- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.901
Evet canım öyle olur :)Evet cnm kendi mail adresimle açsam bana mi gelir sadece @tlyozgr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyle olur :)Evet cnm kendi mail adresimle açsam bana mi gelir sadece @tlyozgr
Evet canım aktı ama çok az aktı kulak deliğinin orada kuruyup kapatmış kulağını, muayenesini yaptı dr güzelce her iki kulaginin da çok şükür korkulacak hiç bir şeyi yok, ya su kacmis tir yada rüzgar almıştır onu atmıştır dışarı dedi, akması daha iyi içeride iltihap oluşmaz dedi, kulaginin icini temizlemeye kalkma sen zarar verirsin dedi. mutlu mutlu döndük evimize, içim çoook rahatladi yaAile hekimi de kulak kontrolü yapıyor canım. Bir sıkıntı yoktur inş. ama varsa da fark eder büyük olasılıkla.
Tekrar aktı mı peki kulağı?
Canim eşinin mail adresini yazdıran ona giderKizlar bisey sorucam benim bildirimler neden esime gidiyo kk bildirimleri
Alemsin yaCok cahilim coook![]()
balkabağını geçtik canım. kabız oldu sanırım. şimdi karışık veriyorum. havuç kabak, balkabağı normal kabak falan. meyve yemiyor benimki.Nasıl gidiyor cnm bal kabağı. Ben sarımsak ve zencefil de koydum afiyetle yedi yani. Bir de kefil içmeye başlayacak yarından itibaren.
Canım bende balkabağı haşlayıp iyice ezdikten sonra bir iki damla zeytinyağı ile verdim ama benim oğluşum da kabız oldu iki gündür sadece emziriyorum çok şükür bu gün kabızlığı geçti şimdi kara kara düşünüyorum ne çorbası yapayım veya muhallebi mi versem diye.balkabağını geçtik canım. kabız oldu sanırım. şimdi karışık veriyorum. havuç kabak, balkabağı normal kabak falan. meyve yemiyor benimki.
Memurum ben 3 saat iznimi birleştirp kullanıyorum.şimdilik sabah 9da gidip 12 de çıkıyorum ama idareci öğleden sonra 1buçuk 5buçuk arası gitmemi istiyor sanırım öyle bir imada bulundu..sinirliportakal iş durumu Nasıl? Ben de başladım. Kaç kaç arası çalışıyorsun süt sağma olayını Nasıl yapıyorsun? Bir düzen oluşturdun mu
Canim benim süt izninin hangi saatlerde kullanılacağını kesinlikle anne karar verir 657 sayılı kanunda yazar zaten sende biliyorsun idarecin şu saat kullan bu saat kullanma demek gibi bir lüksü yok zaten imada bulunmuş eğer değiştirmek elinde olsa değiştirir bize kimse sormaz bebeklerde acımaz malesef bu düzen böyleMemurum ben 3 saat iznimi birleştirp kullanıyorum.şimdilik sabah 9da gidip 12 de çıkıyorum ama idareci öğleden sonra 1buçuk 5buçuk arası gitmemi istiyor sanırım öyle bir imada bulundu..
Sabah uyanınca ilk olarak kızıma meme teklif ediyorum sonra süt sağımı yapıyorum 1 biberon kadar 120-160 cc ne olursa artık..
Sonra birşeyler atıştırıp yine meme teklif ediyorum kızıma giyinip çıkıyorum genelde geç kalıyorum nedense
Kızıma ben gidince biberonla 60 cc kadar süt verip uyutabilirlerse uyutuyorlar yarım saat filan uyuyor.saat 11 buçuk gibi tekrar süt..ben geldiğimde ya uyuyor oluyor ya da meme istiyor oluyor..
Öğlen gidersem işe süt çıkar mı bilmiyorum sabah geceden birkmiş oluyor yine ne yapıcam biliyorum aslında p.tesi gidip konuşayım idarecimle bari kadın belki anlayış gösterir sabah gitmeye devam ederim
Senin nasıl geçti günün?
Geç gördüm tatlım arkadaşlar da yazmış zaten email adresini değiştir oldu bitti :)Evet cnm kendi mail adresimle açsam bana mi gelir sadece @tlyozgr
Doğru söylüyorsun kuzum da biz 9-12 13.30-17.30 şeklinde çalışıyoruz normalde e bizim de süt izni 3 saat olunca ben sabah gittiğimde beni öğleden sonra 1 saat idare etmiş oluyor onu ima etti o da zatenCanim benim süt izninin hangi saatlerde kullanılacağını kesinlikle anne karar verir 657 sayılı kanunda yazar zaten sende biliyorsun idarecin şu saat kullan bu saat kullanma demek gibi bir lüksü yok zaten imada bulunmuş eğer değiştirmek elinde olsa değiştirir bize kimse sormaz bebeklerde acımaz malesef bu düzen böyle(
Hoşgeldniz kızımdan 1 gün büyük kızınız :)Merhaba mayis anneleri biz araniza yeni katildik zeynep kizimla 8 mayis doğumluyuz bundan sonra aranizda olucaz insaallah![]()
Hosgeldin canim benim kizim da zeynep 5 mayis dogumluMerhaba mayis anneleri biz araniza yeni katildik zeynep kizimla 8 mayis doğumluyuz bundan sonra aranizda olucaz insaallah![]()
Merhaba mayis anneleri biz araniza yeni katildik zeynep kizimla 8 mayis doğumluyuz bundan sonra aranizda olucaz insaallah![]()
Merhaba mayis anneleri biz araniza yeni katildik zeynep kizimla 8 mayis doğumluyuz bundan sonra aranizda olucaz insaallah![]()
Günaydın canım korunmuyor musunuz?Günaydın anneler . Ay bugün adetim geceli 5 . Gun oldu. Korkuyom yahu yada heyecan yaptım dielim. Hamis neyin olmasamdi. Doğumdan beri 25 gunde bir hiç aksamadan olmuştum. ..
Günaydın anneler . Ay bugün adetim geceli 5 . Gun oldu. Korkuyom yahu yada heyecan yaptım dielim. Hamis neyin olmasamdi. Doğumdan beri 25 gunde bir hiç aksamadan olmuştum. ..