• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba kızlar bende 11 haftayı bıtırdım çok şükür ama sabah bulantıları benı mahvedıyor sızdede varmı doktor 2hafta daha bulanır geçer dedı ama bakalım bıde ben tuzlu eksı çok yıyorum eskıden sevdıgım şeylerı şimdı gorunce yemeden dahı gorme ıle mıdem bulanıyor mıde bulantısı dısında çok şükür bı agrı sızı yok 1hftaonce gıttık doktora bebegın gelısımı durumu normal dedı doktor içim oyle bi sogudukı anlatamam daha önce evlılıgımın ılk senesınde bi düşük yasadım hemde hamıle oldugumu bılmeden farketmeden yasadım sonra anladım olayı aradan 6 sene geçtı ama ondan dolayı acayıp korku tedırgınlık vardı içimde doktora gıdınce kalp atıslarını duyunca rahatladım çok şükür bıde bız düşünmuyorduk çoçuk tamamen süprız oldu ama ılk annelık deneyımı olarak çok güzel duygulara vesıle oluyor bebegım gerçı bıraz dogum korkusu var bende ama onun sevıncınden artık onu unuttum :) ALLAH isteyıpte olmayanlara nasıp etsın...

Merhaba arkadaslar.Benimde halen bulantilarim devam ediyor.Ozellikle sabahlari iki kez cikariyorum gun icindede midem kotu,agzimda surekli tuaf bir tat ne yesem gecmeyen.Yarin ikili tarama testimiz yapilacak 12+4 iken
Aslinda hic yaptirmak istemiyorum.dr.israrci olunca mecbur kaldim.10+5 haftalikken dr.erkek demisti bakalim degisecekmi,benim 5 yadinda bir oglum var bahsetmistim hayirlisi olsun.

Merhaba arkadaslar.Benimde halen bulantilarim devam ediyor.Ozellikle sabahlari iki kez cikariyorum gun icindede midem kotu,agzimda surekli tuaf bir tat ne yesem gecmeyen.Yarin ikili tarama testimiz yapilacak 12+4 iken
Aslinda hic yaptirmak istemiyorum.dr.israrci olunca mecbur kaldim.10+5 haftalikken dr.erkek demisti bakalim degisecekmi,benim 5 yadinda bir oglum var bahsetmistim hayirlisi olsun.
ya ben 12+3 ıken gittim kontrole bana cinsiyet söylemedi bir tahmin ya da olasılık bile belirtmedi doktorum daha erken dedi :( bizde mi problem var yaa :( şimdi bekle ekimin 22 sini :KK34:

Ben de heyecanla bekliyorum. İkili testte belki belli olur. Nisan annelerinden belli olan var mı?
Bakalım ilk kimin belli olacak :)

Erken öğrenenler varmış ama 16. Haftada net oluyormuş.. Hayırlısı neyse o olsun ama ben kız çocuk istiyorum ya aksine de arada bebek den bahsedince oğlan diye bahsediyorum. :KK53:

HER HAFTAYA BAŞLARKEN BEN Bİ HASTA OLUYOM.
YA KANAMAM OLUYO. YA ÜŞÜTMÜŞ OLUYOM

BENDE PROGESTAN DİYE Bİ İLAÇ KULLUNDIM. ÇOK AŞAĞIDA DEDİ. DÜŞÜK İĞNESİDE YEDİM POPODAN
ZATEN HERGÜN KOLDAN Bİ KAN SULANDIRICI İĞNE YİYİOM.

Dikkat et canım kendini çok yorma hayırlısı

12. Haftada erkek dedi bana doktorum ama belli olmaz :))) degisen cok oluyormus. Tarama testi icin gittigimde baya seyrettik. Coo hareketliydi :))

Erkek çocukların da değişenler olmuyormuş çok , öyle derler... Ay keske benimki de belki olsa kontrole gittiğim de çok merak ediyorum.

ya ben 12+3 ıken gittim kontrole bana cinsiyet söylemedi bir tahmin ya da olasılık bile belirtmedi doktorum daha erken dedi :KK43: bizde mi problem var yaa :KK43: şimdi bekle ekimin 22 sini :KK34:

Bugun benim kontrolum vardi 12+3 olduk bugun atmis bacak baxak ustune goremedik uygun pozisyon lazim gerci.

Herkese saglikla guzel bir gun daha diliyorum.
Her zaman aklimdasiniz calisan arkadaslar allahim size kolaylik versin.Evdeyim ve sabah bulantilarim beni mahfediyor:((

merhabalar bende nisan annesi olacağım inşallah hiç bulantım olmadı çok şükür sadece gece yatmaya yakın midem ağrıyor bu arada ben çok kilo aldım çok yiyorum napıcam bilmiyorum siz nasıl besleniyosunuz

Herkese saglikla guzel bir gun daha diliyorum.
Her zaman aklimdasiniz calisan arkadaslar allahim size kolaylik versin.Evdeyim ve sabah bulantilarim beni mahfediyor:KK43:(
O kadar zormuş ki hamileyken çalışmak.. evde olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum bende her gün..
günde 11 saat ve 6 gün çalışıyorum..uyku yetmiyor sabahları zor kalkıyorum bel ağrısı mide bulantısı uyku hali kramplar derken ofis deki herkes ay yine nesi var bunun diye bakıyorlar..kimse hamile olduğum için anlayış göstermiyor yine de şükür diyelim atlatıcaz inşallah beterin de beteri var hamile olup da bütün gün ayakta duranlar var Rabbim kimseyi muhtaç etmesin

herkese merhaba ,
kilo durumunuz nasıl acaba merak ediyorum. ben çok acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum. yaklasık 3 kilo aldım 2 ayda :) sizlerde durum nedir ?

