Bende dun kizi anneme birakip bir kesif yaptim gozlemlemeye calistim havuz kisminda bebek cokta kaplica kisminda bebek goremedim bende. Cocuklari sokuyorlardi sadece. Birde su sicakliklarina baktim evet bencede bebegin girebilecegi bir sicaklik degil derisi bile yanar cnm. Havuz kisminda sicakligi dusuk tutuyorlarmis bakteri uremesin diye ama butun bebegi olan anneler soyleniyordu suyun soguklugundan dolayi. Aksama dogru biraz daha isittilar. Bencede kimse kaplicaya sokmasin cocugunu...
Canim yururse isin daha kolay olur cunku kucaginda tasimak zorunda kalmayacaksin ama onunde arkasinda durman gerekecek o kadarinida zaten yapiyoruz. Birde ben ona icine oturmali sisme havuz aldim onun icine koyup elimle gezdiriyorum havuzda sisme havuz almani tavsiye ederim canim.
Canim persembe geldik yarin donucrz ve ben cok yorgunum
esinle gidiyorsan ve ayri havuzlarda girmeyeceksen sikinti yok. Ama ayri havuzlarda girecekseniz ve yaninda kimse olmayacaksa Allah kolaylik versin canim simdiden...Dun kizi aldim indim havuza kucaktan kucagayiz havuzun icinde zor cikardim zaten aglamalar falan. Hemen ust bas degistir uyut ve ben iptal basladim basinda beklemeye. Tuvalete gidicem gidemiyorum nasil birakayim cocugumu kimseyede emanet etmem tanimadigim insana bakiver 2 dk diye. Annemi aradim giy mayonu gel dedim Allah razi olsun annem geldide onlar havuzda eglenirken bende tuvvalete gidio sonrada havuza firebildim. Geceleri zaten daha fena... odalarda bebekler icin yatak yok park yatak istiyormussun oda ucretli tabi. Dun aksam yatagin kiyisinda ve ustum acik bir sekilde uyudum. Sabah belim tutulmustu. Ay daha ne yazayim canim yaa cok yoruldum ben
((