- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #68.941
bol bol serum fizyolojik. uyku/dinlenme / temiz hava
geçmiş olsun
Aynen ben de yarına ayarladım annem sagolsunpisgor
Hatta yarın gidip boyatcam
Normalde vakit yok yiyenim geliyor o ilgilenir bebişle ben bi bakıma girerim :)
Gece normal oldugunu biliyorum canm evet senin yazını okumyştum hatta ama bizimki gündüz korkar olduA after_before
Canım normalmiş o hece çığlık atarak Kalkan'ları sananın yazmıştım bir arkadaşa daha yazmıştım , doktor özellikle söyledi son kontrolde panik olmayın korkmayın dedi gece bağırır ağlar artık, kabus görür dedi,,,
Yer gök duayla bol bol okuyoruz bizde ...
Gece normal oldugunu biliyorum canm evet senin yazını okumyştum hatta ama bizimki gündüz korkar oldu
ben hamileliğimde yazdım canım. ultrason fotolarınıda yapıştırdım hatıra olsun diyeKızlar benim gibi günlük yazan varmı bebegine her gün yazamasamda yazıyorum
Biz de bu gece cok sık uyandık.gece 5ten sonra tam daldı nasıl olduysa.genelde o saatte uyanmaya baslardıLa havle ve la kuvveten demek istiyorum. Uyuduğu 4 saatte kaç kere ağlayarak uyandı sayamadım şimdi
Kızlar benim gibi günlük yazan varmı bebegine her gün yazamasamda yazıyorum
kızlar ben dün gene hamile olduğumu öğrendim
akşam sabaha kadar dua ettim
eğer vatana millete hayırlı evlat olmucaksa sağlıksız doğacaksa
rabbim doğmasın diye
birde oğlum uyumadı yer yatağı yaptım yerde birlikte yattık
oda karnıma vurdu
sabah azcık kanamam olmuş
pzt doktordan randevu aldım
bakalım bu kanamalar sonucu ne olucak.
DUA EDİN BANA EMİ
Anladm canm öyle çok bağırmalı falan konuşmadıkta yinede dediklerini yapayım kaloriferi ellemek istiyo elektrikli süpürgeden korkuyo bunları öğretmeye calışayım..Bebekler malum herşeyi ebeveynlerden öğreniyorlar
Kısa bir tavsiye ,
Yanında korkma gibi şeyler yapmayın yani korkmayı öğretecek şeylerden kaçının, bi kitapta okumuştum bunu, çok dikkat ettim faydasınıda gördüm, korkmak yerine konuşarak bak bunu ellersen canın Yanar diyip birazcık tecrübe ettirip geri çekmek , yani çoçuğa korkmayı değilde , yüksek ses veya herhangi korku yaratacak birşey karşısında durabilmeyi öğretin diye yazıyordu...
toparlayamadım dağınık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir :)
Hayırlısı ne ise o olsun canım.kızlar ben dün gene hamile olduğumu öğrendim
rabbim doğmasın diye
oda karnıma vurdu
DUA EDİN BANA EMİ
Mama sandalyesi joie marka aldım 300 lira şuanda.ikea tarzı olanlara güvenemiyorum cocugu yalnız bırakmaya gelmez onda,anneme öyle aldım orda kullanırım gidince diye,cocuk az büyüyüp kendini bi tarafa cekse devrilir. joie gibi olanlar daha dayanıklıAnneler bebeklerinize yürutec ve mama Sandalyesi aldınız mı . Foto atar misiz . Ben de netten sipariş vercem .ne alsam bilemedim.
Çok teşekkür ederim canım .
Sana da çok teşekkür ederim canım .Günaydın kızlar Öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.. bence bir anne baba kadar önemli öğretmenlik çok kutsal mesleğiniz var..
Ne manyak insanlar var yaaa ...Özelden birisi yazmış gizemlikadın diye birisi
Zaten şikayet ettim erkek olmasından şüpheleniyordum şu andada pasif
*Televizyon otiZm yapıyor demişsin çok biliyorsun cahil cahil konuşma * demiş
Ben TV yapar demedim etkendir normalde de zararlıdır izletmeyin dedim, ayrıca yenidoğan işitme testinde doktor bizi uyardı sakın izletmeyin en büyük etken dedi,
Başka isimle yeniden girer falan iyi oku gizemlikadın , sen izlet 24 saat TV karşısına koy çocuğu nasıl biliyorsan öyle yap, densiz densiz de yazma herşekilde bulurum seni,
Bilgine
Hakkında hayırlısı olsun.kızlar ben dün gene hamile olduğumu öğrendim
rabbim doğmasın diye
oda karnıma vurdu
DUA EDİN BANA EMİ
Benimki süpürgeyi bayılıyor. üstüne binip geziyorAnladm canm öyle çok bağırmalı falan konuşmadıkta yinede dediklerini yapayım kaloriferi ellemek istiyo elektrikli süpürgeden korkuyo bunları öğretmeye calışayım..
Erken değil verebilirsin. Ben verdim.kızlar bebeklere balkabağı çorbası yapan var mı?
çok besleyici ve faydalıymış. erken mi acaba siz veriyo musunuz
Yürutec kuzenler almış gelmiş. Ben olsam almam.10 dk biniyor. yürümeyi 2 hafta ile 4 hafta arasında geciktirici olduğunu okudum. Çok faydalı bişi değil.Anneler bebeklerinize yürutec ve mama Sandalyesi aldınız mı . Foto atar misiz . Ben de netten sipariş vercem .ne alsam bilemedim.
Günlük değil de gelişiminde önemli dönüm noktalarını ne zaman gerceklestirmisse not alıyorumKızlar benim gibi günlük yazan varmı bebegine her gün yazamasamda yazıyorum