- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
mrb kızlar kısmetse bende nisan annesi olacağım. bende rüyalarım değişik olmaya başladı. gün içinde neyden kimden bahsediyorsam gece rüyamda onu görüyorum okumadan yatarsam kötü rüyalarda görebiliyorum. hamile kadına ilk başlarda olurmuş böyle şeyler. her gece nas felak ayetel elham okuyorum yatmadan. bide ben daha dr a gitmedim kalp atışı için duyan var mı kalp atışını
kızlar merhaba, cinsiyet öğrenen var mı ? kaçıncı haftada öğrendiniz ?
ilk bebeğim çok heyecanlıyım :)
Bu haftada soyleyen dr.varmis ama genelde yanilma payi olabiliyor.Ben ilk hamileligimde 15.haftamda ogrenmistim yanilmada olmadi[/QUOT
teşekkür ederim ..
bana %60 kız dedi bugün :)
bendede var , humus jel verdı doktorum o bolgede enfeksıyon olusmasını engellıyor dogal ıcerıklı bır vajınal jel dustan dusa o bolgeyı onunla yıkıyorum ama benım akıntım gebelıkten oncede vardı mantar dolayısıyla su anda sadece mıktarı arttı o da gebelık hormonlarına baglı olarak...kızlar benimde akıntım var..
bu ölemi devam edicek.
çalışıyorumda
sanki pismişim gibi geliyo.
9 hafta ıcındeyım 1,5-2 kg arası aldım. ama bu kılo artısı normal ayda 1 kg. ıdeal.Meraba kızlar,
Kilolarınız ne durumda, kilo alan var mi? Ben daha şimdiden 1 kilo aldım bile. Aslinda baya iştahsızlık da var, normalde yediğinden daha az yiyorum. Anlamadım, karin mide bolgem o kadar sis ki en az 3 kılo almış gibi görünüyorum. Siz ne durumdasınız ?
MAŞALLAH SANA BEN ALDIĞIM KİLOYUDA VERDİM.9 hafta ıcındeyım 1,5-2 kg arası aldım. ama bu kılo artısı normal ayda 1 kg. ıdeal.
bende bır ıkı ufak bulantı harıc kusma olmadı hıc, ıstahsızlık vardı sadece sımdı o da gectı karnım kazınıyor sureklı bısı yemek ıhtıyacı duyuyorum ama kendımı frenlıyorumMAŞALLAH SANA BEN ALDIĞIM KİLOYUDA VERDİM.
DEVAMLI ÇIKARTIYOM.
AĞZIM LEŞ GİBİ KOKUYO.
Canım aynı sorun bende de var sarımsı bir akıntı geliyor sürekli doktorum normal genelde her gebelikte sıkça oluyor dedi çamaşırım kirlenmesin diye günlük ped taktım bir süre o da mantar yaptıbendede var , humus jel verdı doktorum o bolgede enfeksıyon olusmasını engellıyor dogal ıcerıklı bır vajınal jel dustan dusa o bolgeyı onunla yıkıyorum ama benım akıntım gebelıkten oncede vardı mantar dolayısıyla su anda sadece mıktarı arttı o da gebelık hormonlarına baglı olarak...
Ben artık pecete kullanıyorum, her wc de degıstırıyorum, muhakkak te gunluk camaısr degısımı ve dus alıyorum. ve o jelden memnunum koku ve kasıntı olmuyor.Canım aynı sorun bende de var sarımsı bir akıntı geliyor sürekli doktorum normal genelde her gebelikte sıkça oluyor dedi çamaşırım kirlenmesin diye günlük ped taktım bir süre o da mantar yaptışimdi sık sık değiştiriyorum bir süre böyle devam edeceğiz :)
evet evet bende jel kullanıyorum her duşta mutlaka çok iyi oluyor hijyen açısındanBen artık pecete kullanıyorum, her wc de degıstırıyorum, muhakkak te gunluk camaısr degısımı ve dus alıyorum. ve o jelden memnunum koku ve kasıntı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?