2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
bizim de ust yan disler yolda geliyor
masallah salyamız hic bitmiyor :)
ben de opuyorum
 
bence oyuncaga para vereyın yazık gunah oynamıyorlar bıle 3 yasından sonra belkı akılları tam erınce oynarlar ben yarısını kaldırdım bıle artık oyuncak almıyorum , uzun bır surede almayı dusunmuyorum..
 
Benimki gayet guzel oynuyor valla. Bence cocugun durumuna bakip karar vermek lazim. Ki dogru oyuncagin beyin gelisiminde cok onemli oldugunu dusunuyorum.
 
B buharkazani canım biz yaşa göre eğitici köpekçik aldık sevdi hatta benimde dilime yapıştı şarkıları el kulak göbek ayak filan diyor benimde dilimde olunca hep baya öğrendi el ayak burun gibi şeyleri eğitici ve sevdiği şeyleri keşfetmek lazım oyuncak mağazasına gittik yaşına uygun olanları koydum önüne hangisiyle daha çok ilgilendiyse onu aldık 3 tane oyuncak aldık bu zamana kadar Bi çıngırak bi oyun halısı bide bu köpekçik pahalı azck ama oynuyor bi sure bnde almayacağım oyuncak kitap alırım anca kitapları çok seviyor resimlere filan bakıyor
 
Atales şu ahşap eğitici oyuncakla r için ne düşünüyosun. mesela halkalar var üst üste takılıyor falan renkleri farklı boyutları farklı sıralanabiliyor.
 
Benimki gayet guzel oynuyor valla. Bence cocugun durumuna bakip karar vermek lazim. Ki dogru oyuncagin beyin gelisiminde cok onemli oldugunu dusunuyorum.
sizinki istisna bebeklerden sanırım çoğu ısırıp kemırmekten baska pek bırsey yapmıyor...
zaten önümüz yaz benim önümüzdeki aydan itibaren gelişim planım yüzmeyi öğretmek, bol bol açık alana çıkıp yürüyüş yapmak henüz kendi başına yürüyemiyor olsada elinden tutunca yürüyor, ve parka yaşıtlarıyla oynayacagı alanlara götürüp sosyalleşmesini sağlamak ve tabiki hayvanlarla içli dışlı olmasını sağlamak çünkü hayvanlardan denızden doğadan korkmasın istiyorum...
 
Bende cok oyuncak alıyorum bakıyorum on dakka en fazla oynadığı.. renkli halkalar içiçe geçen kuplar yerleştirme oyunları falan onları öğretiyorum .. bizimki benle oynamayı daha cok seviyor herşeyden cok cabuk sıkılıyor..
 
Bu arada kızlar doğum günü hediyesi alcakmısınız.. alcaksanız ne almayı düşünüyorsunuz.. eşim herşeyi alıyoruz hediyeye gerek yok diyor.. zaten herbişeyi biz alıyoruzda hediye farklı sonuçta ilkdoğumgünü hediyesi olcak.. bu itmeli bebek bisikleti bakıyorum ama yaşadığım şehirde pek alternatif yok..
 
bende kararsızım bu konuda alırsam da sallanan at tarzı bırsey almak ıstıyorum gercı gecen denedık pek sevmedı ama bilemiyorum
 
Benim kizim o kopekcigin sadece kalbine basip oynuyor rki calinca.diger yerlere basmayi kesfedemedi biturlu
 
Onlar da var biz de :) eger hava iyiyse iki kez disari cikiyoruz. Birinde parka gidiyoruz.abla abi bakiyo sallaniyo. Digerinde sitenin bahcesinde kendi taşıtları komsu cocuklariyla cimlerde yuvarlaniyo.ya da dedigin gibi elinden tutup yurutuyorum cimlerde. Hayvanlara aliskin zaten.ailem koyde yasadigi icin arada koyegidiyoruz.hepsini bizzat goruyo seviyo.
Suyu asiri seviyor. Evde aksam gunesini alan bi oda var hamam gibi.orda suyu doldurup oynuyor. Havuza sokmak da kararsizim.sitenin havuzu temiz ve cok insan girmemesine ragmen.ama turkiyedeki en temiz yer oldugunu dusundugum saroz korfezinde bol bol denize girer artik.
Yani insallah.
 
Atales şu ahşap eğitici oyuncakla r için ne düşünüyosun. mesela halkalar var üst üste takılıyor falan renkleri farklı boyutları farklı sıralanabiliyor.
Biz de cogu var canim.o halkalari artik dizebiliyor mesela elif. Bir de artik 1 yasinda oldular.helezon alabilirsiniz.ikeada falan var.boncuklari hareket ettiriyor.
Iki gundur ben islerle ilgilenirken o da onunla vakit geciriyor.
 
Annisler bu arada saci.lmi bob modeli kestirdim.epey bir kisasindan. Birkactane de simli tel taktirdim.degisiklik gercekten iyi geliyor. Işilti yaptirayim dedim ama esimin pek vakti yoktu. Anca caktirmadan bunlari taktirabildim.
Ve sanirim paspalliktan kurtuluyorum artik. Hamileligi de sayarsak bir yildan fazla bi suredir kendime bakmiyodum.
 
Gule güle kullan yeni saç modelini canım bende hamile kaldığım sene kestirmiştim ama devamlı fön istiyor saçlarım fazla elektriklendiği için dökülmesi dursun diye bende kestireceğim galiba yakında
 
Bi ara benim de aklima geldi hediye. S
Birlikte göstere göstere basıyorm oda yavaş yvş öğreniyor tam anlamıyla öğrenmiş değil ama söylediği şeyleri kavramaya başladı söylemese bile soruyorum elin nerde diye gosteriyo maşallah
Sorunca gosteriyo elif de.ben basinca o da tekrarliyo ayak falan diye.hatta gecen yine kalbe basmis.kopekcik de kalp pekibenim im nerde diye soruyo ya.uzatmis kendi ayagini kopekcige gosteriyo ayak ayak diyo bi de.
 
Oyuncak bizde oynuyoruz. Eğitici oyuncaklarımızda var sadece ses müzik olanlarda sallanan atımız ebeveyn kontrollü bisikletimiz hepsi mevcut çok şükür :))

Halkaları almadım bitek aklımda onuda alıcam.
Bizde eğitici köpekcik değilde. Eğitici köpekciğin piyanosu, eğitici saat birde eğitici itfaiyeci var ne zaman hangisine saracağı belli olmuyor :) oynuyor ama. Geçen 10 liraya bowling seti aldım labutlarıyla baya oynuyor onunda bazen arabaları sürüyor keyfine göre :)

Parka yeni çıkıyoruz bizde hastalıktan dolayı temkinliyim çimlerde nasıl yürütüyorsunuz çorapla mı ?
 
Evet canim corapla.cift giydiriyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…