2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Gisbirde arkadaş oglunu sünnet ettirdi o zaman gördüm iyi gibiydi orada tanis bir ebe var tecrubeli aslinda biraz onun icin istiyorum cunku normal dogumda ebe cok önemli

Anladım.. İnşallah memnun kalırsın. Bizim bi tanıdık da orada doğum yaptı çok iyi çok rahattı dedi..

Gebelik tehlikede demissin ya düşük tehliken mi var sorun ne

%80 düşük riskim varmış..

Kızlar karnuma kramp gıbı agrı gırdı. Yarın randevu aldım. Esımde işe gıttı

Riskin nedwni neymis peki ?

Belirli bir nedeni yokmuş.. Zaten doktor vücut her hamileliği mikrop olarak algılayıp dışarı atmak ister dedi ilk bebek de genelde çok olurmuş düşük..

Kızlar karnuma kramp gıbı agrı gırdı. Yarın randevu aldım. Esımde işe gıttı

Canım güzelce yat dinlen ayağa falan kalkıp kendini yorma sakın. İnşallah birseyin yoktur.

Allah Allah hiçte öyle birşey duymamistim gebeligi mikrop sanmak mi.... aman içini ferah tut 6 yil once bebegin olmaz diyip tüp bebek yaptilar benim ablama tutmadi kiz yikildi resmen sonra normal gebe kaldi derken 3. Bebisin henüz kırkı çıkmadı :)
Bu arada kasiklarimda çok kramp oluyor bi gitsem mi ki doktora hani normal ama ne kadarı normal acaba

Merhaba, benimde karninda ve kasiklarimda surekli sanci var. doktorum inatla kanaman olmadigi surece gelme agri yuzunden dedi. Icini rahatlatmak icin kontrolden zarar gelmez :) insallah sorun yoktur tabii.

Cumartesi test icin doktora gittim gitmiskende fiyat alalim dedik goztepe medical in fiyatlarini sizinle de paylasayim dedim;
Sgk lilara indirim yapiyorlarmis.
Normal dogum 3500₺
Sezeryan 4500₺
Epidural fiyatlara ek olarak 1100₺ normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatiriyorlarmis fiyata dahilmis.

Canım güzelce yat dinlen ayağa falan kalkıp kendini yorma sakın. İnşallah birseyin yoktur.

KUZUM ÇALIŞIYOM.
SABAH ALTIDA MECBUR KALKIYOM
TATLIM BENİM AMA DOKTORA GİTTİK.
AĞRI VE KANAMA NORMALMİŞ.
BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUK.
EŞİM UÇTU HAVALARA
ŞİMDİLİK SAĞLIKLI DEDİ.

Merhaba sevgili anne adayları bende Allah nasip kısmet ederse nisan annesi olacağım

Şimdi benim sormak istediğim şu; planlayarak gebe kalmadığım için son adet tarihimi gün olarak net bilmiyorum ama çok emin olduğum bir şey var ki Haziranın 23 ile 26 sı arası adetim başladı. 30 temmuzda hala adet olmayınca hiç ihtimal vermesem de test yaptım ve pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim ve gebe olduğumu öğrendim doktorum verdiğim tarihe göre 5 hafta 3 günlük olduğunu belirtti

Simdi; ben cuma günü doktora gittim tekrar ve bana 7 haftalık olduğunu söyledi :s halbuki önceki kontrolle arasında neredeyse 1 ay var yani 9 haftalık hamile olmam gerekiyor

Kafam karıştı benzer bir durum yaşayan oldu mu aranızda?

Canım net bir bilgim yok ama bebişler hep aynı hızda gelişmeyebiliyor.yani haftasına göre ilerde ceya geride olabiliyor.mesela arkadaşımın bebişi iki hafta ileriydi.çok hızlı gelişmiş.ama doğumdan önce gelişimi bikaç hafta sabit kaldı.yani olabiliyor böyle şeyler.onun bebişi tam bir canavardı hemen gelişti.seninki az tembel demekki.

