• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba nisan anneleri şuanda ikinci hamileliğimi yaşıyorum bir kızım var. Bu hamileligim cok zor geciyor ozellikle psikolojik acidan ilk hamileligimde cok rahattim bunun daha rahat olacagini dusunurken kaygili bir hamikelik gecirmeye basladim. Hormon degisimlerinden kaynaklaniyor sanirim. Kayseride oturuyorum. Hamilelik konusunda destek alabilecegim birini aradim fakat burda bu tur bir hizmet yok sanirim. Inşallah birbirimize faydali oluruz. Iyi bayramlar hepinize

Merhaba arkadaşlar... Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olmaya hazırlanıyorum. Ama şu iç sıkıntısından kurtulamıyorum bir türlü. Aranızda benim gibi olanlar var mı? Hormonlardandır diyolar ama çok zor. Sürekli içim sıkılıyor. Sürekli ağlama isteği :KK42: Mide bulantısı falan herşeye razıyım ama bu iç sıkıntısı çok kötü bişey. Dün çıldırıyorum zannettim. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Yardım edin lütfen :KK42:
Merhaba arkadaşlar... Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olmaya hazırlanıyorum. Ama şu iç sıkıntısından kurtulamıyorum bir türlü. Aranızda benim gibi olanlar var mı? Hormonlardandır diyolar ama çok zor. Sürekli içim sıkılıyor. Sürekli ağlama isteği :KK42: Mide bulantısı falan herşeye razıyım ama bu iç sıkıntısı çok kötü bişey. Dün çıldırıyorum zannettim. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Yardım edin lütfen :KK42:
Bende aynı durumdayım hicbirseyden keyif almaz durumdayım üç ay bitince düzelir diyorlar insallah düzelir. Sende benim gibi öğretmensin sanırım. Bende ücretsiz izin alacaktım evde daha kötü olurum diye almadım. Okul açılınca biraz kafamız dağılır insallah ben öyle umuyorum. Bence sürekli bebeğe odaklandıgımız için böyle oluyor. Odak noktamızi degistirmek iyi gelir

Son düzenleme:
Bu haftalarda kilo vermek normalmiş doktorlar böyle söylüyor, benim bi arkadaşım aşırı bulantidan 6 kilo vermişti, zaten baya zayif bi arkadaşti. Gebeliğin ilk 3 ayından sonra toparladı. Hic merak etme sen, insanların her dediğini de dinleme, herşey çok iyi gidicek inşallah :)

Her kafadan bir ses çıkıyor ya , kilom çok normal bana göre fazla bile ama gebeyken kaybedince kilo işte insan korkuyor yinede.. İnşallah herşey iyi olsun da

Bosver sen onlari hic takma. 5 kg verdigim halde doktorum vitamin bile vermedi etkisi olsa mutlaka uyarir vitamin filan verirdi. Aldigimiz besinler gayet yeterli sadece cok yemiyoruz. :)) e zaten bu donemde butun organlarida gelismis oluyor herkesin dedigini dinleyip kendini uzmeye degmez :)

Doktora kilo kaybettiğimi söyleyince normal olduğunu söyledi..Aynen bir şekilde kilo takibinde almam gerektiğini vurgulardı sanırım ....
Kulaklarımı kötü yorumlara kapıcam en iyisi

Merhaba nisan anneleri şuanda ikinci hamileliğimi yaşıyorum bir kızım var. Bu hamileligim cok zor geciyor ozellikle psikolojik acidan ilk hamileligimde cok rahattim bunun daha rahat olacagini dusunurken kaygili bir hamikelik gecirmeye basladim. Hormon degisimlerinden kaynaklaniyor sanirim. Kayseride oturuyorum. Hamilelik konusunda destek alabilecegim birini aradim fakat burda bu tur bir hizmet yok sanirim. Inşallah birbirimize faydali oluruz. Iyi bayramlar hepinize

Her hamilelik farklı oluyormuş sizde bunun açık örneğisiniz sanırım. Biz birbirimize buradan destek olalım herşey gönlümüzce olsun.

