- 19 Mart 2016
- 451
- 540
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #70.921
en büyük sorunumuz bu canım. kuru kayısı kaynatp suyunuda içiriyorum meyvelerinide yediriyorum bide zeytinyağı içiriyorum sabah akşam çay kaşığıyla rezenede veriyorum biraz rahatlatıyo ama yinede çözüm değil.Sağol cnm şimdi daha iyi kuruyor gittikçe.
Kabızlık sorunu başladı kullandığımdan beri ve kömür gibi yaptı afedersin.. nasıl düzelecek
Ben vurdurdum. Kızamık için çok sormuştum kimi yaptır kimi yaptırma demişti doktorlardan, karışık duygularla yaptırmadım, ama hala tedirginim.. yalnız bu menenjiti internetteki tüm gereksiz olduğuna dair vs bilgilere rağmen tüm doktorlar yapılmasına taraftardı, hatta kesinlikleKızlar menenjit aşısı için ne düşünüyorsunuz? Vurduran var mı aramızda
Kesinlikle yapılmalı bencede. Menenjit tedavi olduğunda bile hasar bırakma riski yüksek olan bi hastalık. Allah korusun.. Ne zaman yaptırdın bide ilk dozun yaptırma süresi ne kadarmış? Netten baktım 9-24 ay arası 2 doz şeklinde oluyormuş dozlar arasıda 3 ay olmalıymış.Ben vurdurdum. Kızamık için çok sormuştum kimi yaptır kimi yaptırma demişti doktorlardan, karışık duygularla yaptırmadım, ama hala tedirginim.. yalnız bu menenjiti internetteki tüm gereksiz olduğuna dair vs bilgilere rağmen tüm doktorlar yapılmasına taraftardı, hatta kesinlikle
Ben sunny baby den beğenmiştim. İsofix liydi sanırım. Ama biz araba da bile ayakta sallanarak gittiğimiz için tam anlamıyla alayıma niyetlenip araştıramadım. İnşallah büyüdükce alışır da koltuğunda giderArkadaşlar oto koltuğu tavsiyesi alabilir miyimana kucağı küçük geliyo artık. Biraz daha büyüklerden bakıcam ama karar veremedim; 36 kg a kadar olan var, yada 18 kg a kadar, hangisi daha ideal. Chicco go-one hem fiyatı makul hem şık geldi ama bilemedim? Varmı bu tiplerden kullanan?
Hayırlı olsun canım. Ne güzel oldu biri kız biri erkek. Bende kız çok istiyorum hayırlısıyla inşallah önce sağlık tabiKızlar bu arada cinsiyetiniz kesinleşti kızım olcak allahın izniyle.. cok mutlu oldum. Pembişler aldım hemen nasıl güzelller
Aynı benim gibi düşünüyormussun. Bnde ilki kız istiyordum kısmet erkek oldu ikiciside erkek olur korkusu okadar cok vardıki.. ilk kıza benzettiğinde doktor hep dua ettim inş kızdır diye..Hayırlı olsun canım. Ne güzel oldu biri kız biri erkek. Bende kız çok istiyorum hayırlısıyla inşallah önce sağlık tabi
Kız olsun diye özel bişey yaptınız mı :))
İlki kız olsaydı benim ikincide hiç telaş yapmıcaktım kızda olsa olurdu, 2 kızım olurdu ohh mis ama şimdi telaşlanıyorum 2 oğlan bide baba 3 erkekle naparımmm
Kız çocuk annenin yoldaşı bide. Velhasıl kelam çok isterim bi kızım olsun.
Menenjitle alakalı ilginc bi sey söyleyeyim.saglık oc.na ugradım.menenjiti biym yapıyoruz yaşından sonra,5li karma aşının icinde var dedi.özele gidip de para vermekten kurtuldum:)yalnız niye acıklamalar farklı anlamadıBen vurdurdum. Kızamık için çok sormuştum kimi yaptır kimi yaptırma demişti doktorlardan, karışık duygularla yaptırmadım, ama hala tedirginim.. yalnız bu menenjiti internetteki tüm gereksiz olduğuna dair vs bilgilere rağmen tüm doktorlar yapılmasına taraftardı, hatta kesinlikle
Devletin yaptığı menenjit farklı. Özelde yaptırdığımız meningokok çeşidi. Bu nadir görülüyormuş ama görüldüğü zamandw çok ağır geçiyormuş.Menenjitle alakalı ilginc bi sey söyleyeyim.saglık oc.na ugradım.menenjiti biym yapıyoruz yaşından sonra,5li karma aşının icinde var dedi.özele gidip de para vermekten kurtuldum:)yalnız niye acıklamalar farklı anlamadı
kızamık icin de 'kampanyalı aşı,10bebek bulmadan yapamıyoruz,zaten bölgemizde görülmüş vaka yok,rahat ol'dedi. Durum bu
Bizde doktordan geldik kaka tahlili yapıldı 1 haftadır bir türlü geçmeyen ishal nedeniyle dizanteri varmış yavrumda meğerse zimaks ve nidazol başladık 1 hafta kullancz umarım çabucak geçer bulaşıcıymış bide kimden geçti anlamadım kendi kendine gelişen bşy mikiDevletin yaptığı menenjit farklı. Özelde yaptırdığımız meningokok çeşidi. Bu nadir görülüyormuş ama görüldüğü zamandw çok ağır geçiyormuş.
Aynen dediğin gibi tarihler. 9.Ayda vurulucaktı ama kızamık aşısı vurulursa arasında 1 ay olmalıymış, o nedenle 9. Ayda olmamıştı, gerçi kızamığı da vurulmadık, 12. Ayda vurulucak bizimkide. 10. Ay kontrolünde vuruldu şubat ayında, ikinci dozda mayıs ayında.Kesinlikle yapılmalı bencede. Menenjit tedavi olduğunda bile hasar bırakma riski yüksek olan bi hastalık. Allah korusun.. Ne zaman yaptırdın bide ilk dozun yaptırma süresi ne kadarmış? Netten baktım 9-24 ay arası 2 doz şeklinde oluyormuş dozlar arasıda 3 ay olmalıymış.
Kızamığı bende yaptırmadım, 1 yaşında var zaten ama bu meningokok yapılmıyor devlet tarafından. O yüzden yaptırıcam bebde
Evet bu farklı bi menenjit aşısı, çok olmamış türkiyeye geleli zaten, aşı takvimindeki ayrı. Dediğin gibi olsa parasını geçtim 2 kere niye yaptırayım aynı aşıyıMenenjitle alakalı ilginc bi sey söyleyeyim.saglık oc.na ugradım.menenjiti biym yapıyoruz yaşından sonra,5li karma aşının icinde var dedi.özele gidip de para vermekten kurtuldum:)yalnız niye acıklamalar farklı anlamadı
kızamık icin de 'kampanyalı aşı,10bebek bulmadan yapamıyoruz,zaten bölgemizde görülmüş vaka yok,rahat ol'dedi. Durum bu
Menactra aşısı diye geçiyo, internette detaylı anlatıyoMenenjitle alakalı ilginc bi sey söyleyeyim.saglık oc.na ugradım.menenjiti biym yapıyoruz yaşından sonra,5li karma aşının icinde var dedi.özele gidip de para vermekten kurtuldum:)yalnız niye acıklamalar farklı anlamadı