- 9 Aralık 2015
- 682
- 858
- Konu Sahibi agresifportakal
- #70.221
Canim eğitimi zaten dış çıkarırken vermek doğru olmazmiş yada hastayken. Ben eğitimi verdiğimde diş sıkıntısı yoktu. Sua n mesela diş çıkarıyor , zaten her gece 2 kez fln uyaniyor piss piss yapıyorum yanında yatıyorum ben zaten. Kalkma umudu olmadığı için bi iki dakika mizirdanip geri dalıyor. Ama baba sana psikojik destek olmazsa eğitim ısı zor haklisin ben eşimi evden yollamistim o süreçte ve sonrasında da tam olarak alışmasi gerçekleşene kadar eğer bana yapma emzir deseydi bende dayanamazdim çünkü zaten patlamaya hazır bombaydim. Yani canım ,babası da olumlu bakmıyorsa eğitim işin kolay olmaz:/ Halbuki bilseki çocuk böyle yarimyamalak uyku ile ne kadar yoruluyor, büyümesi bile daha sağlıklı olur iyi bir uyku ile. Umarım düzene girer canimCanım benim oğlan ayakta sallanmayı hiç sevmez aslında ayaklarıyla ittirip kaçmaya çalışıyor ben uyumuyor hiç diye uyusun diye sallıyorum sersem olduğu için uyuyor aslında yavrum alıştırmıştım ben onu 5 aylıkken felan kendisi uyuyodu sonra hasta olunca ve ardından diş macerası başlayınca memede uyuyo nasıl alıştırırım artk bilemiyorum ben alıştırsam babası dayanamaz önceki eğitim verişimde gidip gidip suratına bakıyodu zar zor alışmıştı şmdi herşeyi anlıyor bebek alışmaz gibime geliyo babası yüzünden ama bu dişlerin sıkıntısıyla o eğitimi bebek nasıl karşılar ki sağlıklı olur mu bilmyrm onca ayakta sallamaya uyumuyo çnki kendi kendine uyuması mucize gibi görüyorum 1 aydır uykularımız harap çnki sen nasıl yapıyorsun gece uyandığında ağladığında fln meme istemiyor mu hiç dişleri çıktı mı