- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.541
GünaydinGünaydın anneler bugun canavar gibi her seyi yiyesim var ama bu sefer de doktor izin vermiuo bu nasil is ya guluyum mu aglayim mi
Günaydin canim gecmis olsun inşallah 3.aydan sonra gecicek az kaldi cok zor yasayan bilir sari leblebi denesen birdeGünaydın güzel hamişler! Dün aksamdan beri perişanım.Ne yesem kusuyorum.Gece çok rahatsizlandim. Su bile icemiyorum vücudum susuz kaldı.Bebek için zorla süt içtim onu da çıkardım.Hersey ekşi ve bozuk gibi Ben önden gidiyorum galiba. Erken gebelik mi anlamadım Nasıl geçecek bu günler Bir de uyku düzenim değişti.Gece 12 de bayilip uyuyorum resmen sabah erkenden gözlerim fildir fildir. uykum var uyuyamiyorum. Analık zor işmiş anneme sarılıp öpcem onu bugün
günaydın hanımlar...
Günaydin kızlarGünaydın annişler. İnşallah ugün de musmutlu
Haberler alırız sizlerden. Benim vücudumun üst kısmı yanıyor klima altında yatıyorum resmen.ama alt kısım üşüyor.ayaklarım özellikle.çorapla yatıp çorapla kalkıyorum.nasıl iş anlamadım.
Tebrikler allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinGunaydın kızlar ,
Bende 2016 Nisan annesi olacağım allahın izniyle , 17 Nisan muhtemel dogum tarıhı gorunuyor , benim 2. cocugum olacak kısmetse
Günaydin gune enerjik baslayip butun gun uykulu olan tip oldumGünaydın nisan yağmuru kokulu güzel bebişlerin anneleri Nasılsınız bugün?