oyyy masallah fistiga.Saglikla alirsin kucagina insallah.Kiz erkek farketmez ama kiz cocuklarini ayri bir severim yavv:))
Gözün aydınnn.çok güzeldi değilmi.benim için çok etkileyiciydi.beni iki hafta sonra bidaha çağırdı doktor.yani haftaya tekrar gidixem.bebişte bir gün ileriydi.senin nasıl? Tam günündemi.tekrar ne zaman gidiceksinAly223 belki merak etmişssindir.Bende duydum kalp atışını bebeğimin.Bulantılarım da başladı malesef. Kilo soran arkadaşlar bende 1 kilo aldım.Son bir haftadır almıyorum ama.Sağlam yiyorum ama ekmek tatlı abur cubur yemiyorum. Oğlumda dikkat etmedim 16 kilo aldım.25 kilo verdim :) Kiloyu dert etmeyin sonrasında dikkat edince gidiyor.Bunda max 12 diyorum ama bilemem tabi.
Ben her duştan sonra BİO-OİL kullanıyorum eczanelerde hatta gratis te falan bile satılıyor herkese de öneririm görümcem 41. haftasında şuan henüze gelmedi bebiş:) ve karnı çok şişti hem erkek olmasından hem iri bir bebekmiş ondan dolayı.. o gebeliğin ilk zamanlarından beri sürmeye başladı ve hiç çatlağı yokBu arada karin bölgesi için çatlak önleyici krem araştırmaya başlayan var mi kızlar ?
Bana mustella diye bi krem önerdi eczacı ama küçücük tupu 85 lira, biraz pahalı geldi.
aynı zamanda ben bu yağı göbek bölgemde 2. dereceden yanık olmuştu ve iz kalmışyı beyaz beyaz o zamanda kullandım herkes bu iz geçmez dedi 8-9 ay düzenli kullandım ve izlerin hepsi yok oldu 1 gr bile iz kalmadı çatlak tedavisi için falan bile kullananlar varBen her duştan sonra BİO-OİL kullanıyorum eczanelerde hatta gratis te falan bile satılıyor herkese de öneririm görümcem 41. haftasında şuan henüze gelmedi bebiş:) ve karnı çok şişti hem erkek olmasından hem iri bir bebekmiş ondan dolayı.. o gebeliğin ilk zamanlarından beri sürmeye başladı ve hiç çatlağı yokbu arada fiyatı 20 tl civarındaydı en son aldığımda
Bende 63 ile hamile kalmistim suan 58 kiloyum. Ama cok yemek yiyemiyorum. Tabii bebege kotu etkisi var mi suan hic bilmiyorum. Bulantilar gecince telafi edicem diye dusunuyorumKızlar merhaba bende kilo verdim 58 olmuşum ilk öğrendiğim de 61 dim... Yemek yiyorum,ceviz,fıstık,badem,leblebi ve meyve de tuketiyorum ama kilo veriyorum anlamadım. Aynadan bakınca göbeğim de görünüyor bu göbeğe nasıl kilo vermiş gibi gözüküyorum şaşıyorum. Önceden göbeğim yoktu.
Canım bizimki 1 hafta geride.Doktor geç yerleşmiş olabilir ya da bebek kıvrılmıştır dedi.3 hafta sonra çağırdı tekrar her şey yolunda dedi.Ama ben şehir dışına çıktım tatil için dönünce bakmak için gidicem.Gerçi doktorum seyehate izin verdi ama yine de bi bakarım sanırım.Gözün aydınnn.çok güzeldi değilmi.benim için çok etkileyiciydi.beni iki hafta sonra bidaha çağırdı doktor.yani haftaya tekrar gidixem.bebişte bir gün ileriydi.senin nasıl? Tam günündemi.tekrar ne zaman gidiceksin
İki haftaya kadar ileri geri olma durumu normal zaten.tekrar baktığında ileride olabilir.ekmek elden su gölden kafalarına göre takılıyorlar işteCanım bizimki 1 hafta geride.Doktor geç yerleşmiş olabilir ya da bebek kıvrılmıştır dedi.3 hafta sonra çağırdı tekrar her şey yolunda dedi.Ama ben şehir dışına çıktım tatil için dönünce bakmak için gidicem.Gerçi doktorum seyehate izin verdi ama yine de bi bakarım sanırım.
