- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.921
Kuzenim edirnede okuyor benimde, arada haftasonları geliyor, bayılıyor bizim kuzu ona. En ideal yardımcılar, cıvıl cıvıllar, tam ideal bakıcıo burdayken içimiz rahat dışarı atıyoruz eşimle kendimizi
Arkadaşlar, yeni doğum yapan anneye ne hediye götürülebilir?? Bebek eşyası ya da çiçek dışında..
Şimdi msjından sonra aradım:)) not aldılar, meltem hnm dönüş yapacakmış.. her işim böyle benim, sallaya sallaya 2 hafta geçtiSelam
Gittinizmi deneme dersine
:)) onları kendime yapmıyorum, 3 gün aynı yemeği yiyoruz, kalan günler de dışarıdan:)Bir kaç tencere zeytinyağlı yemek
Hamur işleri ( buzluğa atsın )
Sıcak bir yüz ve samimi bir dokunuş :)
Bakanı yapanı Yok ise tabi :)
Bakanı varsa güzel bir albüm olabilir duvar için şu çoklu çerçevelerden,
bence en guzelı bebek bezı almanız en cok tuketılen sey sonucta guzel bır pasta yapın bebek bezınden azcık tulle vs susleyın ve super bır hedıye:)) onları kendime yapmıyorum, 3 gün aynı yemeği yiyoruz, kalan günler de dışarıdan:)
Ah canım o sıkıntı bende de var adet olmama yakın çok oluyo ve dişim sızlıyo artk dişci yolu görünüyor devlete sıra alabilirsem tbi dediğin gibi aynı o çikolatayı yemeden duramıyorum çekmecede olduğunu biliyorum ya içim içimi kemiriyor yemeyince adetimin yarılarında azalıyo bu aşırı istek şerbetli tatlılar dışında çikolataya oluyo bu sdece hiç sevmem şerbetli tatlıları ondan heralde yani yalnız değilsin şimdi yiyemiyorum dişim ağrıyo diye çıldırıyorum adetim yaklaşıyor bklm sabır :) sigara konusunda da o bağımlılığın nasıl bşy olduğunu bilmediğim için pek yorum yapamıyorum keşke başlamasaydın diyebilirim ancak umarım Bi gün hepten hayatınızdan çıkar gider sigaraArkadaşlar ben feci şekilde tatlı krizlerindeyim!!! Bir süredir böyleyim aslında, yeni değil. Yani böyle tatlıların şerbetlerini içesim var, ve durdurulabilir gibi değil, yemesem bütün gün aklımdan çıkmıyor, sinir yapıyor hatta, yitorum rahatlıyorum:) hamilelikten önce adet günümün ilk günü ya da 1 gün öncesi böyle olmasada buna benzer hallerde oluyordum, şimdi hala adet olmadım ben, acaba onun bi etkisi midir? Adet olunca geçer mi? Fikri olan ya da bu durumu yaşamış fln biri var mı, adet olunca geçen fln yani.. kan değerlerimde normal, doktora sordum emzirmedendir siyo ama ilk 7-8 ay yoktu bu halim, sonrasında başladı
yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ben un, yoğurtla yapıyorum. bazen sadece undan un çorbası yapıyorum bazen de düğün çorbasını oğluma uyarlıorum onu çok seviyor. mısır unlu patates ve kışın sebze çorbası da yapıyordum. :) ben henüz mercimek ve bulgur harici bakliyat vermedim malum gazlı bi bebişti. sizler ne zaman verdinizMerhaba kızlar,
Ben oğluma yapacak degısık yemekler çorbalar bulamıyorum. Yoğurt mercımek tarhana domatesli sehrıye sürekli tekrara düşüyorum. Sizlerin yaptığı farklı birşeyler var mı ?
Mercimek ve tarhanayı bizimki çok seviyor onları sık sık yapıyorum bende onun haricinde tavuk suyu çorbası sebze çorbası yapıyorum o an elime ne gelirse 3 4 çeşit karıştırıyorum birde buzluğa yeşil mercimek nohut haşlayıp koyuyorum bu sebze çorbalarına birer avuç atıyorum zaten robottan çekiyorum yoksa yemiyor. Bulgur pilavını yoğurtla karıştırıp içine nane atıyorum, birde kendimize yaptığım yemeklerden veriyorum nohut yemeği yeşil mercimek falan iyiyormu her zaman değil ama genelde yiyor. Benimde sıkıntım kahvaltı hep aynı haşlanmış yumurta sarısı ekmek peynir başka birşey yemiyor sizler kahvaltıda neler veriyorsunuzMerhaba kızlar,
Ben oğluma yapacak degısık yemekler çorbalar bulamıyorum. Yoğurt mercımek tarhana domatesli sehrıye sürekli tekrara düşüyorum. Sizlerin yaptığı farklı birşeyler var mı ?
