• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Merhaba kızlar ,
Yıllar önce ilk hamileliğimde buralardaydım, şimdi 2. geliyor Allahın izniyle . Dün kan testi yaptırdım, haftaya ultrasonla görmek istedi doktorum.
Seviniyorum ama havada kalıyor ultrasonda görsem rahatlayacağım. Yaklaşık 2 yıldır bekliyorduk , yumurtanın ve spermlerin saha ve iklim koşulları yerinde olmasına rağmen bi türlü döllenmiyordu, şimdiymiş vakti , Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba kızlar ,
Yıllar önce ilk hamileliğimde buralardaydım, şimdi 2. geliyor Allahın izniyle . Dün kan testi yaptırdım, haftaya ultrasonla görmek istedi doktorum.
Seviniyorum ama havada kalıyor ultrasonda görsem rahatlayacağım. Yaklaşık 2 yıldır bekliyorduk , yumurtanın ve spermlerin saha ve iklim koşulları yerinde olmasına rağmen bi türlü döllenmiyordu, şimdiymiş vakti , Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :anneadayı:

Merhaba kızlar ,
Ben de yumurta takibine başlayacağım adet bitimine randevu alacağım.doğal yolla oldu değil mi sizin ki? Yoksa doktor yumurta takibi yaptı mı?

İyi akşamlar kızlar ben dün hamile oldugumu öğrendim darisi sizlerin başına inşallah :)
Hayırlı olsun cnm çok sevindim . Bu açtığım konudaki ilk hamiş sen oldun tebrikler çok çok sevindim inan kı. Kendine çok dikkat et. Sağlıkla kucağına al inş ilk gebeliğin mi?

Hayırlı olsun cnm çok sevindim . Bu açtığım konudaki ilk hamiş sen oldun tebrikler çok çok sevindim inan kı. Kendine çok dikkat et. Sağlıkla kucağına al inş ilk gebeliğin mi?
Çok sağol canım darisi sizlerin başına inşallah :) evet ilk gebeligim şimdi tutundu mu korkusu içerisinde yim kan deg erim 1036 çıktı 4+3 te inşallah yükselir

Her hangi bir tedavi gördün mü? Doğal yoldan oldu değil mi?
Hicbir tedavi görmedik canım adetim in geciktiğini bile dün farkettim ve bu ay nasıl oldu onuda anlamadık çok inanılmaz yoğundum bu sürekli yolculuk yaptım temizlik yaptım annem evi taşıdı hicbir belirti olmadı şok oldum dün :)

Hicbir tedavi görmedik canım adetim in geciktiğini bile dün farkettim ve bu ay nasıl oldu onuda anlamadık çok inanılmaz yoğundum bu sürekli yolculuk yaptım temizlik yaptım annem evi taşıdı hicbir belirti olmadı şok oldum dün :)
Dedim ya konuyu açarken zaten. Gün saymayınca oluyor o yüzden başka günlük konulardan konuşalım diye konu açmıştım. Ben de stres oldum 4 gün geç adet oldum. Bitince doktora yumurta takibine gitmesem. Bu ay da akışına mı bıraksam acaba diyorum kararsız kaldım bol dua et lütfen hamiş duası olur süper olur. Sağlıkla kucağına al erişmeleri hangi hastane ve doktor seçimi oldu yaz bizlere de

Dedim ya konuyu açarken zaten. Gün saymayınca oluyor o yüzden başka günlük konulardan konuşalım diye konu açmıştım. Ben de stres oldum 4 gün geç adet oldum. Bitince doktora yumurta takibine gitmesem. Bu ay da akışına mı bıraksam acaba diyorum kararsız kaldım bol dua et lütfen hamiş duası olur süper olur. Sağlıkla kucağına al erişmeleri hangi hastane ve doktor seçimi oldu yaz bizlere de

Stres olma Mutlu düşün hep :KK66: inşallah yükselecek rahat ol en zorunu başardınız :KK66:
Tabi ki de ederim canım sizler için :) gelişmeler şuan daha 2 gündür başladı belirtilerim batma var aşırı halsizlik ve çabuk yorulma var yediklerim yukarı tırmanıyor

kızlaarr ben hamileyim galiba :) test yaptırdım şimdi :)

Eklentiler

• Screenshot_20170417-101719.png
    Screenshot_20170417-101719.png
    157,7 KB · Görüntüleme: 33
Zaten idrar testine göre daha çok yeni galiba baya silik çıkmış çünkü inşallah sağlıkla artar değerin canım bende kan verdim bekliyorum sonucunu :)
evet daha 5 gün var regl günüme çok erken sonuç için :) inşallah senn de iyi haberlerini bekliyoruz :)

Back
X