2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
saol arkadaşım verdiğin bilgi için inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
 
Selam bebeğimin güzel teyzeleri bebişimi gördük bugün babasyla gayet sağlıklı maşallah iki günde önde çıktı 10+2 buda bebişimin resmi..
Canım seninki erkek gibi geldi bana.karizmatik bir erkek mi geliyor yoksa

Eki Görüntüle 1634397 Kızlar benim minisimin cinsiyeti nedir acaba :)
Canım hiç bilemedim ben bunu yaa ama kafa yönünden erkek mi ki dedim mersah22 çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene. Cinsiyeti bilmiyom ama hakkaten terse dönmüş çok oynak bi bebek milletin sirt üstü seninki amuda kalkmis düşük tehlikesi olan arkadaşlara da Rabbim acil sifa versin ınş. Kızlar herkesi not ettim tek tek cevap yazamıyorum 3 eksiğimiz kaldı yasinde bende 5 tane okumuştum. O da tamamlanır bugün diye dusunuyorum supersiniz
 
Canım Allah hayırlısını sağlıklısını ve gönlünden geçeni nasip etsin.Bu haftada kız ve erkek bebeğin genital bölgesi aynı görünümde olur.11. hafta başında belirginleşir ve 12. haftada iyice bellidir.Yalnız dikkat ettim sizin bebişler hep altta duruyor resimde.Benimkisi altta değil ortada duruyor.En son 8+5 de gördüm daha küçük diye mi acaba :) Diğerini bir 6. haftada birde 12. haftada görmüştüm.6.haftada yan ortadaydı,12 haftalıkken zaten kıpırdıyordu rahmetli meleğim. ondan bu dönem resmi yok elimde. Beni aydınlatabilir misiniz ?
 
Belki de dediğin gibi çok benziyordur, pek anladığım söylenemez :) burada 9+3 uz canm, uyuyordu böyle sonra uyanıp sırt üstü Zıpladi yine aynı yatışa devam etti alt tarafta duruyor yani dediğin gibi :)
 
zaten belli bir oynaklığı olduğu şakacı şey annesini çok korkuttu

dr cihazı hareket ettirdikçe görüş açısı değişiyor. ben 16 haftalıkken ters görmüştüm baş aşağı gibi
 
İCanım pronoton die bi iğne var onu vuruluorm progestan kullanıorm bide asprin kullanıorm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…