C
Anladım.. İnşallah memnun kalırsın. Bizim bi tanıdık da orada doğum yaptı çok iyi çok rahattı dedi..

%80 düşük riskim varmış..
canım ne demek %80. Oluk oluk haftalarca kanaması olanların bile sağlıklı doğumlar yaptığını biliyoruz.birde kahverengi lekeden korkmayın derler.içini ferah tut.gerekirse birkaç ay progestan iğne olursun.bol bol dinlen ve stres olma olur mu.dinlenmek ve moral çok önemli

Canım çok sağol demek ki benim ki biraz tembel dediğin doğru olabilir çünkü boy ölçümüne göre 7 haftalık dedi 1,09 cm çıktı inşallah gelişiminde bir sıkıntı yoktur gerçi olsaydı doktorum söylerdi :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Bende bilmiyorum ya saştım kaldım. Doktor ne derse onu yapıyorum artik ve bol bol dua.

KUZUM ÇALIŞIYOM.
SABAH ALTIDA MECBUR KALKIYOM
TATLIM BENİM AMA DOKTORA GİTTİK.
AĞRI VE KANAMA NORMALMİŞ.
BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUK.
EŞİM UÇTU HAVALARA
ŞİMDİLİK SAĞLIKLI DEDİ.

Çok sevindim... Hep sağlıklı kalsın , yinede sen çok yıpratma kendini hem işte hemde evde bulduğun her boşlukta yat uzan.

Yaticaksin dedi zaten.. Bende yatıyorum kaynanama çıktım bırakmadı beni bende kalacaksın dedi sağolsun ven yatıyorum o yemeğimi bile önüme getiriyor ama yatmaktanda bunaldım kendimi garip hissediyorum. Bugün kontrolüm vardı gittim kanamam ve sancım yok şükür atlatmışız tehlike azda olsa devam ediyor. İğne vuruldum birde kapsül verdi vajinal olarak kullanıyorum.Dua ediyorum bol bol kotu değil iyi düşünüyorum. Yicegi ekmeyi varsa bebek zatn tutunur anasına birakmaz.

kızlar merhabaaa ay ben cok stresim ya cumartesi kontrol var ve zaman gecmek bılmıyor ınanınkı kalb atısını duyarmıyım dıye dusunuyorum cok pımpırıklı oldum bır tane kayıptan sonraaaa hala kalp atısını duymayan varmı aslında benım bebek daha 4 haftalık yanı gayt normal dıgerındede 5 haftalıkken duymustum :)

allah razı olsun böyle iyi kayınvalidelerde var.12. Haftayı sağ salim atlatırsın canım inşallah

Arkadaslar merhaba 4+5 hamileyim..daha bir kac gun oncesine kadar agrilarim oluyodu bel ve kasikta..ama suan hepsi geçti ne bulantim var ne agrim yani bazen unutuyorum hamile oldugumu??? bunlar normal mi ??

Arkadaslar merhaba 4+5 hamileyim..daha bir kac gun oncesine kadar agrilarim oluyodu bel ve kasikta..ama suan hepsi geçti ne bulantim var ne agrim yani bazen unutuyorum hamile oldugumu??? bunlar normal mi ??
tatlım benim de yoktu bişiyim. bugun itibariyle çok kötü oldum. bayılcam gibiyim.
midem bulanıyo.
sabah çıkartmaya çalıştım.
işe geldim şimdi.

Canım herkesin bünyesi farklı tabii.. bende çok sancı çektim regl sancısı gibi kramplar adeta sonra endişelenip doktora gittim çok normal olduğunu bu erken dönemlerde rahmimiz büyüdüğü için bu şekilde olduğunu belirtti. Şuan o sancılarım geçti mesela
Bu arada aranızda çalışan ve gebeler için geçerli olan 7,5 saatlik çalışmadan yararlanan var mı arkadaşlar?

O NASIL OLUYO. BEN 8,30 -5,30 DEVLET MEMURU OLARAK ÇALIŞIYOM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…