2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380

Fıtili uzunlamasina yarıdan kesip koy sakin o koca şeyi koyma kuzu
 

Mendillerim var ağzını siliyorum sürekli.. Diş kasiyici hic sevmiyor zorladığımda da ağlıyor.. Kendi parmağını yemeyi çok seviyor.. Eli sürekli ağzında yada emzirirken damagini bastırıyor diş olmasa bile bastırınca çok kötü acıtıyo. Ne yapcam bilmiyorum dişleri bitene kadar çekeceğim başka çare yok.

Maşallah yavrunuza Allah nazardan korusun
 

Allah allah cok sasirdim cnm.
Mikrop kapmis demisler arkadaslar mikroptan kurt olurmu hic duymadim simdiye kadar yiyeceklerden olur sadece bence.Anne sutu aliyorsa senin yediklerinden olabilir sanki seftali vermus ya dede ondami vardida dedenin gozunden kacti diskiylada attimi.
Insallah bir daha gormemissindir cok gecmis olsun(


Bizde yarin istanbula gidiyoruz hafta sonunu orada geciricez babacigimin mezarini ziyaret edicez 9 ay oldu ilk kez gidicem insallah cok sarsmaz beni(
Yigitle ilk evden uzaklasmamiz besigede pek alisti bakalim zorlayacakmi bizi,bu ara bizdede var uyku inatlasmasi uykudan aglayarak uyanma uykuya dalmasi gece 2 yi buluyor(
Onceden besigine yattimi hemen uyuyordu 1 haftadir zorluyor beni hele emzigini agzindan cikarip dolandirip dolandirip yine agzina sokmuyormu deli oluyorum:))

Eskisehirli arkadas bursada denize girilecek yer sormus armutluya bir goz at derri.
 
Kızlar maşallah bebek fotoları yağdirmissiniz. Bu kadar mı zor fotoları paylaşmak. Şaşırdım doğrusu. Tabiki mecbur değilsiniz ama 1 kişi bile paylasmamis foto ya çok garip.
Korkmayın o çoook güzel bebeklerinize nazar değmez. Allah korur onları
 
Ben çektim de uygulamadan yükleyemedim. Hemen oğluna arkadaş yolluyorum.





Bu arada aşı olduk. 6400 gram 64 cm le arkadaşlarımızın arkasından geliyoruz

Hemşireler ve dr kızdı. Bi kadar pimpirikli olursan rahat çocuk büyütemezsin.kiloya takılma. Boyu kafası büyüyorsa nörolojik problemi yoksa hiç dert etme. Kaşınma dediler.
 

Maşallah :) oh ne bi arkadaşı oldu çok şükür :) bence de kaşınma
 
Tostikdana bugun yigiti dr.goturdum.
Senin mevzuyu sordum uzerine birde dr.firca yedim sen tecrubelu annesin sen boyle yaparsan yeni annelere ne yapica. Diye:))
Ozet 6.aydan once yani cocuk oturmaya baslamadan yattigi yerden elinden tutup kalkmasini bekleyemeyiz yapmayizda zaten dedi.ayaklarinin uzerinde uzun sure basarak durmaz yorulur birakir dedi.
Icin rahat etsin hersey yolundaymis yani:))
 
10 güne kadar normalmis canım. Bizim doktor da anne sütü alan bebeklerde ayda 3 kez yapsn bile var normsl demisti
 


Kiz nasil hevesleniyorum foto yuklemek icinama bu telden olmuyor olmuyor olmuyooorrr deliriciimmm
 
Kurt gelişmelerimizi aktarıyorum:) 2 kere kaka yaptı bugün görmedik çok şükür kaka da yumurta var mı ama bilemem. Cumartesi doktordayız ne olursa olsun.
yalsa sclkvnc benden de size bir çıplak kovboy :))
Maşallah subanallah bebelere

Kazaya belaya karşı dua bilen var mı? Bugün de az daha birşeyler oluyordu. Araba da ayetel kürsi duası var başka önerisi olan var mı? Kafam çok dalgın sanırım tayinim, kaza, kurttu çocuk ne olacak derken kafam dalıyor sanırım algılamıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…