2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
mrb kızlar kısmetse bende nisan annesi olacağım. bende rüyalarım değişik olmaya başladı. gün içinde neyden kimden bahsediyorsam gece rüyamda onu görüyorum okumadan yatarsam kötü rüyalarda görebiliyorum. hamile kadına ilk başlarda olurmuş böyle şeyler. her gece nas felak ayetel elham okuyorum yatmadan. bide ben daha dr a gitmedim kalp atışı için duyan var mı kalp atışını

kızlar merhaba, cinsiyet öğrenen var mı ? kaçıncı haftada öğrendiniz ?
ilk bebeğim çok heyecanlıyım :)

Merhaba arkadaslar.Bendede durumlar ayni icimde sikinti surekli,her seye agliyorum uzuluyorum.5 yasinda bir oglum var 1 haftadir krese basladi cocuk gayet hevesli isteyerek gidiyor ama ben aglak surekli esime gitmesemi yanimdami olsa acaba,gunde kac kere arayip soruyorum bilmiyorum.Yanliz degilsiniz yani merak etmeyin:))Bulantilarim kusmalarimi soylemiyorum bile.Mutfaktan ve buzdolabinin kokusundan nefret ettim resmen.Butun gun meyveyle duruyorum ayakta.

Hamileligin ilk aylarinda gayet normal kafana takma canim.4.aydan sonra rahatliyor insan.Birde kac haftaliksinki daha kalp atislari icin gitmedin bence biran once gitmelisin.Benim dr.3.aya kadar 15 gunde bir cagiriyor kontrole beni.

ben iş sebebiyle gidemedim kısmetse bu hafta gidicem 9. haftadayım gidene kadar 10. haftanın içine giröiş olucam

merhaba arkadaşlar. ben de 7 haftalık hamileyim.kalp atışlarımızı ve ve ilk ultrason görüntülerimizi gördük:)ilk muayenemi iş yerime yakın ve tavsiye ettikleri için Dr herman İşçiye gittim.gerçekten çok iyi bir hekim.hastnesinin sgk anlaşması yok özel sağlık sigortamda yok sanırım takiplerime orada devam edemeyceğim. Bende ruh halim inişli çıkışlı, ağlamaklı kederli depresif halbuki ne kadar çok istedim ikinci bebeği bir gün ekşi acı yiyorum bir gün nutella ile güne başlayıp nutella ile günü bitiriyorum:))) eşim görevinden dolayı hafta da bir görebiliyoruz yalnızlık duygusu karamsarlğaiyice sürüklüyorYani anlayacağınız gel-git durumlarındayım.bulantı yok hassasiyet yok.vitaminlerime ve beslenme me dikkat ediyorum.
Gebelik takiplerinizi ve doğumunuzu nerde düşünüyorsun? Memorial hizmet hastanesini de çok tavsiye ettiler:Gidip bi görmek mi lazım:))

kızlar benimde akıntım var..
bu ölemi devam edicek.
çalışıyorumda
sanki pismişim gibi geliyo.
bendede var , humus jel verdı doktorum o bolgede enfeksıyon olusmasını engellıyor dogal ıcerıklı bır vajınal jel dustan dusa o bolgeyı onunla yıkıyorum ama benım akıntım gebelıkten oncede vardı mantar dolayısıyla su anda sadece mıktarı arttı o da gebelık hormonlarına baglı olarak...

9 hafta ıcındeyım 1,5-2 kg arası aldım. ama bu kılo artısı normal ayda 1 kg. ıdeal.

MAŞALLAH SANA BEN ALDIĞIM KİLOYUDA VERDİM.
DEVAMLI ÇIKARTIYOM.
AĞZIM LEŞ GİBİ KOKUYO.
bende bır ıkı ufak bulantı harıc kusma olmadı hıc, ıstahsızlık vardı sadece sımdı o da gectı karnım kazınıyor sureklı bısı yemek ıhtıyacı duyuyorum ama kendımı frenlıyorum

Canım aynı sorun bende de var sarımsı bir akıntı geliyor sürekli doktorum normal genelde her gebelikte sıkça oluyor dedi çamaşırım kirlenmesin diye günlük ped taktım bir süre o da mantar yaptı şimdi sık sık değiştiriyorum bir süre böyle devam edeceğiz :)

Ben artık pecete kullanıyorum, her wc de degıstırıyorum, muhakkak te gunluk camaısr degısımı ve dus alıyorum. ve o jelden memnunum koku ve kasıntı olmuyor.

Ben artık pecete kullanıyorum, her wc de degıstırıyorum, muhakkak te gunluk camaısr degısımı ve dus alıyorum. ve o jelden memnunum koku ve kasıntı olmuyor.
evet evet bende jel kullanıyorum her duşta mutlaka çok iyi oluyor hijyen açısından

@Chanelshanti belki merak etmişssindir.Bende duydum kalp atışını bebeğimin.Bulantılarım da başladı malesef. Kilo soran arkadaşlar bende 1 kilo aldım.Son bir haftadır almıyorum ama.Sağlam yiyorum ama ekmek tatlı abur cubur yemiyorum. Oğlumda dikkat etmedim 16 kilo aldım.25 kilo verdim :) Kiloyu dert etmeyin sonrasında dikkat edince gidiyor.Bunda max 12 diyorum ama bilemem tabi.

Kızlar merhaba bende kilo verdim 58 olmuşum ilk öğrendiğim de 61 dim... Yemek yiyorum,ceviz,fıstık,badem,leblebi ve meyve de tuketiyorum ama kilo veriyorum anlamadım. Aynadan bakınca göbeğim de görünüyor bu göbeğe nasıl kilo vermiş gibi gözüküyorum şaşıyorum. Önceden göbeğim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…