Bende 63 ile hamile kalmistim suan 58 kiloyum. Ama cok yemek yiyemiyorum. Tabii bebege kotu etkisi var mi suan hic bilmiyorum. Bulantilar gecince telafi edicem diye dusunuyorum
Bu haftalarda kilo vermek normalmiş doktorlar böyle söylüyor, benim bi arkadaşım aşırı bulantidan 6 kilo vermişti, zaten baya zayif bi arkadaşti. Gebeliğin ilk 3 ayından sonra toparladı. Hic merak etme sen, insanların her dediğini de dinleme, herşey çok iyi gidicek inşallah :)İnşallah yoktur kotu bir etkisi... Çevremdekilere kilo verdigimi söyleyince bebek keseden düşer diyip duruyorlar zaten tehlikem var bide öyle korkutuyorlar.
Bio oilo watsonsda görmüştüm, çatlak izlerini tedavi ediyor diye satıyorlardı. Canım muhakkak araştırmışsındır ama hamilelikte kullanılabilir gibi bisey yazıyor mu prospektusunde?aynı zamanda ben bu yağı göbek bölgemde 2. dereceden yanık olmuştu ve iz kalmışyı beyaz beyaz o zamanda kullandım herkes bu iz geçmez dedi 8-9 ay düzenli kullandım ve izlerin hepsi yok oldu 1 gr bile iz kalmadı çatlak tedavisi için falan bile kullananlar var
Benim cildim öyle kuru ki, 2-3 kilo alıp verdiğimde bile kalca bölgemdeki çatlaklar belirginleşiyor. Malzemeler doğal, denemeye değer :)Çatlaktan korkan arkadaşlar bu yazım sizedir zira 2. ye hamileyim tecrübeli sayılırım :)
Öncelikle vücut yapınız çok önemli onu söyleyim.Doktoruma oğluma hamileyken sorduğumda annene bak gör halini demişti :) Kısmen doğru.Benim annemin karnı harita gibi ama 4 tane doğurmuş.
Şimdi sen çatladın mı diye sorun .Hayırrrr. 16 kilo aldım karnımı gören ikiz mi diyordu.Tavsiyem kreme onlarrrca para dökmeyin.Tanıdıklarım var kullanıpta çatlayan.Ayrıca ilk gebeliğiniz çoğunuzun 16. haftada karın büyümeye başlıyor o zaman başlayın.12. 13. haftadan sonra karnınızın durumuna göre başlayın.Neye başlayın?
Ben aktardan kakao yağı, kayısı yağı ve badem yağı aldım.Her gece yatarken sürdüm bol booool.Haftada 1 badem yağı,haftada iki kakao yağı, haftada 4 kayısı yağı.Badem bir çünkü Tüylenme yapıyor.Ben bu bebeğimde de aynısını uygulayacağım. Ben söyleyim denemek size kalmış.170 boyunda 55 kilo incecik beli olan bi anneyim.Ayrıca sezeryan la doğum yapma göbek kalır hurafe.Hiç göbeğim kalmadı.Sağlıklaaa doğsun bebişlerimiz.
Bosver sen onlari hic takma. 5 kg verdigim halde doktorum vitamin bile vermedi etkisi olsa mutlaka uyarir vitamin filan verirdi. Aldigimiz besinler gayet yeterli sadece cok yemiyoruz. :)) e zaten bu donemde butun organlarida gelismis oluyor herkesin dedigini dinleyip kendini uzmeye degmez :)İnşallah yoktur kotu bir etkisi... Çevremdekilere kilo verdigimi söyleyince bebek keseden düşer diyip duruyorlar zaten tehlikem var bide öyle korkutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?