Desteğin için teşekkür ederim. Kiloyu kafana takma sonuçta çocuk annenin depolarından besleniyor iştah yerine gelince toparlarsin insallah

Arkadaşlar bu arada cinsiyet öğrenenler var mı acaba? Kaçıncı haftada öğrenilir ?
Ben de heyecanla bekliyorum. İkili testte belki belli olur. Nisan annelerinden belli olan var mı?
Bakalım ilk kimin belli olacak :)

Bio oilo watsonsda görmüştüm, çatlak izlerini tedavi ediyor diye satıyorlardı. Canım muhakkak araştırmışsındır ama hamilelikte kullanılabilir gibi bisey yazıyor mu prospektusunde?
Hiçbir sıkıntı yok canım kullanabiliyorsun.

Cok tebrik ederim inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Allah hepimize o günleri göstersin 9 ay gerçekten zor ve uzun bi süre dayanamıyor insan hele ilk olunca hemen kucağına almak istiyo geçen ocak ayında dis gebelik yaşadım şükürler olsun Rabbin aratmadı 6 ay bekle demişti Dr bekledim haziranda bitti temmuz ayında hamile kaldım suan 9+3 gunluk hamileyim. Allah herkeze nasip etsin

KIZLAR MERHABA
BENİM YİNE KANAMAM OLDU. DOKUZ GÜNLÜK TATİLDE AİLEMİN YANINA GİTMİŞTİM. HEP YATTIM KIZLAR.
ANNEM AYAĞI KALKTIĞIMDA TERLİKLE GERİ YATIRDI BENİ.
NE YAPCAM. BUGÜN İŞE GELDİM
YARINDA KENDİ DOKTORUMA GİTCEM.
BU 2 Lİ TEST NEZAMAN OLUYO. BENİM HİÇ BİLGİM YOK

Canım çok dikkat et bnimde oldu ilaç kullandım ama sıkıntı olmadı geçti çok sukur ikili tarama 11.13 hafta bnde en çok ondan korkuyorum kafam karmakarisik

Canım çok dikkat et bnimde oldu ilaç kullandım ama sıkıntı olmadı geçti çok sukur ikili tarama 11.13 hafta bnde en çok ondan korkuyorum kafam karmakarisik
HER HAFTAYA BAŞLARKEN BEN Bİ HASTA OLUYOM.
YA KANAMAM OLUYO. YA ÜŞÜTMÜŞ OLUYOM

BENDE PROGESTAN DİYE Bİ İLAÇ KULLUNDIM. ÇOK AŞAĞIDA DEDİ. DÜŞÜK İĞNESİDE YEDİM POPODAN
ZATEN HERGÜN KOLDAN Bİ KAN SULANDIRICI İĞNE YİYİOM.

KIZLAR MERHABA
BENİM YİNE KANAMAM OLDU. DOKUZ GÜNLÜK TATİLDE AİLEMİN YANINA GİTMİŞTİM. HEP YATTIM KIZLAR.
ANNEM AYAĞI KALKTIĞIMDA TERLİKLE GERİ YATIRDI BENİ.
NE YAPCAM. BUGÜN İŞE GELDİM
YARINDA KENDİ DOKTORUMA GİTCEM.
BU 2 Lİ TEST NEZAMAN OLUYO. BENİM HİÇ BİLGİM YOK
11 ile 13. hafta içerisinde oluyor ben geçen hafta oldum ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ve kan veriyorsun bu kadar

