3 gun nemlendirici kremini suremedim yuzu kuramaya dondu...
3 gun yokum dogalgaz bosuna yanmasin dediler kapattirdilar eve bir geldim buz gibi...
3 gun bir dinleneyim dedim anladimki cocukla dinlenmek bir hayalden ibaretmis...
3 gun istanbul stresinden uzaklasayim dedim gittigimiz yerin calisanlarinin ilgisizligi beni gerdi muthis derecede neyseki sag salim geldim...
3 gun uyurum belki dedim meger kizim deli yatan bir tipmis ayaklarini bir saga bir sola 180 derece atti durdu yatagin kenarinda iki buklum uyumaktan hasta oldum...
3 gun bir yere gittik sadece 1 valiz kizimin esyalariydi ve bir makina dolusu camasir cikti...
Ya kizlar yaz yaz bitmez yemin ederim pismanim gittigime. Bebek havuzunun suyu buz gibiydi. Ortam soguktu. Tam hasta etmelikti. Ben tedbirli davrandim havuza inerken bile uzu kollular almistim kizi hemen giydirdim hep ama kendim hasta oldum simdi... bu arada otelde 1 2 lirayla calisan oyuncaklar vardi tavsiye ederim kizim cok sevdi emniyet kemeride takili oluyor. Birde siz siz olun normal beziyle denize veya havuza sokmayin
bez patlayacakti nerdeyse kosa kosa marketten huggiesin mayo bebek bezinden aldim...