- 24 Aralık 2012
- 482
- 407
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.901
bugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyyyy hadi gözünaydın maşallahhhbugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
sağol canım darısı başınıza..uyyyy hadi gözünaydın maşallahhh
gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah.darısı bizim de başımızabugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
amin canlarım inşallah tamamı da gelir hepimiz için...gözün aydın canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah.darısı bizim de başımıza
Evet canim arada incede sizlama seklinde bas agrilarim oluyo. Ama kisa sureli vurup geciyorNeymiş o telefon için uygulama? Adı ne? Ben bi iki tane indirdim ama sacma sapan bişeydi.
Bu arada kızlar baş ağrısı çeken var mı
Gozun aydin canim ne harika bi duygudur. Bende cumartesi ilk kez gidicem kismetse. Anca keseyi gorebiliriz diye dusunuyorum. Darisi bizlere insallah ❤bugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
bugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
Gozun aydin canim ne harika bi duygudur. Bende cumartesi ilk kez gidicem kismetse. Anca keseyi gorebiliriz diye dusunuyorum. Darisi bizlere insallah ❤
hayırlı olsun canımm bende haftaya gitmeyi düşünüyorumm
Canım merhabalar Rabbim nasip ederse aynı gün doğum yapacağız. Benimde 2 kürtajım var bu 3. Gebeliğim 8 aydır bekliyordum bunu ama dün öğrendim hamile olduğumu ve içimde sevinçten ziyade korku var, Acaba gene aynı sonu mu yaşayacağım diyerek...Kızlar selam
Ben de ucundan nisan annesi olacağım inşallah. 2 ay önce bi düşük yaptım Şubat annesi olacakken olmadi işte. Bu gebeligimi ohreneli 3 gün oluyor. Cok korkuyorum ayni şeyleri yasamaktan. Kanamam var Progestan başladım. Kasiklarimda hafif hafif sancılar oluyor sizde de oldu mu hiç .
günümüz aynıymıs kanaman durur inşallah canım bulantın var mı ?Kızlar selam
Ben de ucundan nisan annesi olacağım inşallah. 2 ay önce bi düşük yaptım Şubat annesi olacakken olmadi işte. Bu gebeligimi ohreneli 3 gün oluyor. Cok korkuyorum ayni şeyleri yasamaktan. Kanamam var Progestan başladım. Kasiklarimda hafif hafif sancılar oluyor sizde de oldu mu hiç .
Gozun aydinbugün miniğimin kalp sesini duydukAllah'ıma şükürler olsun ki umarım herşey hepimiz için yolunda gider...
Kokulu çilek merhaba kısmet ise doğum günü aynı, son adet tarihin ve beklenen adet tarihin nedir merak ettim. Birde dr gittin mi?günümüz aynıymıs kanaman durur inşallah canım bulantın var mı ?
Allah korusun inşallah birsey olmaz bendede kanama var oglumdada oldu ama siki siki tutundu senin bebisinde tutunur endise etmeKızlar selam
Ayda 1 cagiriyorlar canim dogum zamani yaklasinca siklasiyor buyuk olasilikla 2li test yapar cagirdi haftadabana tekrar eylülün sonunda gel dedi geç değil mi sizce?
sağol canım senin deGozun aydin
Bundan sonra ayda bir gidersin canm son haftalar sıklaşıyo tekrarbana tekrar eylülün sonunda gel dedi geç değil mi sizce?