2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380

İnş cnm hiçbir sıkıntı yaşamadan gider gelirsiniz. Uçağa binmek için rapor aldın mı cnm hamile olduğuna dair
 
Merhaba anne adaylari,
Mide bulantisi ve kusma sorunu yasayanlara cok gecmis olsun. Benim de ara ara bulantilarim oluyordu ama kusmamistim bugune kadar. 12. Haftayi bitirdim ve kusmalar basladi ilac aldim insallah iyi gelir. Yarin da doktor randevum var. ona da bir soracagim.
Herkese saglikli hamilelik donemleri dilerim :)
 
Bosverin temizligi falan kizlar ya, yazik kendinize ve bebeginize.
Canm bende astım var evde hiç toz olmaması lazım e malüm bide bayram zaten ev iyice tozlanmaya başlamştı valla öyle bi olduki çiçekler açıyo şuan hamile olmasam herhafta dip köşeye birkere girerdimde artk zor oluyo böyle bayramda seyranda ancak..
 
Canim cok gecmis olsun, toza dikkat et tabii ama yok mu yardimci olacak biri? Ben kadin aldim valla dun, baska turlu kendim yapamam.
Bir arkadasim 4 aylikken banyo temizledi, kanamasi oldu, hastanede yatmak zorunda kaldi. O zamandan beri korkuyorum bu ev islerinden.
Siz de yormadan yavas yavas yapin bari.
 
Saol canm dün ben toparladm bugünde annem geldi annemde çok yoruldu doğumda artk kadın çağrcam bende çünkü badana falanda yaplcak annem uğraşamaz.. benmde çok sancım var korkuyorum ama napalm temizlikte bir ihtiyaç Allah bebişimizi bize bağşlasn..
 

Amin. Iyi ki annen varmis. Bence de canim simdiden para koy kenara, kadin cagir. Hele son aylarda daha kotu olacakmisiz :) kendimize baksak yeter :)
 
Canim ben ilk gebeligimi kaybettim 22 haftalik olu dogum yaptim ani kalbinin durmasi sonucu malesef. Ilk gebeligim inanilmaz zordu 5. Haftadan itibaren kusmalarim basladi 17 18 kez. 12 kg zayifladim. Agizdan beslenmem sifira indi su dahi icince kusuyordum hastaneye yattim 10 gun sonra azaldi biraz biraz duzeldi. Ama benim idrarda ketonum 120lere falan cikmisti o da yasamsal tehlikeymis anne icin.. dogum olayi muamma canim sanirim izmirde yaparim gibi geliyor. Ozel hastane konusunda gerginim bi sorun cikarsa universiteye getirmeleri canimi sıkıyor.Ki bizim bir yakinimizin basina boyle birsey geldi anneyi tpecik sskya bebegi behcet uz hastanesine goturmusler. Cok sıkıntı olmus yani. Vanda olacak olursa iki ozel hastane var artik hangisi daha temizse o sekilde tercih olacak. Esim van istiyor 10 gun izni var ben hemen donemem ayri kalmayalim artik diyor haklida bebek oluncada zor ozler. Ama guvenemiyorum anlayacagin ben senden daha cok stresliyim. Benim ikili testim 13 ekimde sonra gidicem 23 kasimda geri izmire ayrintili ultrasona gelicem 8 aralikta vana geri donucem seklinde bilet aldik zaman ne gosterecek bilmiyorum dogum icinde biraz erken gelmek gerekir o da bir dert bebek icin deger herseye amaa ayri gayri evinden uzakta annende olsa zor canim.. doktor hastane konusunda icine sinmeyen nedir mwdikalde
 
Son düzenleme:
Kızlarrr çoğunuzun ultrasonlarina baktım bebeklerin kafasi hep sol tarafta . Benimkinin sagda duruyor gariplik bende mi anlamadım
 

Eklentiler

  • IMAG0318.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 61
Valla kızlar benımde halılar yıkandı dün silip serdik eşimle yarın koltukları yıkamaya gelıcekler carsamba gunu kadın gelıp camlarımı tüllerimi halledicek işte birazcık mutfak dolaplarımın düzeni bozuldu onu benım halletmem lazım düzen takıntılıyım bu aralar hiç halım olmadıgı için ilgilenemedim cok yarın onuda halledersem benimde işim bitmiş olucak inş onun dısında Bir iş kalmıyor cok sükür ama seviyoruum bu bayram temizliği telaşesini annelerimizden bize bizlerden yavrularımızada gecer inş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…