• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar hastaneye geldim.
Gecen haftaki.doktor.nobetci
Hani bana risk var diyen.
Hiic sallamiyor. Diğer doktora gorunuyorum diye.
Sabah gelirsin.diyor bana
Yahu.bi nst yi.görsene.be kadin.

Kizlar Bende sabah kavuşuyorum bebisime :dua:
Mis kokusunu içime çekmek için sabirsizlaniyorum:KK46::anne:
Ama heycanla karışık korku var sanki içimde yarını hayırlısıyla bi atlatsak:dua::dua:
Canim.hayirlosiyla kavusursun insallah. Gunumuz ayniymis sezeryan sebebin neydi acaba? Ben de 27sine ya da 30una kdr bekleyeyim diye kararsizim:(

Eee nasıl yani?? Nst ye bağlamadi mi??? Nerden anlamış doğum olmayacağını??
Acilma yokmus !
Nst ye yollarken de.sabah.gelirsin.dedi.
Bende.nst yi.cektirdim.göstermedim.
Bet suratli kadin.
Nstyi kendim.okudum
Sabahki kadar bile sanci cikmadi.
Peki.o.nefesimi.kesen sancilar nerde!
Neyse hava alanina.giderken.yolda uğramış bulundum. Emin oldum.. Demek daha.degilmis...
Delircem ya.

Son düzenleme:
Acilma yokmus !
Nst ye yollarken de.sabah.gelirsin.dedi.
Bende.nst yi.cektirdim.göstermedim.
Bet suratli kadin.
Nstyi kendim.okudum
Sabahki kadar bile sanci cikmadi.
Peki.o.nefesimi.kesen sancilar nerde!
Delircem ya.
Allah allah yalanciydi herhalde de. Ama bu kadar sık olur muymuş ki?
Tooobee yearabbeammm daha neler görücez!

Allah allah yalanciydi herhalde de. Ama bu kadar sık olur muymuş ki?
Tooobee yearabbeammm daha neler görücez!
Valla miranda esim kendini dinledin ondan.diyor.
Yahu vallahi dinlemedim.
Hem doguran çevremdeki annelerden.hem kitap ve baska kaynaklardan okuduklarimdaki gibiydi aynı.
Ee daha.önce dogurmadim ki ne.oldugunu ancak böyle öğrenirsiniz degil mi.yasamadigimiz bir şeyi.
Tovbe.ya rabbi.
Yok.yahu.herseyim enteresan benim :D

Bak su an.esimle araba da kv yi bekliyoruz. Yokluyor karindan.bele.

Kizlar sona kalanlar el kaldirsin:)) saka bi yana daha 1 hafta kadar gunumuz var evet ama ben 2 saattir yaklasik olrk aralikli ve duzensiz karin sertlesmesi akabinde ani bebek hareketleri ve vajina sizlamasi yasiyorum..benim ufaklik cikisi mi bulmaya calisiyor ne dersiniz???? Ama sifir bel ve kasik agrisi
Günlerimiz yakın, bende de durumlar benzer. Ama kasılmalar hafif bende. Ben ilk bebekte sanciyi tattigim için gercek mi yalancı mı tahmin ederim gibime geliyo.

Valla miranda esim kendini dinledin ondan.diyor.
Yahu vallahi dinlemedim.
Hem doguran çevremdeki annelerden.hem kitap ve baska kaynaklardan okuduklarimdaki gibiydi aynı.
Ee daha.önce dogurmadim ki ne.oldugunu ancak böyle öğrenirsiniz degil mi.yasamadigimiz bir şeyi.
Tovbe.ya rabbi.
Yok.yahu.herseyim enteresan benim :KK70:

Bak su an.esimle araba da kv yi bekliyoruz. Yokluyor karindan.bele.
Yok sancı muhakkak vardır. O psikolojik bişi olamaz. Ben de geçen gün yaşadığımda şok içinde iki hafta daha böyle mi geçecek diye dehşete kapilmistim. Dün dinlendim akşamına bişi yoktu. Bugün yine iki saat avm de dolandım. Eve geldim ve su anda da kasılmalarım oluyor. Sanırım kendini yorunca daha çok sancı tutuyor. Ama bu iyi bişi. Çünkü sancı yalancı da olsa acilmayi hizlandiriyor.
Sen yormuş muydun bugün kendini?

Yok sancı muhakkak vardır. O psikolojik bişi olamaz. Ben de geçen gün yaşadığımda şok içinde iki hafta daha böyle mi geçecek diye dehşete kapilmistim. Dün dinlendim akşamına bişi yoktu. Bugün yine iki saat avm de dolandım. Eve geldim ve su anda da kasılmalarım oluyor. Sanırım kendini yorunca daha çok sancı tutuyor. Ama bu iyi bişi. Çünkü sancı yalancı da olsa acilmayi hizlandiriyor.
Sen yormuş muydun bugün kendini?
Gece 3.saat uymustum ama doktordan sonra 4.saat uyudum. Sornasinda.da.yormadim valla
Zaten o yoruldugum zamankilerde bele vuran.bisi.yoktu.
Beni.yaniltan.bu oldu sanirim.
Kasilma olayo cok yanıltıcı.
Suyum nisanim filan gelseydi anlamak.daha.kolaydi sanki

Kedibochi Kedibochi yaklaşıyor ışte canım. Senin kız dinlene dinlene geliyor. Doktor elle muayene ettiyse açılman hizlanabilir. Hadi hayırlısıyla gelsin.
NicksizYumurta NicksizYumurta senden nihayet çıt çıktı eee tabi bebiş var artık. Bugün daha iyiyim. Moralim de düzeldi. İnşallah salı sabahı muayene iyi geçer. Çantamı yarın hazır edicem artık.

Gece 3.saat uymustum ama doktordan sonra 4.saat uyudum. Sornasinda.da.yormadim valla
Zaten o yoruldugum zamankilerde bele vuran.bisi.yoktu.
Beni.yaniltan.bu oldu sanirim.
Kasilma olayo cok yanıltıcı.
Suyum nisanim filan gelseydi anlamak.daha.kolaydi sanki
Evet ben de belden dolayı çok paniklemistim. Çünkü belim kopuyo gibi geldi. Yani şaka yapmıyorum sanki ordaki bağlar tutmuyordu. Eşim yerimden kaldırıp yürümeme yardımcı oldu. Yalancı kasılmalar bele vurmuyor diyorlar ama hikaye bence.

Back
X