• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 miranda_1986 senin dediğin gibi yorulunca olur sancı. ufaktan gelecek bence yarına açılma olabilir sherryde.. Benim kız da babaannesi geldikten 12saat sonra doğmuştu sherrryyy
Sabah kendi doktoruma gideceğim zaten selmacim. Yakin ama.sanirim daha.vaktimiz gelmedi.
Babanesi.arabada geldi artık.
Kizcem.gelebilir :deli:

miranda_1986 miranda_1986 senin dediğin gibi yorulunca olur sancı. ufaktan gelecek bence yarına açılma olabilir sherryde.. Benim kız da babaannesi geldikten 12saat sonra doğmuştu sherrryyy
Valla gördük ki hikayeymis. Bugun aylar sonra belimden.bacaklarıma.inen o.klasik regl agrisini.hissettim. hah dedim demek.zamani.geldi.
Ama demek ki.gelmemis

evet kesinlikle yorulunca oluyor. ben sali gunu evden oglen ciktim saat 4 bucuk gibi geri geldim. yani cok yurudum alisveris falan yaptim ama arada oturup kahve de ictik annemle. o yuzden yorgunlugumu hissetmedim. eve gelip yemek yedikten sonra tv karsisinda uzandim azicik. amaaaan ne sancim oldu. belim sabah 2 bucuga kadar kopacak gibi agridi

Benimle günü aynı olanlar doğurdu ben kaldım bugün aramayan kalmadı naptin doğmadı mi daha DİE. Allahım bizim gibi bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Dün Dr a gittim sancılarım genelde 4-5-10-15 arasi gider gelir en fazla 25 çıkmıştı nst de. Dunyine nst masasına uzandim bi baktım sancılar yine aynı devam ediyor dedim kızın geleceği yok uyuyayim bari bi ara gözümü bi actm 50-55-60-70-80-87 ye kadar çıktı sonra yine düştü sancılar. Ama bende bir heyecan bir sevinç ahanda doguruyorum DİE Dr a gittim heyecanlı heyecanlı Dr baktı gayet rahat bi şekilde himm nst normal en geç pazartesi tekrar goruselim. Nasıl yaaa dedim doguruyorum ben. Sancim var. Dr bi gulumsedi var ama bi tane var o bize yetmeZ dedi. Tipis tipis geldik eve. Bakalım bekliyoruz ela hanımı ne zaman gelmek isteyecek.

Bu nst denen seyi cok da dikkate almayin kizlar.. 28 nisan sabahi kontrolum vardi, nstde 80lerde sancim gorunuyordu. 5bucuk gibi nisanim geldi, 8gibi nst çekildi 60lara inmisti sanci. Gece bel agrisindan kivrana kivrana acile gittim, nstde sanci sıfır!! Tum gece ordaydim sanci gorunmedi.. oglene kızımı kucağıma aldım..

rulem rulem ne yapti doğurdu mu acaba?haydi inşallah saglikla kurtulur inşallah.

Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler :KK36:

Sabah sabah iyi yakalamışsın valla helal olsun! Ben olsam iserdim giderdi :KK70:

Suyun da geldi mi? Ya da sancıların başladı mı? Kolaycacik kucağına alırsın insallah
Psikopat gbi her tuvalet ziyareti sonrasi bakiyordum peceteye bahsetmistim sumuksu akintim var diye..ama adet sancisi gbi sanciyla uyaninca daha dikkatli baktim.pembemsi gordum yok yeeaa diip yattim..15 dk snra kalktim baktim peceteye kanli geldi...tekrar yattim...snra heyecandan uyuyamadim don dolas dus al vs derken..adet sancisi gbi agrilar vuruyor ama tam okudugumuz dogum sancisi degil..bi kahvalti yapip 8 gbi hastaneye gecelim dedik..hayirlisi artik

Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Allahimmm ne kadar guzel bir anlatim vevl hikaye..masallah sizeee...su an icinde bulundugum durum dusunulunce cok guzel moral oldu...:) darisi hepimizin basina

Allahimmm ne kadar guzel bir anlatim vevl hikaye..masallah sizeee...su an icinde bulundugum durum dusunulunce cok guzel moral oldu...:) darisi hepimizin basina
İnşallah sizin doğumlarınız daha kolay, daha güzel olsun. Sizlerin de doğum hikayelerini merakla bekliyorum.

Günaydın kızlar..
Maşallah çok güzel olmuş doğumun. Dikişlerin hemencicik iyileşsin, sütun de bol bol gelmeye devam etsin inşallah. Minik de ömürlü olsun, analı babalı büyüsün :)

Psikopat gbi her tuvalet ziyareti sonrasi bakiyordum peceteye bahsetmistim sumuksu akintim var diye..ama adet sancisi gbi sanciyla uyaninca daha dikkatli baktim.pembemsi gordum yok yeeaa diip yattim..15 dk snra kalktim baktim peceteye kanli geldi...tekrar yattim...snra heyecandan uyuyamadim don dolas dus al vs derken..adet sancisi gbi agrilar vuruyor ama tam okudugumuz dogum sancisi degil..bi kahvalti yapip 8 gbi hastaneye gecelim dedik..hayirlisi artik
Valla senin içine doğmuş bence. Ben artık geceleri ışığı açmayı bırak uyamadan çişimi yapıp geliyorum :) nişanım geldiyse de hiç görmedim :))
Kolay doğumun olur en kısa zamanda inşallah.

Yalanci sancılar siklasti sanki . Bu durum iyiye mi işaret ?

birde Akinti azaldı ?

Doğum mu yaklaşıyor yoksa ?

Ayy var mi bilen ...

benim nişan mantar tıpa gibi çok sağlam heralde gelmek bilmedi

Back
X