa gore. İnsAllah bir sorun yoktur hayirlisiyla insAllah müjdeyle gelirim doktordan.
Yeni hamileler hosgeldiniz :)
Rabbim hamileligimizde insAllah problem sikinti gostermesin. Bizleri yavrularimizi saglikla imtahan eylemesin. Gonlumuzdekileri hayirla bizlere nasip eylesin
Amin Amin Amin
Çok erken başlamış canım senin için allah yardimcin olsunBende adete 5 gun varken başladı dahada fazlalasarak 5. Haftaya kadar geldi yemekler hep bozuk gibi geliyo bana yeni yaptığım halde
Ben ordan anladım zaten hamile olduğumu. Onun haricinde çok fazla bi belirtim yok. Mide bulantisindan iyidir☺Çok erken başlamış canım senin için allah yardimcin olsun
Puding, öyle mi ne kadar güzel. Kalp atışlarını duydun mu sen? Gelişmeleri paylaşalım olur mu
Sağol canım yarın başka doktora gidiyorum hersey belli olcak dua edin mucize olsunCanim Allah sabir versin veren de o alan da hayirlisiyla tez zamanda saglikli hayirli evlatlsr sahibi olursun insallah guclu birine benziyosun Allah yar ve yardimcin olsun
Sen neden kurtaj olucaksin ki daha erken bebek 7haftalikken de duyulur kalp atisi doktor ne dedikiGünaydın kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.Benim randevum yarın.Kürtaj olup olmayacağı yarin belli olur.Umarim bir mucize olur da bebeğimin kalp atışını duyarım.Umarim kürtaja gerek kalmaz çok stresliyim.Kalp atışı duyulmasa bile bebek şeklini görmemiz yeterli hiç sanmıyorum ama bir ümit
keseyi cuma cok kucuk zorla gormustu baska drBenimde saat 3 de randevum.. çok heycanliyiz ilk gebeliğim inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız. Kalp atışı için mi gidiceksin sen?
insallah gorursun canim Allah yardimcin olsunSağol canım yarın başka doktora gidiyorum hersey belli olcak dua edin mucize olsun