- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- Konu Sahibi agresifportakal
- #70.281
Gece uyurken yapıyo aynen bırakmıyor bende burnunu sıkıyorum çok canım acıyor ya sabır diyorum napim sağolasınÇok zor bi durum tabi bunun şu çözümüdür demek imkansız gibi. Ama benim oğlumda arada yapıyor bunu, bikaç kesik var bendede, hatta bazen birini emerken diğerinide tırnağıyla oynarken çiziyo:) ben ısırdığı zamanlarda hep dendiği gibi tepki vermemeye çalıştım ama imkansız, zaten tuttumu bırakmıyoda. Bende üzerine eğiliyorum napiim, burnu fln kapanınca mecburen bırakıyo anında, sonrasındada memeyi çekip kapatıyorum. Isırdığı anda emzirme seansı bitmiş oluyo yani. Arada hala ısırsada anladı sanırım bağlantıyı, çünkü genelde artık doyduğunda ısırıyo
Gece uyurken yapıyor Cnm dişleriyle emiyo resmen napcam bilemedim sagolasinAllah yardımcın olsun canım bizimki çözemedi daha meme ısırmayı eline aldığını ısırıyo ama memeyi ısırmıyor o yara içim nr yapılır iyileşemez emdiği için devamlı kuru tutmak gerekir ama bebek devamlı ısırırsa zor gibi unutturmak lazım emerken eline oyuncak felan versen ona bakarken ısırmak aklına gelmez belki
Denicem canım kesige İyi gelir mi eczaneye sorarım artık kendim için doktora gitmeyeli 10 Ay oldu napalım sıpalar için katlanıyoruz sagolasinEmzirme aralarını uzatıp lansinoh, garmastan pomad gibi kremler sürebilirsin canım. Aventin kelebek göğüs ucunu da kullanabilirsin geçene kadar.
Benim oğlumda ıssırıyor çığlık atıyorum korkup ağlasa da kapatıyom memeyi emzirmeyide kesiyorum o an küsüyorum:) Bıraktı ısırmayı ama çok emersede oyun yapıyor sonunda ısırmaya başlayabiliyor o zamanda doydun hadi deyip çekiyorum