• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
KIZLAR ALDIĞINIZ BİŞİLER VARMI BEBİŞİNİZE.
DÜN OYUNCAKCININ ÖNÜNDEN GEÇİYODUK EŞİMLE.
DEDİMKİ BANA BUNLARIN HEPSİNİ ALSANA DEDİM.
BAKTI. BEBEKTE VAR ARABADA ROBOTTA VAR
ARABA HASTASIYIM BENDE
OYUNCAK ARABA DEDİM.
TAMAM DEDİ
AMA SONRA VAZGEÇTİM. ÇOK MASRAFLIYIZ ŞİMDİDEN
DAHA DOKTOR PARASI VERİYOZ
EEE İLERDE EŞYA ALICAZ BEBEĞE
GEL Bİ KUMBARA ALALIM DEDİM. KUMBARAYA PARA ATTIK
CEBİMİZDEKİ 1,45 LİRAYI.
:D

Adsız.png

bizim için erken ama genede böle bi liste bulundurmak lazım

Merhaba Kızlar,

Ben de 1 dış gebelik, yaklaşık 1,5 yıllık bekleyiş ve tedavinin ardından hamile olduğumu öğrendim:) Şu anda 6+4 haftalık hamileyimm ve inanılmaz sevinçliyim. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)

Sen normal çalışıyrosun zaten bu yasa 7,5 + 1 = 8,5 saatten fazla çalışanları kapsamakta ben mesela 11 saat çalışıyorum :KK43:

Canım bahsettiğin yasayla ilgili resmi gazeteyi okudum da, normal çalışma saati kaç olursa olsun, hamile çalışan eğer istemiyorsa, şirket günde 7,5 saatten fazla çalıştıramıyormuş. Çalıştığımız şirketlerden bunu talep etmemiz lazım.

Kizlar dün biraz kanamam olmuştu simdi okuldan geldim de yine olmuş kahverenkten korkma derler hatta kizimdada oldu ama napsam bilemedim ki gitsem mi doktora

5+3 oldum hala belirti filan yok.unutup gerinince sadece kasığımda hafif batma oluyor.başka biley yok.takmayayım diyorum ama elim göğsünde geziyorum ağrı sızı varmı diye.yok yok yok.tık yok.keseyide görmedim daha.

5+3 oldum hala belirti filan yok.unutup gerinince sadece kasığımda hafif batma oluyor.başka biley yok.takmayayım diyorum ama elim göğsünde geziyorum ağrı sızı varmı diye.yok yok yok.tık yok.keseyide görmedim daha.
gerçekten hiç boşuna kasma kendini arkadaşım. bende de hiçbir belirti yoktu. 5+3 erken bi zaman. şimdi 6+3 üm ve bir kaç gündür bulantı halsizlik mide yanması hepsi beraber başladı :) herkes aynı olmuyor.

Dilini ısır nazar degmesin bende 6. Haftaya kadar süperdim 6. Hafta bittii yukselen hcg ile kusmalar tiksinmeler yatip kalmalar oof off 1 haftadir fenayim 2 kilo verdim betim benzim atti.... kasik agrisi kanamada cabasi yeni geldim doktordan.
inşallah tek belirtin buyuyen karnin ve yuyecegin tekmeler olur

Dilini ısır nazar degmesin bende 6. Haftaya kadar süperdim 6. Hafta bittii yukselen hcg ile kusmalar tiksinmeler yatip kalmalar oof off 1 haftadir fenayim 2 kilo verdim betim benzim atti.... kasik agrisi kanamada cabasi yeni geldim doktordan.
inşallah tek belirtin buyuyen karnin ve yuyecegin tekmeler olur
Canım çok geçmiş olsun.kanama korkulu rüyamız ama ilk sekiz haftadan sonra risk ciddi oranda düşüyor zaten.sende sekize gelmişsin şükür.bundan sonrası rahat kazasız belasız geçer inşallah.hepimiz birbirimizide katıp dua edelim.

Off su bulantilar offf
Aksam yemeginde 1 biber dolmasi yemistim benim neyime mahfoldum agzima gelip duruyor çıkarmak çok zor geliyor nolur geçsin artik ağlicam yaas

Kizlar dün biraz kanamam olmuştu simdi okuldan geldim de yine olmuş kahverenkten korkma derler hatta kizimdada oldu ama napsam bilemedim ki gitsem mi doktora
canım geçen hafta bendede olmuştu.
pazartesi kontrol vardı sordum. normal dedi.
ama için rahat etçekse git

Off su bulantilar offf
Aksam yemeginde 1 biber dolmasi yemistim benim neyime mahfoldum agzima gelip duruyor çıkarmak çok zor geliyor nolur geçsin artik ağlicam yaas
tatlım bugün 6 da kalktım 8 kadar zor yedim bi kaynamış yumurtayı. ama kalkar kalmaz kücücük bi ekmeğe tuz döküp yedim
işe geldim şimdide leblebi yiyom.
bende iki gündür çok kötüyüm hamile olduğumu yeni anladım.

Allah yardımcımız olsun

Merhaba Kızlar,

Ben de 1 dış gebelik, yaklaşık 1,5 yıllık bekleyiş ve tedavinin ardından hamile olduğumu öğrendim:) Şu anda 6+4 haftalık hamileyimm ve inanılmaz sevinçliyim. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)

Canım bahsettiğin yasayla ilgili resmi gazeteyi okudum da, normal çalışma saati kaç olursa olsun, hamile çalışan eğer istemiyorsa, şirket günde 7,5 saatten fazla çalıştıramıyormuş. Çalıştığımız şirketlerden bunu talep etmemiz lazım.

