- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- Konu Sahibi agresifportakal
- #69.281
İş olayı sıkıntı Allah kolaylık versin.
Ek gıdaya ufak ufak bebekte alışıyor bizde alışıyoruz,
21 nisan bizim
BLW yapmak İçin mama sandalyesinde oturuyor ve tutabiliyor olması gerekiyor, çorbasınıda biraz koyu yapıyorum veriyorum kaşığı yarısı ağzına yarısı üstüne yiyor, başlarda yemiyordu burayada yazmıştım yemiyor diye sonra sonra düzene girdi , emiyorsa acele etme elbet yer, gün içinde ara ara dene yiyeceği saatleri vardır onunda, mesela akşam yemeği öncesinde azıcık emzir ve birlikte yemeğe oturun siz yerken görsün onunda önüne tabak koy
Patates havuç kıyma üçlüsüne bayılıyor,
1 er adet Elma ve armutu biraz haşlayıp pütürlü kalacak şekilde eziyorum 2 gün yiyor onu (irmik koyan var bende koyuyordum ama doktor koyma dedi, siyez irmiği bekliyorum) pirinç çorbasını seviyor , yoğurt yiyor,
Bunların hepsini organik alıyorum, pirinci makarnalütfen sitesinden aldım, bazı akşamlar elmayı eline veriyorum gözüm üstünde tabi, anne sütüne tam gaz devam ama ...
kıyma 1 hafta önce başladık sevdi bayağ bayağ yiyor, kasaptan rica ettik 2-3 defa çekti, yağsız kuzu kıyma ...
Emekliyor ayağa kalkıyor sıralıyor birkaç Sn duruyor tutunmadan ben evden çalışıyorum ama kilit durumdayım bütün gün , oyun ablası başlıyor Pazartesi günü bakalım iyi olur inşallah ...
Uzun oldu biraz sormak istediğin detayları yazarsın canım ...
Cok tesekkur ederim cevap icin emeklemesi icin veya siralamasi icin bisey yaptiniz mi bikac kiside kilodan dedi 9bucuk kilo71 cm sizinki nasil