- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- Konu Sahibi agresifportakal
- #70.521
16 nisan doğumluyuz,Bebek bebege benzemez kıyas hiç hoşlandığım bişey değil ama bebeginizdeki gelismeleri bende merak ediyorum kizlar. Yani nasil ilerliyorsunuz yapmasi yapmamasi mesele degil de dogru ku gidiyoruz acaba? Mesela burnun nerede dediginde gostermeli diyor kitabimiz bu ay? Alkis yapmali ya da mesela. Ama her gun bunlardan sadece birini mi gosteriyprsunuz? Yoksa 1 hafta birine mi odaklaniyorsunuz?
Biz tam 10 aylik olduk ve ayakta durma istegimiz cok var ama duzgun adim atamiyoruz. Pratik yapmadik pek henuz. Siralama ve hizli surunme var. Emekleme ve yürüme yok daha. Bikac kelimeye takilip kaliyor onceki soylediklerini soylemiyor. Hadi diyor bu ara herseye. Cok oyun oynamamiza ve tv izletmememize ragmen taklit yapmak zor geliyor. Ilgilenmiyor. Bay bayi cani isterse 1 yapiyosa 5 yapmiyor. Alkis defalarca denememize ragmen yapmak istemiyor biz tutunca bile ellerini cekiyor. Acikcasi baska sey de göstermedigimizi farkettim. Hep kitaplarla egitmeye kafa yorarken taklit yaptirmayi atlamisiz. Yurutmeyi de. Yurutec kullanmiyoruz. Asla yatmak oturmak istemiyor hep ayakta duracak ama bilmiyor da hep tutunmak istiyor bana baska seye degil bana. Bakalim inşallah gelişme kaydederiz bu ay. Siralayarak tirmanarak sürünerek ciddi enerji harcıyor ve 8 disi var her bir dis mahvetti bizi. İştah sıfır. Bu ay hic kilo alamadi mesela.
Sizin durumlari da merak ediyorum. Saglikla insallah
Alkışla çak yapıyor. Cee oynamayı çok seviyo kendi saklanıyor ben bulduğumda sevinç içinde kalıyor :) kendi sağ sol yapıp nerdeymiş oğlum oynmayı seviyor.
Tutunup kalkıyor sıralıyor. Bazen fazla cesaretli oluyo ama küt düşüyor:) memmem babaa çıkardığımız sesler aynaya bakıp kendine gülmeyi de seviyor çığlıklar atıyor. Bana karşılık veriyor ben ona çığlık atıyorum o bana :)
Kollardan tutuyoruz yürüyor yüretici sevmedi 10 dk zor duruyo.
Tv konusnda hassas değilim açık olduğunda bazen reklamlara bakar 2 3 dk yı aşınca müdahale ediyorum yönünü çevirip oynuyorum dikkati dağılsın diye.