ilk başta hormonlardandı da şimdi yemekteninşallah canım.. hormonlar yüzündense o ayrı bişey hayırlısı olsun bu arada bebişinAllah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba hanımlar... Bugün kontrolüm vardı doktor ağrılarım için ağrı kesiciler verdi.. Ev süpürmek bile ağır işmiş yapmamam gerekiyormuş. Bebeğim 4. aya girene kadar elime süpürge almak yok
Cinsiyetimizi sorduk 11+6 dedi bana şuan çok erken söylemek için ama sanki bir çıkıntısı varmış gibi yukarıya doğru erkek olma ihtimali yüksek görünüyormuş. (inşallah kız olur) Herşeyin hayırlısı tabisi.. Ama bebeğim öyle hareketliydi ki ordan oraya .. Maşallah ben ilk önce başını da başka bir şey zannettim ama o koskoca olan başıymış ne kadar büyük öyle başları bebeklerin. Çok mutluyum
Allah bebek isteyen herkese versin inşallah
Canim bende benzer zamanda gittim kontrole doktor kendini cok kaptirma ama erkek cikintisi var yukari dogru dedi. Burda da cogu kisi erkek dedi bakinca. Bende kiz asigiyim ama hazirladim kendimi bu fikre. Hatta doktora cok emin olsaniz bile degisirse kiza falan benzerse bana soylemeyin sonra erkek olursa bunalim yasarim erkege hazirliyim kendimi dedim. Guldu bende erkek isteyen bi cift sandim yine sizi diye.
İkisi de evlat tabi ama bende ilk bebeğim kız olsun istiyorum. Dun komşum geldi bana ona sordum cinsiyetini ne zaman öğrendin sen siye oğlu 3 yaşına girecek... 7. Ayına kadar kız demişler herşeyi hazırlamış almış 7. Aydan sonra erkek demişler gitmiş aldıklarını değiştirmiş....
Böyle durumları duyunca birde cevremde çok olunca ben hep kız olacağına ümit edicem sanırım doğana kadar bebegin doktor ne kadar erkek desede ki henüz belli değil cinsiyetimiz sadece ihtimal .. Benimkisi de öyle bi umut.
12. Haftada erkek dedi bana doktorum ama belli olmaz :))) degisen cok oluyormus. Tarama testi icin gittigimde baya seyrettik. Coo hareketliydi :))
Erken öğrenenler varmış ama
Erkek çocukların da değişenler olmuyormuş çok , öyle derler... Ay keske benimki de belki olsa kontrole gittiğim de çok merak ediyorum.
Erken öğrenenler varmış ama 16. Haftada net oluyormuş.. Hayırlısı neyse o olsun ama ben kız çocuk istiyorum ya aksine de arada bebek den bahsedince oğlan diye bahsediyorum.
Dikkat et canım kendini çok yorma hayırlısı
Erkek çocukların da değişenler olmuyormuş çok , öyle derler... Ay keske benimki de belki olsa kontrole gittiğim de çok merak ediyorum.
Aslinda bende hic duymayi beklemiyordum 15. Haftayi bekleriz diyordum tarama icin gittik ama ultrason goruntuleri cok temiz ve netti. Sagolsun doktorum hic duzgun resmini cekmedi kendi isine yarayanlari aldi ama olsun baya izledik :))Bende gittiğimde 12. haftadaydım ama bana cinsiyet için çok erken dedi doktorum
Şimdi taa ekimin 22 sini bekliycem diğer kontole artık
Seni öyle iyi anlıyorum ki.O kadar zormuş ki hamileyken çalışmak.. evde olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum bende her gün..
günde 11 saat ve 6 gün çalışıyorum..uyku yetmiyor sabahları zor kalkıyorum bel ağrısı mide bulantısı uyku hali kramplar derken ofis deki herkes ay yine nesi var bunun diye bakıyorlar..kimse hamile olduğum için anlayış göstermiyor yine de şükür diyelim atlatıcaz inşallah beterin de beteri var hamile olup da bütün gün ayakta duranlar var Rabbim kimseyi muhtaç etmesin
bende akşamdan hazırlayıp yanımda getiriyorum artık başka çare yokSeni öyle iyi anlıyorum ki.
Benim çalışma saatlerim normalde daha az ama bu ara geç saatlere kadar kaliyorum, bi 3 ay daha böyle gidicek. Zaten çok erken kalıyorum, eve 9da geliyorum, 10da yatiyorum. En çok da tüm gün dışarda istediğim gibi beslenemedigim için üzülüyorumevden meyve süt yumurta falan getiriyorum yanimda, inşallah bebegimi yeterli şekilde besleyebiliyorumdur. Allah yardımcımız olsun
oh keyfe bak.Bugun benim kontrolum vardi 12+3 olduk bugun atmis bacak baxak ustune goremedik uygun pozisyon lazim gerci.
ooo maşallah ben 60 ile hamile kaldım. şuan 58 .herkese merhaba ,
kilo durumunuz nasıl acaba merak ediyorum. ben çok acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum. yaklasık 3 kilo aldım 2 ayda :) sizlerde durum nedir ?
Betul[/QUOTE]Betül slm nasıl oldun merak ettim seni
1 ile 13. hafta içerisinde oluyor ben geçen hafta oldum ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve kan veriyorsun bu kadar
benim iki gündür başım dönüyo cuma gidicem doktora ozaman sölücem.Özellikle akşamları ensede ağrı baş dönmesi olan var mi hamilelikleri mi ilgili yoksa başka bi durum mu var anlamadım tansiyonumda genel anlamda dusuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?