2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Ben yazını şimdi okudum. gittin mi doktora sorun yoktur inş. iyi misiniz?

Canım agrın yok neyseki düşük falan deildir korkma ama tedbir olarak doktora gitmelisin progestan verir

Düşük tehlikem varmış iğne falan vurdular inş bisi çıkmaz

Ben yazını şimdi okudum. gittin mi doktora sorun yoktur inş. iyi misiniz?

Doktora geldim aksama kadar burda kalacakmışım testler yaptılar onlar bekliyorum kanamam durdu çok şükür ağrımda yok ama bebek aşağıdaymış düşük tehlikem çok yüksekmiş

Allah yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlasın. sakin olmaya çalış güzel düşün dua et güzel olsun inş.

Evet normal dogum fiyatlari. Bence de degistir Allah korusun aksilik olmaz insallah ama sevk edilecegin hastaneye gidene kadar mudehale edilmesi daha dogru olur. Dedigim gibi benim icin onemli olan doktordan ziyade hastanenin kapasitesi. Yenidogan unitesi, yogun bakimi, hemsirelerin bebek ile olan ilgisi cok onemli benim icin. Ona gore tercih yapicam. Bugun centrali gormeye gidicem gibi gidersem sana da yazarim.

Bende yeni okudum mesajini insallah saglikla alirsin kucagina bebisini.

Slm kızlar bende gruba yeni katıldım.Sizlere bir sorum olacaktı 5+1 günlük hamileyim dün kan testi yaptırdım tekrar ve 3872 çıktı.Çok mu yüksek sizce ? İkiz olabilir diyorlar da

Allah yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlasın. sakin olmaya çalış güzel düşün dua et güzel olsun inş.

Ediyorum dua ,esimde yanımda akşam çok ağladım ama kalp atışlarını sabah duyunca rahatladim.

Bende yeni okudum mesajini insallah saglikla alirsin kucagina bebisini.

Amin insallah

Slm kızlar bende gruba yeni katıldım.Sizlere bir sorum olacaktı 5+1 günlük hamileyim dün kan testi yaptırdım tekrar ve 3872 çıktı.Çok mu yüksek sizce ? İkiz olabilir diyorlar da
Hoşgeldin. Allah gönlüne göre versin ama bu beta değeri 5 haftalık için normal bi değer, ikiz olmayabilir

Geçtiğimiz pazartesi 900 çıkmıştı 3 günde 3872 olunca baya yükselmiş dedi doktor bakalım artık yarın ultrasonda anlaşılırmış.
beta değerleri 2 günde bir iki katı artıyor olması gerekiyo zaten. yani ilk gün 900 ise iki gün sonra 1800 ondan da iki gün sonra 3600 civarı olması normal seyreden değerler, ikiz olduğunda kısa sürede onbinler falan görülüyor diye biliyorum. ama belli de olmaz tabi. ikiz istiyorsan eğer inş ikizdir diyelim :)

Hayırlı ve sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :) babam da ikiz ondan dolayı çok kafama taktım :) birde benim hiçbir belirtim yok mide bulantısı kusma vs. halbuki ikizlerde daha yoğun olurmuş bilemedim

[QUOTEbebihtap90, post: 42363150, member: 701853"]Slm kızlar bende gruba yeni katıldım.Sizlere bir sorum olacaktı 5+1 günlük hamileyim dün kan testi yaptırdım tekrar ve 3872 çıktı.Çok mu yüksek sizce ? İkiz olabilir diyorlar da [/QUOTE]
Canım Benım ilkinde adetime bir gun kala 1008 çıkmıştı ikiz olabilir dediler bir kizim oldu simdi de adet sen üç gun sonra 4+5 de 2765.7 çıktı buna da ikiz olabilir dediler ama zannetmiyorum hem kesem de tekti. Seninkini bilemeyeceğim ama 2 gun gecince bir daha test taktir biraz belli oluyormus

Hayırlı ve sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :) babam da ikiz ondan dolayı çok kafama taktım :) birde benim hiçbir belirtim yok mide bulantısı kusma vs. halbuki ikizlerde daha yoğun olurmuş bilemedim
Canım genelde anne tarafında ikiz olmasi gerekir diyorlar bende baya araştırmıştı değeri 54 sonra 100 sonra 144 olarak artan biri vardi ucuz e hamileydi beta hcg suphelendirse de kesin olmayabiliyor keseler ve bebeklere bakmak lazım. İkiz istiyorsan seni bu fikir heyecanlandiriyorsa ins ikizdir

Bugün 6+5
Nihayet kalp atisini duyduk çok şükür rabbime.
Suan doktor işini de netlestirdim gibi iki seçenek var.
1. Tuzla gisbir hastanesi burçak yada ferda hanim
2. Gebze merkez hastanesi cihangir bey.
Hadi hayırlısı. ...

Bu arada grupta gerkes keseyi gördü kalp atisini duydu mu

Merhavalar kizlar aslinda ben 2016 subat annelerine katilmistim gecen ay bebegimin kalbi durduğu icin kurtajla alindi ve bu ay biomeden nasil ve ne zamn oldu onu da bilmiyoruz korunmamiza ragmen ( demekki dikkatli korunamamissiniz diyiceksiniz evet sanirim oyle . ) nasil olduysa rabbimin mucizesi olusuvermis dojtora gttigimde ogrendigimzde o kadar sasirdimki insalah saglikla gelir dedim :) bende araniza katıldim kizlar yalniz benim tekrarlayan dusuklerim oldugu icin doguma kadar kan sulandirici igne kullanmam gerekmekteymis olsun bunada şükür minigim sağlıkla gelsin yeterki aranizda benim gibi olan varmi bilmiyorum ama eger varsa bilmediklerim varsa anlatrsa sevinirim insallahhh bebeklerimizi hepimiz saglikla kucagimiza alirizzzz :)

Gisbir nasıl iyi mi?? Orada kantestimi yaptirmistim gebe oldugumu igrenmistim.Bende tuzla tıpa gidiyorum... Gebelik bu aralar tehlikede ama olsun hala umudumu kaybetmedim.

Hosgeldin canim
Bebegin hayirli olsun. Saglikla aliriz inşallah kucagimiza. Iyi ve olumlu düşün aklina hic kotu seyler getirme

Gisbir nasıl iyi mi?? Orada kantestimi yaptirmistim gebe oldugumu igrenmistim.Bende tuzla tıpa gidiyorum... Gebelik bu aralar tehlikede ama olsun hala umudumu kaybetmedim.
Gisbirde arkadaş oglunu sünnet ettirdi o zaman gördüm iyi gibiydi orada tanis bir ebe var tecrubeli aslinda biraz onun icin istiyorum cunku normal dogumda ebe cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…