- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.508
- 32
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.001
Tesekkür ederim canm ben spor yapmadan sadece diyet yaparak verdim ama aramızda spor yapan arkadaşlar var.. beklerim senide gruba valla eski halime döndüm sayılır bütün eski kıyafetlerim oluyo artık yeni kıyafetlerim daralttırmaya gidecekler.. sütümüde hiç etkilemedi maşallah çok iyi beslendim çünkü arda kaçamaklarımı saymazsak..askbahcem 10 kilo vermişsin tebrik ederim. İşe başlayınca bende grubunuza katılıcam. Spor işini nasıl yapıyorsunuz
Nerde o kilo verilen yer nerdeeee.. Beni de alin. Gram eksilmiyorum arkadas.Tesekkür ederim canm ben spor yapmadan sadece diyet yaparak verdim ama aramızda spor yapan arkadaşlar var.. beklerim senide gruba valla eski halime döndüm sayılır bütün eski kıyafetlerim oluyo artık yeni kıyafetlerim daralttırmaya gidecekler.. sütümüde hiç etkilemedi maşallah çok iyi beslendim çünkü arda kaçamaklarımı saymazsak..
Zayıflamak zor değilmiş bunu anladım beklerim senide..
Tabi aşı demeyince hasta olmuşuz gibi yazmışım simdi farkettim:)aşı olduk evet,hasta değilizKızamık aşısı olmaktanmı bahsediyosun canım
BeNerde o kilo verilen yer nerdeeee.. Beni de alin. Gram eksilmiyorum arkadas.
Emziren anneler zayıflama grubu canm ama ben oraya katıldığımda zaten 6 kilo vermiştim yaza kesinlikle şişman girmiycem diye söz verdim kendime ve şuan hamile kaldığım kilonun altındayım.. bikere motive olunca bırakamıyorsun.. gruba gel bence sende en azndan motive olursunNerde o kilo verilen yer nerdeeee.. Beni de alin. Gram eksilmiyorum arkadas.
Mm işe başlayınca zor olur beşiğinde yatması iyi olurdu ama bebekler alıştımmı zor bizim oğlan da bazen ortamızda uyuyor emerken ben uyuyakalmazsam beşiğe koyuyorum uyursam ortada yatıyor yuvarlanıyor fln yere yorgan serebilirsin geçici süre dicem yatak gbi idarelik ama rahatlık açısından rahat olurmu bilmiyorum canım anne yanı beşiği düşünülebilir eşinden ayrı yatmamış olursunYa bana bi akıl verin kızlar
Şimdi biz annemdeyiz döneceğiz haftaya. Burada yere çift kişilik yatak attık o şekilde 3 aydır yatıyoruz ama kendi evime döndüğümde böyle bi durum yok. Çift kişilik yatak alsam yatak odamda yer yok başka odaya da geçemem annemler gelecek 1 ay sonra onlar kalıcak odalar dolacak.
Anne yanı beşiklere bakıyorum oğlum emiyo gece uyanıp uyku sersemine geri yatağına yuvarlayıveririm dedim ve çok alıştı benle uyumaya odasına koyarsam rezil olurum biliyorm.
Bide ailem diyor gece babasıda olsun yanında sen çocukla başka odada tek olma. Mantıklı, gece sürekli ben kalkamam işe başlıcam babasıda kalksın baksın 3 müz aynı odada olmalıyız.
Bi fikir verin bana napsam sizler nasıl yatıyorsunuz
Tebrik ederim, umarım istediğin kilona kısa sürede ulaşırsın.Tesekkür ederim canm ben spor yapmadan sadece diyet yaparak verdim ama aramızda spor yapan arkadaşlar var.. beklerim senide gruba valla eski halime döndüm sayılır bütün eski kıyafetlerim oluyo artık yeni kıyafetlerim daralttırmaya gidecekler.. sütümüde hiç etkilemedi maşallah çok iyi beslendim çünkü arda kaçamaklarımı saymazsak..
Zayıflamak zor değilmiş bunu anladım beklerim senide..