merhaba arkadaşlar. ben de 9 haftalık hamileyim.kalp atışlarımızı ve ve ilk ultrason görüntülerimizi gördük:)ilk muayenemi iş yerime yakın ve tavsiye ettikleri için Dr herman İşçiye gittim.gerçekten çok iyi bir hekim.hastnesinin sgk anlaşması yok özel sağlık sigortamda yok sanırım takiplerime orada devam edemeyceğim:KK43:. Bende ruh halim inişli çıkışlı, ağlamaklı kederli depresif halbuki ne kadar çok istedim ikinci bebeği:KK43: bir gün ekşi acı yiyorum bir gün nutella ile güne başlayıp nutella ile günü bitiriyorum:))) eşim görevinden dolayı hafta da bir görebiliyoruz yalnızlık duygusu karamsarlğaiyice sürüklüyor:KK43:Yani anlayacağınız gel-git durumlarındayım.bulantı yok hassasiyet yok.vitaminlerime ve beslenme me dikkat ediyorum.
Gebelik takiplerinizi ve doğumunuzu nerde düşünüyorsun? Memorial hizmet hastanesini de çok tavsiye ettiler:Gidip bi görmek mi lazım:))

merhaba arkadaşlar. ben de 9 haftalık hamileyim.kalp atışlarımızı ve ve ilk ultrason görüntülerimizi gördük:)ilk muayenemi iş yerime yakın ve tavsiye ettikleri için Dr herman İşçiye gittim.gerçekten çok iyi bir hekim.hastnesinin sgk anlaşması yok özel sağlık sigortamda yok sanırım takiplerime orada devam edemeyceğim:KK43:. Bende ruh halim inişli çıkışlı, ağlamaklı kederli depresif halbuki ne kadar çok istedim ikinci bebeği:KK43: bir gün ekşi acı yiyorum bir gün nutella ile güne başlayıp nutella ile günü bitiriyorum:))) eşim görevinden dolayı hafta da bir görebiliyoruz yalnızlık duygusu karamsarlğaiyice sürüklüyor:KK43:Yani anlayacağınız gel-git durumlarındayım.bulantı yok hassasiyet yok.vitaminlerime ve beslenme me dikkat ediyorum.
Gebelik takiplerinizi ve doğumunuzu nerde düşünüyorsun? Memorial hizmet hastanesini de çok tavsiye ettiler:Gidip bi görmek mi lazım:))
BANADA SORDULAR TATLIMI EKŞİMİ İSTİYO CANIN DİYE.
BENİM İLK CANIMIN ÇEKTİĞİ ŞEY KAŞARLI PİDE İDİ
SONRASINDA EŞİME TATLI EKŞİLİ BİŞİ İSTİYOM DEDİM.
DONDURMANIN ÜZERİNE EKŞİLİ SOS DÖKÜP YEDİM
SONRA HEP ÇİLEK İSTEDİ CANIM
ET YEMEYEN BEN SABAHLARI KIYMALI YUMURTA YEDİM
İKİ GÜN ÖNCE BAKLAVA YİYİNCE GÖGÜSLERİM ÖLE Bİ ERİDİKİ ANLATAMAM
DÜN TAVUKLU PİLAV KOKUSU DUYDUM
AMA TAVUK YEMEDİM 25 SENEDİR.TADINI BİLMEM HİÇ.
AMA PİLAV YAPTI GÖRÜMCEM YEDİM NOHUTTA VARMIŞ OH MİS GİBİ YANIDA ACI BİBER YEDİM.
BUGÜNDE SABAHTAN BERİ KARIŞIK KUMPİR İSTEDİ. BOL TURŞULU. BOL SALATALI.
YEDİM AMA HEPSİNİ BİTEREMEDİM
ŞİMDİ YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI
YE EKŞİYİ ÇIKAR EKİŞİYİ SÖZÜ BENDE TUTMADI.

Bende gittiğimde 12. haftadaydım ama bana cinsiyet için çok erken dedi doktorum :KK43:
Şimdi taa ekimin 22 sini bekliycem diğer kontole artık :KK43:

12. Haftada erkek dedi bana doktorum ama belli olmaz :))) degisen cok oluyormus. Tarama testi icin gittigimde baya seyrettik. Coo hareketliydi :))[/QUOTE

Back