bızımkı peynır yumurta yemıyor artık domates zeytın ekmek vs takılıyor kahvaltıda...Mercimek ve tarhanayı bizimki çok seviyor onları sık sık yapıyorum bende onun haricinde tavuk suyu çorbası sebze çorbası yapıyorum o an elime ne gelirse 3 4 çeşit karıştırıyorum birde buzluğa yeşil mercimek nohut haşlayıp koyuyorum bu sebze çorbalarına birer avuç atıyorum zaten robottan çekiyorum yoksa yemiyor. Bulgur pilavını yoğurtla karıştırıp içine nane atıyorum, birde kendimize yaptığım yemeklerden veriyorum nohut yemeği yeşil mercimek falan iyiyormu her zaman değil ama genelde yiyor. Benimde sıkıntım kahvaltı hep aynı haşlanmış yumurta sarısı ekmek peynir başka birşey yemiyor sizler kahvaltıda neler veriyorsunuz
Biri de benim canim! Tatlivyemezsem cok feci hissediyorum. Yiyince sanki beynim serinliyor :)Arkadaşlar ben feci şekilde tatlı krizlerindeyim!!! Bir süredir böyleyim aslında, yeni değil. Yani böyle tatlıların şerbetlerini içesim var, ve durdurulabilir gibi değil, yemesem bütün gün aklımdan çıkmıyor, sinir yapıyor hatta, yitorum rahatlıyorum:) hamilelikten önce adet günümün ilk günü ya da 1 gün öncesi böyle olmasada buna benzer hallerde oluyordum, şimdi hala adet olmadım ben, acaba onun bi etkisi midir? Adet olunca geçer mi? Fikri olan ya da bu durumu yaşamış fln biri var mı, adet olunca geçen fln yani.. kan değerlerimde normal, doktora sordum emzirmedendir siyo ama ilk 7-8 ay yoktu bu halim, sonrasında başladı
Gurme bebek sitesinde degisik tarifler var canim. Ben cikmaza dusunce ordan bakip ogluma gore uyarliyorum.Merhaba kızlar,
Benim oglum da gazliydi kuzum. Bakliyatlatin hepsini veriyorum artik. Tabi fermente usulu ile isladiktan sonra. O zaman gaz sifir. Nohut, k.fasulye denedim hic gaz yapmadi. Bende de tapuyordu normalde artik rahatla yiyorumyoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ben un, yoğurtla yapıyorum. bazen sadece undan un çorbası yapıyorum bazen de düğün çorbasını oğluma uyarlıorum onu çok seviyor. mısır unlu patates ve kışın sebze çorbası da yapıyordum. :) ben henüz mercimek ve bulgur harici bakliyat vermedim malum gazlı bi bebişti. sizler ne zaman verdiniz
Biranda insan sok oluyor dimi. Hayirli olsun canim. Artik yururken elinden tutmak istemicek sipa. Biz cok ozgur olmayi seviyoruz o yuzden heryerimiz morluk malesef :/Herkese iyi hafta sonları çok oğlum yürümeye başladı teyzeleri birden bire bi baktım elleri bırakmış gidiyor çok şaşırdım paytak paytak da olsa yürüyor tam anlamıyla 1-2 aya bağımsız yürür heralde çok duygulandım sen ne zaman büyüdün de yürümeye başladın dedim
Biri de benim canim! Tatlivyemezsem cok feci hissediyorum. Yiyince sanki beynim serinliyor :)
Gurme bebek sitesinde degisik tarifler var canim. Ben cikmaza dusunce ordan bakip ogluma gore uyarliyorum.
Benim oglum da gazliydi kuzum. Bakliyatlatin hepsini veriyorum artik. Tabi fermente usulu ile isladiktan sonra. O zaman gaz sifir. Nohut, k.fasulye denedim hic gaz yapmadi. Bende de tapuyordu normalde artik rahatla yiyorum
Biranda insan sok oluyor dimi. Hayirli olsun canim. Artik yururken elinden tutmak istemicek sipa. Biz cok ozgur olmayi seviyoruz o yuzden heryerimiz morluk malesef :/
Aynen şok oldum birden bizimki de öyle çok cesaretli düşe kalka gidiyor öyle :) ben sezeryan kontrolünden sonra hiç gitmedim kadın doğumcuya ilk hafta çağırıyorlar ya dikişlere bakmaya ona gittim o kdr çağırmadı da bilmem ki gidilmesi gerekir miKizlar benim cati dar oldugundan hamileyken ve dogumda cok kalca agrim olmustu. Hala yoruldugumda cok agriyor. Doktor bir seneye toparlanir vucut dedi ama sizce artik doktora gorunmelimiyim?
Azi disi sancikari ve bogaz kizarikligi nedeniyle iki gundur kucakli gunlere geri donduk. Hayirlisi bakalim.. Yavrum kendini iyi hissetsin de napalim katlanicaz...
Geçmş olsun bu arada bebişine Allah şifa versinKizlar benim cati dar oldugundan hamileyken ve dogumda cok kalca agrim olmustu. Hala yoruldugumda cok agriyor. Doktor bir seneye toparlanir vucut dedi ama sizce artik doktora gorunmelimiyim?
Azi disi sancikari ve bogaz kizarikligi nedeniyle iki gundur kucakli gunlere geri donduk. Hayirlisi bakalim.. Yavrum kendini iyi hissetsin de napalim katlanicaz...