Ben de bu haftaici kestirecegim umarim.benim de klasik modelim.önü uzun arkasi kisa olandan.ön uzun dedigim cenemde.arkasi da baya bi kisa.aynen kopukle cik.sacim. zaten dalgali.cok kolay oluyor kullanimi.kestireyim de bi 100 gr gider ustumden:)Saçımı gittikçe kısaltıyorum 3 numaraya bağlamam inşallah :)) bebekle asla ama asla bakamıyorum köpükle çık modeller olacak. Böyle derken işte göğüs altı, omuz en son kulak hizasına çıktm bundan sonrası allah kerim :))
Bende onu yaptırcaktım ama yüzüm geniş uzun bi yüz değil hoş olmaz diye düşündüm. uzun yüzlü olsam ne modeller var kısalarda memurum felan demem yapardım :))Ben de bu haftaici kestirecegim umarim.benim de klasik modelim.önü uzun arkasi kisa olandan.ön uzun dedigim cenemde.arkasi da baya bi kisa.aynen kopukle cik.sacim. zaten dalgali.cok kolay oluyor kullanimi.kestireyim de bi 100 gr gider ustumden:)
Maşallah yahu amma konuşkan çıktı. Bizde sadece memmem var bide hamm babababa bi anne dedirtemedim hergün 100 kere söylüyorum anne de diye karşılık olarak meeeemm yapıyo hain domdomBizim kiz artik cumle kurmaya gecti. " anne... hadi" " anne...gel" olarak cumlelere baslandi.
Canimmmm kocaman simsicak bi kucaklamak istedim okurken seni... cok sagol tatli bir moral oldun bana.Allah once kucaginda sag salim gostersin sonrada acilarini gostermesin insallah. En iyisini sen yaptin gercekten. Ikisi birlikte buyuyecekler ve bir kac sene sonra sende rahat edeceksin. Biz tam birini yoluna soktuk derken tekrar basa saracagiz ve yine herseye sifirdan baslayacagiz ve daha zor gelecek bir kac sene sonra... simdiki enerjimizle o zamanki enerjimiz bilr ayni olmayacak. Bir arkadasim bu hafta tup bebek tedavisine basliyor yani hamilelik bile ne kadar ozel ve degerli birsey halina geldi gunumuzde. Bu tatli aylarinin kiymetini bilmeli ve keyfini cikarmalisin canim. Bebisin icin lazim gelen birsey olursada bizlerde elimizden geleni yapalim. Emirlerini bekliyoruz :)
Bu sabah bebege eliyle gel gel yapip bebek geelll diyerek uyandik. Her seyi soyluyo masallah.ve gayet bilincli soyluyo. Hatta tezi çürüttu kizim.hani disler konusmaya yardimciydi.e bizimki dişsiz konuşuyo ya :)Maşallah yahu amma konuşkan çıktı. Bizde sadece memmem var bide hamm babababa bi anne dedirtemedim hergün 100 kere söylüyorum anne de diye karşılık olarak meeeemm yapıyo hain domdom
Atales senin kız çok konuşkan çıktı yahu. Maşallah kuzucuğa. Benimkinin sesi çıkıyo ama mantıklı kelimeler yok daha. Seninki cümlelere geçmiş. YerimmmBu sabah bebege eliyle gel gel yapip bebek geelll diyerek uyandik. Her seyi soyluyo masallah.ve gayet bilincli soyluyo. Hatta tezi çürüttu kizim.hani disler konusmaya yardimciydi.e bizimki dişsiz konuşuyo ya :)
Bi seyler tattırmadan neden duramaz bazıları!hayır ne gecıyo ellerine,cocuga faydası yok.ogluma lokma tatsın diyen bi kayınvaldem var eşimle bir agızdan hayır deyiverdik de sinirleniyorum
Atales senin kız çok konuşkan çıktı yahu. Maşallah kuzucuğa. Benimkinin sesi çıkıyo ama mantıklı kelimeler yok daha. Seninki cümlelere geçmiş. Yerimmm
Hee atiko neyse artık atikoooo diyip diyip duruyo :) çözemedik daha ne olduğunu