- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.301
Mm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bi sorum daha olacak bebek arabasını uçak yolculuğunda nasıl götürüyoruz götürmeyelim diyor eşim ama ihtiyacımız olabilir diye düşünüyorum ama kararsızımyok sısme yapmıyor kesınlıkle hatta herhangı bırsey yapmadı ıse ıdrar ve dıskı olarak duru su ıle yıkayıp guneste ıyıce kurutursan yenıden kullanabılırsın
gunesede ben genelde 3 ten sonra cıkarıyorum yada sabah 10-11 gıbı sokuyorum havuz denız ne varsa artık cıkıncada guneste bıraz ısınınca hemen ustunu degıstırıp sort tısort gıydırırım, arabasına koyuyorum golgede oturuyor.
ama suya sokarken sadece sort gıydır gunes alsın vucudu kremle yanıyor ama sadece bronzlasıyor...
uçak yolculuğu hiç yapmadım ama sanırım bagaj kısmına verip inişte bavullarla beraber teslim alabilirsiniz.. ve bence götürün ben her yere arabası ile götürüyorum avm,deniz,havuz,park vs cunku her daım yurumek ıstemıyor ...Mm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bi sorum daha olacak bebek arabasını uçak yolculuğunda nasıl götürüyoruz götürmeyelim diyor eşim ama ihtiyacımız olabilir diye düşünüyorum ama kararsızım
Hmm anladım canım çok sağol tatil tavsiyelerin için hayallerimizde ki gibi güzel tatillerimiz olsun inşallahuçak yolculuğu hiç yapmadım ama sanırım bagaj kısmına verip inişte bavullarla beraber teslim alabilirsiniz.. ve bence götürün ben her yere arabası ile götürüyorum avm,deniz,havuz,park vs cunku her daım yurumek ıstemıyor ...
inşallah canımHmm anladım canım çok sağol tatil tavsiyelerin için hayallerimizde ki gibi güzel tatillerimiz olsun inşallah
Merhaba canım çok sayılı anneler kaldık bizler iyiyiz hamd olsn herşey yolunda uykusuzluk ve diş çıkarma sancıları dışında gelişimimiz herşey normal çok şükür sizler nasılsınız hayırlı kandillerUzun bi aradan sonra herkese merhaba iyisinizdir umarim bebisler ne alemde
Çok sağol canım güneş kremi konusunda kararsız kaldım biraz ama sebamed alayım bende en iyisi zaten deniz şortu ve tişörtü aldım kollara bacaklara ve yüzüne süreceğim ne kadar az temas ederse kimyasala o kdr iyi olur heralde yanmaz hem bide başında şapka tutsa çok memnun olcaz ama nerde :) o mayo bezler şişme filan yapıyo mu peki merak ediyorum suya girince alacağım ondan da
Kandilimiz mübarek olsun güzel nisan anneleri Allah günahlarımızı af etsin inşallah ettiğimiz dualarımız kabul olsun evlatlarımız hayırlı evlat olsun bizlerde evlatlarımıza hayırlı anne babalar olalım inşallah
Tatilde giydiririm diye aldım canım yanmasın diye kollar bacaklar açıkta olacak hiç denize filan girmedi vücudu ne tepki verecek bilmiyorm dediğin gibi saatleride önemliTişört neden giydiriyorsunuz bırakın çocuğun vücudu güneşten vitaminini alsın, korumasına ve saatlere dikkat edildiği sürece sıkıntı yok
Tatilde giydiririm diye aldım canım yanmasın diye kollar bacaklar açıkta olacak hiç denize filan girmedi vücudu ne tepki verecek bilmiyorm dediğin gibi saatleride önemli
Tmam canım alacağım o kremi de inşallah bizde cıbıl cıbıl geziniriz :)Geçen sene rüzgar 4 aylıktı tatile gittiğimizde, cıbıl cıbıl gezdi, sebamed Nivea çocuk kremlerinden korkma sür sıkıntı yok...
Catalla ezerek vermeyi denedinmi? Ben oyle alistirmistim. Taze ekmegin yumusak taraflarinida eline verebilirsin. Alistirma olur yutmayi ogrenir yavas yavas.Maalesef bulamaç (!) yediriyorum bende oğluma, yani peynir yumurta zeytinyağı ekmek ıhlamur karıştırıyorum kahvaltıda onu yediriyorum. Ana yemeklerini hala ezerek yediriyorum. Meyveleri hala püre yapıyorum. Bi ara denedim ama yapamadım normal vermeyi, hem çok daha az yiyor, hemde çok korkuyorum ben. Cesaretlendirende yok. Annem mesela benden çok korkuyo, bunu iyice ezmemişsin çocuğun boğazında kalacak diyo:) bizi de öyle yetiştirmiş, yemek konusunda hiç sorun yaşamadım gerçi küçüklüğümden beri. İnşallah oğlum da benim gibi olur. Biliyorum çoktan eline verip yedirmem gerekiyordu ama yok yapamıyorum
Çatalla eziyorum artık canım, çiğnemiyo gerçi yine, çevirip ağzında yutuyor. Geçen biraz iri parçalı verdim, takıldı biraz boğazına, kustu. Çıkardıklarından anladım hiç çiğnememiş, iri iri parçalar hep. Zamanla öğrenecek çiğnemeyi de sanırım.Catalla ezerek vermeyi denedinmi? Ben oyle alistirmistim. Taze ekmegin yumusak taraflarinida eline verebilirsin. Alistirma olur yutmayi ogrenir yavas yavas.
hava guzel canım bu ara yapacagın en ıyı aktıvıte park ve pıknık alanlarına goturmen en kotu ının sıtenın bahcesıne alın bır top kostursun dursun topun pesınde toprakla oynasın cımenlere bassın ımkan varsa denıze gırsın kumlarla oynası yazın en ıyı aktıvıtesı bunlar bence eve tıkılmayın kışın bol bol ev aktıvıtesı yapar....Buarada arkadaşlar parmak boyası fln hiç uğraşmayın, mıncıklayıp, kontrolsüz hareketler sadece.. defterle aradaki bağı çözemedi:) hayal ettiğim gibi bi aktivite olmadı yani, birkaç ay sonra tekrar denerimzaten şu aralar fırın, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinin yerini hiçbir oyuncak tutmuyor oğlum için:))