2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
inşallah canım.. hormonlar yüzündense o ayrı bişey hayırlısı olsun bu arada bebişin Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
ilk başta hormonlardandı da şimdi yemekten neyse sağolasın canım amin hepimiznkini inşllalh

Merhaba hanımlar... Bugün kontrolüm vardı doktor ağrılarım için ağrı kesiciler verdi.. Ev süpürmek bile ağır işmiş yapmamam gerekiyormuş. Bebeğim 4. aya girene kadar elime süpürge almak yok

Cinsiyetimizi sorduk 11+6 dedi bana şuan çok erken söylemek için ama sanki bir çıkıntısı varmış gibi yukarıya doğru erkek olma ihtimali yüksek görünüyormuş. (inşallah kız olur) Herşeyin hayırlısı tabisi.. Ama bebeğim öyle hareketliydi ki ordan oraya .. Maşallah ben ilk önce başını da başka bir şey zannettim ama o koskoca olan başıymış ne kadar büyük öyle başları bebeklerin. Çok mutluyum
Allah bebek isteyen herkese versin inşallah

Canim bende benzer zamanda gittim kontrole doktor kendini cok kaptirma ama erkek cikintisi var yukari dogru dedi. Burda da cogu kisi erkek dedi bakinca. Bende kiz asigiyim ama hazirladim kendimi bu fikre. Hatta doktora cok emin olsaniz bile degisirse kiza falan benzerse bana soylemeyin sonra erkek olursa bunalim yasarim erkege hazirliyim kendimi dedim. Guldu bende erkek isteyen bi cift sandim yine sizi diye.

İkisi de evlat tabi ama bende ilk bebeğim kız olsun istiyorum. Dun komşum geldi bana ona sordum cinsiyetini ne zaman öğrendin sen siye oğlu 3 yaşına girecek... 7. Ayına kadar kız demişler herşeyi hazırlamış almış 7. Aydan sonra erkek demişler gitmiş aldıklarını değiştirmiş....
Böyle durumları duyunca birde cevremde çok olunca ben hep kız olacağına ümit edicem sanırım doğana kadar bebegin doktor ne kadar erkek desede ki henüz belli değil cinsiyetimiz sadece ihtimal .. Benimkisi de öyle bi umut.

Canim ihtimal hep var tabi bakma bende kiz asigiyim ama 12+6 da doktor cikinti yukari dogru erkek deyince alistirdim kendimi buna. Bazisi da erkek diye delirir kiz ogrenir nasip iste:)) Ama sonra burulmaman icin diyorum erkek cikintisi net olunca bi daha donmesi zor olurmus bende arastirdim cok ama pek yok ornek:) Bende 14.hafta kontrolumu bekliyom sabiesizlikla. O kadar oglusum diye seviyorum sipayi bi de:)

12. Haftada erkek dedi bana doktorum ama belli olmaz :))) degisen cok oluyormus. Tarama testi icin gittigimde baya seyrettik. Coo hareketliydi :))

Erken öğrenenler varmış ama

Erkek çocukların da değişenler olmuyormuş çok , öyle derler... Ay keske benimki de belki olsa kontrole gittiğim de çok merak ediyorum.

Bilmem benn cok kiz istiyordum tabii oncelikle saglikla dogmasi ama ben ultrasonda cok net gordum sanmiyorum degisecegini. Pasam bacaklarini ayirmis yatiyordu :)))

Bende gittiğimde 12. haftadaydım ama bana cinsiyet için çok erken dedi doktorum
Şimdi taa ekimin 22 sini bekliycem diğer kontole artık
Aslinda bende hic duymayi beklemiyordum 15. Haftayi bekleriz diyordum tarama icin gittik ama ultrason goruntuleri cok temiz ve netti. Sagolsun doktorum hic duzgun resmini cekmedi kendi isine yarayanlari aldi ama olsun baya izledik :))

Özellikle akşamları ensede ağrı baş dönmesi olan var mi hamilelikleri mi ilgili yoksa başka bi durum mu var anlamadım tansiyonumda genel anlamda dusuktur

merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim düşük riskimiz oldu 10 gün yattık onu atlatık derken idrar yolları enfeksiyonu çıktı dr antiboyotik verdi ben emin olamadım biraz soruşturdum başladık 5 taneden sonra çok aferdersiniz ishal olmaya başladım dr sordum bırak dedi ama şuan orda yanma sızlama var ne olacak şimdi yaşayan var mıdır?

