- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- Konu Sahibi agresifportakal
Canım iş kanununa göre seni 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar kanunen. Bence konuş durumunu.
hangi iş yeri bu kanunu uyguluyor ki zar zor süt izninde erken çıkarıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iş kanununa göre seni 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar kanunen. Bence konuş durumunu.
Ben şanslıyım o konuda ama doğru söylüyorsun doğum iznini bile vermek istemeyen kurum gördüm. :-(hangi iş yeri bu kanunu uyguluyor ki zar zor süt izninde erken çıkarıyorlar
Kendi kaybeder çalışacak adam barındıramayacak yakında herkes iş bulup istifa ediyor.Sorma insert değişimleri hep kabus zaten mudur yardımcısı mıyız amelemiyiz belli değil hep reyondayim hep birşeyler yapıyorum iki dakika oturayim mudurum gelip söylenmeye başlıyor hiç personelinin arkasında duran bir firma değil ne yazikki ki
Sorma insert değişimleri hep kabus zaten mudur yardımcısı mıyız amelemiyiz belli değil hep reyondayim hep birşeyler yapıyorum iki dakika oturayim mudurum gelip söylenmeye başlıyor hiç personelinin arkasında duran bir firma değil ne yazikki ki
Ben eşimden biliyorum yerine bakacak biri olmadığından yemeği bile zor yiyor değil molaya çıkmakCok zorlama kendini bebegine yazik.Sık sık molaya çık soyle durumunu.Magazacilik zor iş tahmin edebiliyorum.Bende ögretmenim tatil bitcek diye üzülüyorum.Kusma doneminde okulda çocuklarla çok zor olcak.Şuan ayakta duramiyorm okulda nasil durcam bilmiyorum birde nöbetler var. Hamile olsanda yaziyorlar
Bence çalışan kadınlara hamilelikte daha uzun izin verilmeli.Çok yorucu ve zor bir süreç.Keske hamileligimi evde geçirsem diyorum şimdiden
SHayirli olsun cnm allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba kizlar bugun kimseler yok nasilsiniz hepinizAmin inşallah saglikla aliriz kucagimiza kuzulari
Bulundugun sehri yazarsan belki ayni sehirde yasayanlarla denk gelirsin dr onerisi alirsinİnternetten araştırdığım kadarıyla yerleşme sancılarıymış. Daha kendime doktor bulamadım. Çünkü bulunduğum şehire yeni yerleşiyoruz. O yüzden araştırma aşamasındayım
Bendede basladi mide bulantisi istah gitti ogurdum bakalimKızlar dün yorgunluktan yazamadım.Dün dr gittim keseyi yine gördük haftaya kalp atisi icin cagirdi ama hala ikiz olup olmadgi belli degil.tek kese var ama degerim yuksek. Haftaya belli olcak.Birde kese olmazi gerekenden büyük cikti.Sanirim erken yumurtlama oldu.
Gelelim bugün nasilim biraz mide bulantisi yasadim ama hafif hafif caktirmadan geliyor. Açık olan iştahım bugün kapalı.Canim hicbisey istemiyor.Cok uykum var ve biraz gergin gibiyim.Kimseyle görüşmek istemiyorum evde yatmak istiyorum sadece Bebişler şuan ele geçirdi bizi uyku uyku ve uyku....
Kolay gelsinnnKizlarr bugün midem sağolsun golünü attı ilk istiframi yasadim sabah 8 aksam 10 çalışıyorum nasıl bitecek bugün
Kendi adima sicakla bogusuyorum halim yokS
Merhaba kizlar bugun kimseler yok nasilsiniz hepiniz
inşalla cnm benim çok hevesliyim ve heyecanlıyım sabırsızca bekliyorum bebek ne zaman gözükücekmiş doktor dedi mi bişey yada kalp atışı? hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallaCanım benim perşembe 513 tü cumartesi keseyi gördük. Bence görebilirsin.
Keske evde olsam diye aglicam nerdeyse bende haftada tek gün izin onunda gunu belli değil bi salı bi cuma bi bilmem ne evimi temizlicem utu mu yapcam kocamami vakit ayircam dinlenicekmiyim hepsi birbirine karışıyor doğum sonrası dönmem belkiCok zorlama kendini bebegine yazik.Sık sık molaya çık soyle durumunu.Magazacilik zor iş tahmin edebiliyorum.Bende ögretmenim tatil bitcek diye üzülüyorum.Kusma doneminde okulda çocuklarla çok zor olcak.Şuan ayakta duramiyorm okulda nasil durcam bilmiyorum birde nöbetler var. Hamile olsanda yaziyorlar
Bence çalışan kadınlara hamilelikte daha uzun izin verilmeli.Çok yorucu ve zor bir süreç.Keske hamileligimi evde geçirsem diyorum şimdiden
regl geçtikten 3 gün sonra hayalet çizgi gördümIdrar testi ile gebelillerini öğrenen sevgili annisler sılik çizgi de olsa tam olarak ne zaman ogrendiniz.
Yarın için randevu aldım canım sabah bi gitcez bakalım:)Bulundugun sehri yazarsan belki ayni sehirde yasayanlarla denk gelirsin dr onerisi alirsin
Bendede basladi mide bulantisi istah gitti ogurdum bakalim
Kolay gelsinnn
Kendi adima sicakla bogusuyorum halim yok
Kızlar lütfen testi më Bakarmisiniz. Benim için çok önemli. Kan pıhtılasma sorunum var. Gebeligimi öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerek. Bat ima 1 hafta var. Sabah test yapmıştım şimdi baktım. Ben kesinlikle çok sılik bir çizgi görüyorum. Sizin düşünceleriniz de çok önemli lütfen yorum istiyorum. Yakınlaştır ip bakılınca az da olsa görünüyor. Size varmi
Olası doğum yapcagımız tarih aynı cnm.Yalnız ben 28 temmuzda vajinal ultrasonla gördüm keseyi.Şu durumda karından ultrasonla görülmesi lazım kesenin sende. 2. Randevum 11 inde benim bakalım bebegi görecekmiyiz karından.benim de beklenen doğum tarihim 4/4, bu gün doktor randevuma gittim. vajinal ulturasondan gördük keseyi. ulturasona göre 5+2 günlük gebeliğin dedi. kalp atışı için 2 hafta sonra dedi (nasıl geçecek bilmem:)) istediği testlerde çok ekstra bişey yok, tam kan sayımı, üre, hepatit, toksoplazma, glukoz... benim testlerimin sonuçları salı gününe kadar tamamlanacak. çok heyecanlıydım, doktor bebeğin bebeğin diye konuşunca bi tuhaf oldum. herşey yolunda görünüyor dedi bana inşallah darısı başına :)
Idrar testi ile gebelillerini öğrenen sevgili annisler sılik çizgi de olsa tam olarak ne zaman ogrendiniz.
Şu an bakıyorum fotoğrafta çok çok belirgin ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var. Meleğim bu sefer benim le kalsın.canım baktim şimdi var gibi sanki ama çok silik gibi geldi bana daha vaktine varya umarım bir daha ki testte giderek koyulaşır içini ferah tut.yarın sabah tekrarla biraz daha netleşecektir ve aksam çok sıvı alma o zaman bile fark ediyor idrardaki hormon seyreldiği için önemli