Evet canım ben talep ettim ilk önce böyle bir yasa yok deyip kestirip attılar sonrasında gidip ilgili yasanın çıktısını alıp önlerine koydum bu defada evet böyle bir yasa var ama biz sana 11 saatlik ücret veriyoruz ücretinden kesicez dediler bende kabul etmedim tabi tartıştık biraz.. işverenler hep böyle seni beni düşünmüyorlar daha şimdiden bu kadar saat zor duruyorum uykum geliyor ve akşam 7 ye kadar acıkıyorum çok bir daha konuşucam kabul etmezlerse noterden ihtar çektirip sgk ya da denetleme için başvurabiliyorsun bu konularda devlet hep gebenin ve çalışanın yanında çünkü genç nüfusun korunması için devlet doğuma teşvik amaçlı böyle bir yasalaşmaya gitti çalışan anneleri de teşvik amaçlı

Kızlar , acayip bas dönmelerim var sürekli başım donuyor tansiyonuma falanda bakıyoruz da gayet normal sizde de oluyor mu? Tuvalete giderken duvara toslucam diye ürküyorum. Yatıyorum diye mi acaba ama bu kadar da çok dönmez ki

Evet canım ben talep ettim ilk önce böyle bir yasa yok deyip kestirip attılar sonrasında gidip ilgili yasanın çıktısını alıp önlerine koydum bu defada evet böyle bir yasa var ama biz sana 11 saatlik ücret veriyoruz ücretinden kesicez dediler bende kabul etmedim tabi tartıştık biraz.. işverenler hep böyle seni beni düşünmüyorlar daha şimdiden bu kadar saat zor duruyorum uykum geliyor ve akşam 7 ye kadar acıkıyorum çok bir daha konuşucam kabul etmezlerse noterden ihtar çektirip sgk ya da denetleme için başvurabiliyorsun bu konularda devlet hep gebenin ve çalışanın yanında çünkü genç nüfusun korunması için devlet doğuma teşvik amaçlı böyle bir yasalaşmaya gitti çalışan anneleri de teşvik amaçlı

Canım yaninda meyve yada ceviz,fıstık tarzı şeyler bulundur bari tabi insan o saate kadar acıkır ki sen birde iki canlısın.. Böyle iste yasalar çıksa da is yerleri bir kılıf buluyor.

Kızlar , acayip bas dönmelerim var sürekli başım donuyor tansiyonuma falanda bakıyoruz da gayet normal sizde de oluyor mu? Tuvalete giderken duvara toslucam diye ürküyorum. Yatıyorum diye mi acaba ama bu kadar da çok dönmez ki
ÇOK ZORMU GEÇÇEK BU HAMİLELİK.
BENDE İKİK GÜNDÜR KÖTÜYÜM YAW

Kizlarrr merhabaaaa benim dis agrim var 20 lik dis usteki 20liklerin alinmasi gerekiyormus ama dis hekimi hamileyken mumkun degil dedi kendi doktoruna bi danis ilac kullanmayida tavsiye etmedi dis ağrısından olucem artik yaaaa disim cok agriyo kulagim agriyor tavsiye edebiliceginiz bisey varmi karanfil zeytin yapragi denddim pek bi faydasi olmasi

Eki Görüntüle 1620793
bizim için erken ama genede böle bi liste bulundurmak lazım
Henuz bisi almak icin cok erken ama bebek alisverisi müthiş zevkli birsey. Kizimin dogumu da bahardaydi ve kayinvaldem sezon sonu indiriminden cok güzel ve acayip uygun 4-5tl ye hatta bir dolu şey almisti 1 yaşkiyafeti kışa giyer diye. Once aman bunlar kocaman diye gözüm görmedi ama sonrasinda acayip elimi aldi. Ozellikle bebek giyim sezon sonu iyi oluyor degerlendirmeli:)
Eger benimki kiz olursa işim kolay kizimdan kalan birsürü şey var ams erkeksee büyük bir zevkle mavişleri alirim:)
Son olarak listedeki herseyi hemen almamak lazim çünkü o kadar gereksiz şey çok lazimmis gibi gosteriliyor ki boş masraf

Valla çok insafsiz kimi yerler hamile ya var mi ötesi can taşıyor...bende süt izninde sıkıntı yasicam gibi ekdersi kesiyorlarmis süt saati...
Kizlarrr merhabaaaa benim dis agrim var 20 lik dis usteki 20liklerin alinmasi gerekiyormus ama dis hekimi hamileyken mumkun degil dedi kendi doktoruna bi danis ilac kullanmayida tavsiye etmedi dis ağrısından olucem artik yaaaa disim cok agriyo kulagim agriyor tavsiye edebiliceginiz bisey varmi karanfil zeytin yapragi denddim pek bi faydasi olmasi
Allah sabır versin bende yirmilikten çok cektim ilkindee ilk ve son 3 ay bişi yapamiyorlar ortadaki 3 ay cok gerekliyse çelik yelekle film çekip müdahale yapiliyor. Bu hamilelikte de sorun olmasin diye önlem olarak gebelik düsununce ağrisiz yeni cikan yirmiligimi cektirdim.

evde kullanilan doppler lar varmis kullanan var mi? Mide bulantim halsizligim bi anda yok oldu. Sabahtan beri sanki hicbirseyin yok gibi. Internette surekli bebegin kalbi durmustur yaziyor kotu dusunmek istemiyorum ama doktorumda izinde zaten kalp atisi duyuluyorsa doppler alayim diyorum? :(

Back