Seni öyle iyi anlıyorum ki.
Benim çalışma saatlerim normalde daha az ama bu ara geç saatlere kadar kaliyorum, bi 3 ay daha böyle gidicek. Zaten çok erken kalıyorum, eve 9da geliyorum, 10da yatiyorum. En çok da tüm gün dışarda istediğim gibi beslenemedigim için üzülüyorum evden meyve süt yumurta falan getiriyorum yanimda, inşallah bebegimi yeterli şekilde besleyebiliyorumdur. Allah yardımcımız olsun

bende akşamdan hazırlayıp yanımda getiriyorum artık başka çare yok senin gibi benimde evde geçirdiğim süre o kadar az ki yetiştiremiyorum, hepsi bir arada da olmuyor zaten enerjimiz kalmıyor temizlik falan yapamıyorum evin hali berbat

Merhaba güzel nisan annisleri,nasılsınız bakalım.bulantılarınız gectimi,benim arada bi oluyo.en çok da ac olduğum zaman bulanır.kahvaltımı erken yaparsam bulanmaz.bugün 11 haftalık olduk bakalım.kızlarda da bulantim vardı bundada var ama çok değil.ilk zaman 3-4 gün bulandı sonra geçti sonra tekrar 3-5 gün bulandı simdi arada bulanıyor.cinsiyeti çok merak ediyorum,kızlarda göğsüm agrimadi bunda göğüslerim ağrıdı arada ağrır.bakalım ne cinsiyeti:)

Merhaba 2016 nin sansli nisan anneleri:)))
Soyle bir yazilanlara baktimda erkek bebisler agirlukta sanirim bu sene erkek senesimi ne:))
Bende bulantilarimdan dogru beslenemiyirum dr.sordum merak etme 16.haftaya kadar bebegin anneden beslendigi kordon yokmus simdi depodan besleniyormus bizim bebisler.

Merhaba hanımlar.. Umarım rahat gebelikler yaşıyorsunuzdur hepiniz.. bugün doktoru ziyaret etmek zorunda kaldim. Ara kanamalar yaşadığım için endişeleniyorum meğer bebegin eşi aşağıdaymış bu durumda kanamayı tetikliyormus 11. Haftama yeni girdim bu durum zamanla düzelir diyor. Umarım öyle olur. Bu arada bebegin gelişimi 1 hafta ileride bunun sakıncası var mi onu da bilemedim...

Betül slm nasıl oldun merak ettim seni
E="dimplest, post: 42779167, member: 702475"]11 ile 13. hafta içerisinde oluyor ben geçen hafta oldum ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve kan veriyorsun bu kadar[/QUOTE]
Betul

herkese merhaba ,
kilo durumunuz nasıl acaba merak ediyorum. ben çok acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum. yaklasık 3 kilo aldım 2 ayda :) sizlerde durum nedir ?
ooo maşallah ben 60 ile hamile kaldım. şuan 58 .
salı doktora gittim
doktorum hiç kilo almamışın.
ama bebebk gelişmiş dedi.

Betül slm nasıl oldun merak ettim seni
1 ile 13. hafta içerisinde oluyor ben geçen hafta oldum ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve kan veriyorsun bu kadar
Betul[/QUOTE]
iyiym sanırım bana söledin
sen nasıl peki tatlım

Özellikle akşamları ensede ağrı baş dönmesi olan var mi hamilelikleri mi ilgili yoksa başka bi durum mu var anlamadım tansiyonumda genel anlamda dusuktur
benim iki gündür başım dönüyo cuma gidicem doktora ozaman sölücem.
ateşte basıyo beni geçeleri. 37,6 oluyo.
halsizimde.

yav ben 12 haftaya gırdım hala mıdem çok bulanıyor hele sabahları acayıp bıde bu hafta baş agrısı olmaya başladı sızdede varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…