iyi geceler kızlar
biraz hareketlenmiş burası sanki çok sevindimm:)
bizden haberler kızamık aşısını yaptırmadık yaşında olucak. kilo 9450 boy 74cm uykusuzluk gaz kesmeden devam ediyo. emekleme yok sürünüyo bazen tutup kalkabiliyo ama sıralamıyo. adım atmayı sevmiyo benim tembel kızım hep oturup oyun oynamak istiyo:) tabi ben yanında olursam. oyuncaklarla oynarken arada bana tutunup kalkıyo öpermiş gibi yapıp geri oturuyo ısırasım geliyo onu:)
anne baba anane dede cee hadi mama meme gaga favori kelimelerimiz
acıktığı zaman emmek isterse bana sarılıp üstlüğümü açıp meme arıyo çok tatlı yaa:)
müzik duyunca ya da ben' aferin kızıma 'diyince hemen alkış yapıyoo. evden gidene bay bay yapıyo babası giderken ağlıyo. eğer eve gelen misafir dokunup kucağına almak istemezse onunla oynuyo gülüyo ama kucağa alınınca sinirleniyo ve o kişi gidene kadar huysuzluk yapıyoo. (bazen işime gelmiyo değil
)
bu ara pepee nin büyüdün mü sen şarkısı en sevdiklerimizden. meyra büyüdün mü sen diyorum 10 gündür arkasından da evet diyorum şimdi bi kaç gündür o da evet dicem zamanı bekliyoo benimle eet diyo:)
yemek konusunda zorlamıyorum isterse yiyo. bazı gün çok güzel yiyo bazı gün anne sütüyle geçirdiği bile oluyo
bizden haberler bu kadar kızlar