O kadar zormuş ki hamileyken çalışmak.. evde olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum bende her gün..
günde 11 saat ve 6 gün çalışıyorum..uyku yetmiyor sabahları zor kalkıyorum bel ağrısı mide bulantısı uyku hali kramplar derken ofis deki herkes ay yine nesi var bunun diye bakıyorlar..kimse hamile olduğum için anlayış göstermiyor yine de şükür diyelim atlatıcaz inşallah beterin de beteri var hamile olup da bütün gün ayakta duranlar var Rabbim kimseyi muhtaç etmesin

Allah kolaylik versin insallah.Sabah oglumu hazirlayip okula yollayana kadar bile cok zorlaniyorum,dogru lavaboya cikarmaya.Diyorum ya hep aklimdasiniz ve duamdadiniz calisan anneler.

herkese merhaba ,
kilo durumunuz nasıl acaba merak ediyorum. ben çok acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum. yaklasık 3 kilo aldım 2 ayda :) sizlerde durum nedir ?

Masallah yemek yiyebiliyorsan ne mutlu sana.Benim 12 hafta bitti hic kilo almadim yemek yiyemiyorum tek yiyebildigim meyve ve bazi kahvaltiliklar.Evde yemek yapiyorum mecburum 5 yasinda bir oglum var ama tadina bile bakamiyorum:((

Merhabalar nisan anneleri araniza yeni katıldım bizide kabul edermisiniz,kendimi tanitayim 25 yaşına girdim 2 kızım var ve 3.ye hamileyim rabbim nasip ederse oglum olsun istiyorum olmasa da kısmet.bizim doğumda nisanda.bulantılarım çok düzensiz 6,5 7 haftalıkken başladı 3-4 gün bulandı 3-4 gün bulanmadı.Sonra tekrar bulandı simdi arada bulanıyor.

herkese merhaba ,
63 ile başladım şuan 66 yım hızla kilo alıyorum hiç midem bulanmadı hiç bi yemekten tiksinmiyorum normalde yediklerimi hala yiyebiliyorum sanırım 100 kg olucam boyda 1,56 :KK12:

Merhabalar nisan anneleri araniza yeni katıldım bizide kabul edermisiniz,kendimi tanitayim 25 yaşına girdim 2 kızım var ve 3.ye hamileyim rabbim nasip ederse oglum olsun istiyorum olmasa da kısmet.bizim doğumda nisanda.bulantılarım çok düzensiz 6,5 7 haftalıkken başladı 3-4 gün bulandı 3-4 gün bulanmadı.Sonra tekrar bulandı simdi arada bulanıyor.
Hoş geldiniz aramıza :)
63 ile başladım şuan 66 yım hızla kilo alıyorum hiç midem bulanmadı hiç bi yemekten tiksinmiyorum normalde yediklerimi hala yiyebiliyorum sanırım 100 kg olucam boyda 1,56 :KK12:
Canım senin boyunla kilon zaten orantılı değilmiş :KK43: dikkat et kendine meyve sebze ağırlıklı beslen fast food ve besin açısından yoksun kalori açısından zengin boş gıdalar tüketmemeye çalış.. her ay için 1 kilo almak normal ve önerilen de bu daha yolun başındayız asıl bundan sonrasında dikkat etmek mühim

Hoş geldiniz aramıza :)

Canım senin boyunla kilon zaten orantılı değilmiş :KK43: dikkat et kendine meyve sebze ağırlıklı beslen fast food ve besin açısından yoksun kalori açısından zengin boş gıdalar tüketmemeye çalış.. her ay için 1 kilo almak normal ve önerilen de bu daha yolun başındayız asıl bundan sonrasında dikkat etmek mühim
ya bende farkındayım tüp bebekle sahip oldum yavruma hormon ilaçlarından zaten 3 kg aldım sonrasındada iştahım çok arttı off dikkat edeyim diyorum ama çalışıyorum ne yedğimiz belli değil inşlahh bundan sonra ayda 1 kg şeklinde devam edebilirim dikkat edicem :110:

ya bende farkındayım tüp bebekle sahip oldum yavruma hormon ilaçlarından zaten 3 kg aldım sonrasındada iştahım çok arttı off dikkat edeyim diyorum ama çalışıyorum ne yedğimiz belli değil inşlahh bundan sonra ayda 1 kg şeklinde devam edebilirim dikkat edicem :110:
inşallah canım.. hormonlar yüzündense o ayrı bişey hayırlısı olsun bu arada bebişin :KK46::KK9: Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Back