- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- Konu Sahibi agresifportakal
- #2.261
Bişey demedi ama sırtüstü yada yüzüstü uzanında karnnda bişeyler çekiliyo gibi hissediyorum rahat edemiyorumKızlar sırt üstü uzanabiliyor musunuz Dr unuz bir şey dedi mi bu konuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey demedi ama sırtüstü yada yüzüstü uzanında karnnda bişeyler çekiliyo gibi hissediyorum rahat edemiyorumKızlar sırt üstü uzanabiliyor musunuz Dr unuz bir şey dedi mi bu konuda?
bende aynı. yan yatıyorum 2 gündür.. yan yatınca hatta bacağımın birine yastıkla destek yapıyorum anca öle belim ağrımıyor. değilse sırtım ağrıyor sabahları ya.Bişey demedi ama sırtüstü yada yüzüstü uzanında karnnda bişeyler çekiliyo gibi hissediyorum rahat edemiyorum
Ya bi de ben istanbul sıcağında geceleri üşüyorum.eşim sıcaktan uyuyamıyor. Bana pike bile yetmiyo kansızlık mı yoksa normal mi anlamadım gittibende aynı. yan yatıyorum 2 gündür.. yan yatınca hatta bacağımın birine yastıkla destek yapıyorum anca öle belim ağrımıyor. değilse sırtım ağrıyor sabahları ya.
Cnm ,bendede hic belirti yok ,eskiden daha istahliydim ,aksine uykuda tutmuyo ,gece falan karnim acikirdi simdi acikmiyo ,gerci findik ceviz falan yiyorum ,onlar tutuyo herhalde
belki kansızlıktır canım. çünkü havalar çok sıcak. endişe etme ama, kontrole gittiğinde doktorun tahlil yapacaktırYa bi de ben istanbul sıcağında geceleri üşüyorum.eşim sıcaktan uyuyamıyor. Bana pike bile yetmiyo kansızlık mı yoksa normal mi anlamadım gitti
Yok canım ilkinde sezaryen olmak zorunda kaldım bunda da mecburen sezaryen olucam ama 2 yıl olması gerekiyor iki doğum arasında.. Futbol takımı için ilki dogsun bi öyle karar verin gazı nazi bitmiyor bebislerin:) inşallah sağlıkla sihhatle alırız kucağımizaamin canım. bebeklerin arası kısa diye mi sezeryan olacak canım? inşallah sıkıntısız bi doğum olur.
biz de 14 ay bekledik hamile kalmak için. eşim diyo ki bu doğunca korunmayalım. ama ben cesaret edemem bu işler hiç belli olmuyo gerçekten senden de görmüş oldum. insan bebeğin heyecanını yaşayınca farklı oluyormuş. ben eskiden iki çocuk olsun yeter derdim. şimdi diyorum ki bu ikiz falan olursa bi tane daha isterim. eşim zaten futbol takımı kuralım diyo
ayy çok heyecanlı ya 9 ay hep beraber bu heyecanımızı paylaşırız inşallah
Merhaba tatlım:) senin bebeğin de çok kucukmuş kiyamam yaa.. Umarım bi sıkıntı olmaz sezaryen konusunda.. Bugün Dr umla gorusmeye çalışıcam inşallah güzel haberler alırım:)Meraba canım benim 4 sene çocuğum olmadı sebebi bilinmeyen infertişite dondurulmuş embriyoyla hamilelik oluştu ve bir kızım oldu kızım 3aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim bende sezeryan oldum ama doktor bi sıkıntı olmaz dedi Allah büyüktür
yiyip içemediğimde de midemin boşluğundan bulanıyo nasıl geçicek bu günler hangi hafta bitecekgünaydınnn mide bulantısından kıvrananlarrrr
kızlar dayanılacak gibi değil ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum
Kizlar biz yilbasina kadar nobet tutacak miyiz yahu
günaydın arkadaşlar
çok halsizim ağlamak istiyorum
ilk kızımda bu kadar olmamıştıGünaydın canım aynen çok kötüyüm uykuda var uyuyamiyorum server oldum iyice.Bir geçse şu günler de hamileligimizin keyfini cikarsak
Ben de ayni yaaa. Ne guzel cok rahatim diyordum. Son iki gundur. Hayat benim disimda akip gidiyor sanki.günaydın arkadaşlar
çok halsizim ağlamak istiyorum
Canim ben bugun 7. HaftYa basladim. Ve son iki gundur var halsizlik mide bulantisi.cok degil ama hayat kalitesini dusuruyor insanin.kızlar ya ben daha 4. haftadayım bişey hissetmiyorum. bi kaç haftaya ben de sizin gibi halsiz ve mide bulantılı mı olcam? ilk günlerde de varmıydı bu bulantılar sizde?