- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.301
beslenme çok önemli kızlar. bunun da üzerinde durmalıyız. mesela ceviz beyin gelişimi için mutlaka yenmeliymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah diyim bizim eskiden mart anneleri gobek resimleri vardi koyardik boyle isterseniz boyle bir topik acalimAlın şekerim size g*t göbek. Bir gram göbüşüm yoktu şimdi 5 aylik geziyorum ortada.Cinsiyetini soran oldu gecen Bunlar güzel göbüşler kızlar. Her hafta fotoğraf cekiliyorum. İlk kez göbeğim çıktığı için mutluyum
Endise etme canim duyarsin inşallahMerhaba kızlar hamilelikleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı naip etsin inşallah bebişlerinizi .haftalarınıza baktım aynı haftalardayız bişey soracaktım
cuma günü doktora gittim kese 19 mm bebek 3 mm hamilelik 5+6 çıktı kalp atışı duyulmadı.
Sizin nasıl kalp atışını duyabildinizmi gelişmesi nasıl
Cuma gününden beri paniğim doktor kalp atışını duyabilirizde duymayabilirizde hazırlıklı ol dedi.
Ben bebe yagi kullanmıştım catlak hiç olmadi %50kullandigimz seyler %50 genetikmis genetikte varsa malesef ne kullansak olurmusGüzel anneler bu arada çatlak kremine Başlayan var mı ? Bana hemen başla dediler Biooil aldırdılar ciddi anlamda işe yarıyormuş muşş Önerisi olan var mı ?
İnşallah duyarsin pit pitlari guzel haberlerini bekliyoruzselam nısannn annıslerııı.nasılsınız ?umarım guzel gecıyordur hamılelıkler ? Bız salı gunu gıttıgımızde 5+6 gunluktuk.yarından sonra kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah duyarız.ınsan tedırgın oluyor Rabbım hepımıze mınıgımı kucagımıza almayı nasıp etsınnn.Onlar bızımmm bıtanelerımızz.Buarada benı 5yasında kızım var bu ıkıncı hamıleleıgım kızcem kardesım kardesım dıye olup dırılıyor Rabbım kucagımıza alıp sevmeyı nasıp etsın ınsallah :)
Hosgeldin canimGünaydııııınnn annişleerr. Evime döndüm bir problem olmadan çok şükür. Bugun dr a gidicez bakalım 4+0 iken gitmiştik hiçbir şey göremedik. Bugun 6+0 oldu.İnşallah bebişi görürüz.
Suanda her sekilde yatiyorumKızlar sırt üstü uzanabiliyor musunuz Dr unuz bir şey dedi mi bu konuda?
Gecmis olsunkızlar günaydııın öncedende reflüm vardı ama şimdi felaket oldu lansor içiyordum acildeki doktor bırakmamı söyledı çok fena yanmam var midemde gaviscon gebelıkte guvenlı dedı henuz ıcmedım aranızda kullanan var mı kadın doğuma randevu en erken 25 ınde verıyorlar dayancak gıbı degılım rıske atmakta ıstemıyorum
Bende merak ettimKızlar ben öyle birşey yaptım ki bu gibi sıkıntılardan kurtuldum Rabbime hmad olsun
Canım ben 6. haftadayım hala bulantı veya baş dönmesi olmadı. Kişiye göre değişiyor galiba herkes de her belirti hemen olmuyor galiba bende ilk başlarda endişeliydim ama daha az belirti oluyor bende de koku duyum baya gelişti şu 1 haftadır. :)kızlar ya ben daha 4. haftadayım bişey hissetmiyorum. bi kaç haftaya ben de sizin gibi halsiz ve mide bulantılı mı olcam? ilk günlerde de varmıydı bu bulantılar sizde?
ben de aynıyım, hiç belirti yok. sadece göğüs ucum hafif karıncalanıyo dokununca. Ama doktor daha erken dedi ilerleyen haftalarda başlar dedi.Benimki hic belirti vermiyor yavvv.. Sadece eksi yiyemiyorum, agzim burnum birbirine.giriyor, halbuki cok severdim....
Doktor da böyle dedi herkes farklı dedi. Ama burda herkes yazınca bi irkildim açıkcası bende sıkıntı mı var diye :) yalnız değilmişim. sen de tecrübe ederek söylüyorsun demek ki gerçekten öyle herkes aynı değil.Canım ben 6. haftadayım hala bulantı veya baş dönmesi olmadı. Kişiye göre değişiyor galiba herkes de her belirti hemen olmuyor galiba bende ilk başlarda endişeliydim ama daha az belirti oluyor bende de koku duyum baya gelişti şu 1 haftadır. :)
Sabretmek gerekiyor olmaması daha iyi galiba yazılanları görünce
Ne durumdasın canım gittin mi doktora falan kalp atışını duydun mu sen ?Benim 165 60 kiloyum. Zaten göbek çevrem vardı biraz şimdi bide şişkinlik var bende 4 aylık gibi görmüyorum :)
aynen aynı düşünceleri bende yaşadım ama daha ileride olur herhalde 1 - 2 haftaya benim olur mesela 2- 3 haftaya da senin olsa bir dert olmasa ayrı dert gerçekten hayırlısı olsun :)Doktor da böyle dedi herkes farklı dedi. Ama burda herkes yazınca bi irkildim açıkcası bende sıkıntı mı var diye :) yalnız değilmişim. sen de tecrübe ederek söylüyorsun demek ki gerçekten öyle herkes aynı değil.
Hani bu kasık ağrıları. bacak kasılmaları. gibi olağan şikayetler için. Kitabımda şöyle yazıyor: kim Er Rahman isminin vefkini temiz bir kağıda yazar ve ardından bu kağıt bir suya konulur.Bu suyu içen kimse birçok hastalıktan dolyı şifa bulur yazıyor. İnanki geceleri uyuyamıyordum bile. Şimdi okadar rahatım ki. Ne ağrı ne sızı ne bulantı....
Dr.dan geldim kizlar karnimdan kalp atisini duyamadi alttan muayneye aldi hemen duyuldu sukur gösterdi dinletti kese duzelmis yirttin dedi coook mutlu oldum 7+3 gunluk usg.de 7+1 cikti gec dollenmeydi dr soylemisti daha once fark 3ken 2gune dusmus sukur.kalp atisini duyamayan anneler uzulmeyin benim bile duyulmadi hafta olarak ileri olmama ragmen alttan duyuldu endise etmeyin sakin
Cook sagol tatlimm bende cook mutlu oldumÇok sevindim canım süper bir haber bu! :))
Cook sagol tatlimm bende cook mutlu oldum
Diş etlerim sızlıyo üst diş etlerim çekilmiş offf
Hiçgeçecek gibi durmuyor ama bakalım :)Bende de aynı şişkinlik var. Acaba geçer mi
Hadi ya erken başlamış süt içiyormusun? Yumurta yoğurt ihmal etme canım.Benim şuan çok midem bulansada bir bardak süt içiyorum mutlaka.Gece yatarken iç sütünü
Yarın gidicem canım, kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum erken gibi sanki ama haber edicem. Yarın ilk kez gitmiş olacağım. Endişe yapıyorum ister istemez. Sende durumlar nasıl.Ne durumdasın canım gittin mi doktora falan kalp atışını duydun mu sen ?