• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay sorma yaa, 32de doğuruyorsun diye bi dolu gerdiler beni, yemediğim iğne serum kalmadı, hastaneye yatıran yatırana. Doğumhaneden kaçtım resmen! :KK70: Şimdide bizimki inat etti, gelmicem diye tutturdu. Az daha durursa çıkamayacak veya mekonyum alacak diye korkmaya başladım bu sefer de. Bugün doktordan geldik ne yumuşama ne açılma hiç bişey yok. Beklicez dedi doktor. bekleyelim bakalım... :işsiz:
ay ben de ondan korkmaya basladım bi yandan da. mekonyum olayı olsa doktor uyarırdı her halde. bunun için erken olması lazım sanki :kahve::kahve:

Hayır canımm beslenmesi suyu iyi olduğu için suni taraftarı değil zaten kanala inmeyince suni vermiyo galiba

Yarın kontrolüm var yine of bütün moral gitii eşimde sağlığı yerinde sen onu düşün diyo ama böyle beklemek çok sıkıcı sabah akşam yürüyüşe başlıycam kesin yoksa inmez bu kızçe:KK43::işsiz::KK42:
yess esmerstar. hahah senin nikini böyle okuyorum ben :deli::deli:
eşin haklı, iyi olmasına şükretmeliyiz. beklemekte sıkcıı evet. hani mis kokulu bebişler. karnımızı sevmeye devam :KK45::KK45:

Günü bellimi doktor bi tarih vermedimi soruları benide deli ediyo sanki ilk defa doğum yapcak biri görüyolar :kızgın::kızgın:
yok dogurdum ama bu karnımın sebebi yediğim kocaman bir kuzu ve yanında trabzon ekmeee.
tööbeee :kızgın::kızgın:

Hu huuuuu:KK25: güzeller napiyonuz bakim:halay:Biz hayati rutine bağladık çiş kaka gaz ağlamalar zırlamalar ama sonsuz sevgiiiiiiiiii:anne::KK200::KK37:
anaa hosgeldin canım seni görmek ne güzel.
bizim de sonsuz cıldırma, bekleme, geçmemen günler, şiş eller, acıyan topuklar. koccaman bir karın :KK76::KK76::KK76:

22. Gunumuz kaka yapamama emzirme calısmaları memeyi red etme dertlerş aon gaz devam haliyle burda artık cok aktif olamıyoruz ama şükür ki hersey yolunda :KK200::anne:
siz iyi olun da..
biz zaten tahmin ediyoruz bebişler ile ilgilendiğinizi :KK200::KK200::KK200:

image.webp
Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ay masallahhhhh allahım esirgesin nazarlardan oy teyzossslari yesinler .. bendé minnakimi görmek kucağıma almak istiyorum . Rabbim Hayırlar versin. Sendé erken mecburi sezeryan di dimi canım. Nasılsın .geçti mı karnın falan ağrı kaldı mi

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
anaam bu tatlılık ne böyleee.maşallah yaa.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yerim yerim.:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma: offf çok imreniyorum size çoook :spor:
biz hala karnımızda bi bacak bi el bi kafa yakalasakta sevebilsek modundayız :KK14:

Kızlar herkese merhabalar mutlu haftasonları :) dogum yapanların gozu aydın. Darısı biz dogum bekleyenlere.. Benim bi sorum olacak. İlaçlarınızı duzenli olarAk kullanmaya devam ediyomusunuz? Yani ozellikle magnezyumu kasılmaları onlemek için kullanıyorduk ya. Acaba hala kullanmamız dogumu engelliyormu? Doktoruma sormayı unutmusum.
Can'ım bnm doktorum magnezyum doğumu gecıktırır bırak kasılma olsun artık dedi

Ay masallahhhhh allahım esirgesin nazarlardan oy teyzossslari yesinler .. bendé minnakimi görmek kucağıma almak istiyorum . Rabbim Hayırlar versin. Sendé erken mecburi sezeryan di dimi canım. Nasılsın .geçti mı karnın falan ağrı kaldı mi
Sağol canım:)evet 33+4 de acil sezeryana alınmıştım..15 güne tüm ağrılarım geçti sadece ilk hafta oturup kalkarken zorladı o kadar.şu an dikiş yeri hissiz bide göbek deliğinin alt tarafında dokununca acıyor biraz.sağ salim kavuşun inşallah sizde.

anaam bu tatlılık ne böyleee.maşallah yaa.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yerim yerim.:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma: offf çok imreniyorum size çoook :spor:
biz hala karnımızda bi bacak bi el bi kafa yakalasakta sevebilsek modundayız :KK14:
Sağol teyzesiiii:KK200:Sherrycimm bizim bu mayıs bebişleri ya erkenden çıkıp geldiler ya da bi türlü gelmek bilmediler:KK70:farkındayım sabır kalmadı ama bugünlerininde tadını çıkar özlüyor insan o tekmeleri:KK200:

22. Gunumuz kaka yapamama emzirme calısmaları memeyi red etme dertlerş aon gaz devam haliyle burda artık cok aktif olamıyoruz ama şükür ki hersey yolunda :KK200::anne:
Cişini kakasını sever teyzoşu:KK70:

ay ben de ondan korkmaya basladım bi yandan da. mekonyum olayı olsa doktor uyarırdı her halde. bunun için erken olması lazım sanki :kahve::kahve:

yess esmerstar. hahah senin nikini böyle okuyorum ben :deli::deli:
eşin haklı, iyi olmasına şükretmeliyiz. beklemekte sıkcıı evet. hani mis kokulu bebişler. karnımızı sevmeye devam :KK45::KK45:

yok dogurdum ama bu karnımın sebebi yediğim kocaman bir kuzu ve yanında trabzon ekmeee.
tööbeee :kızgın::kızgın:

anaa hosgeldin canım seni görmek ne güzel.
bizim de sonsuz cıldırma, bekleme, geçmemen günler, şiş eller, acıyan topuklar. koccaman bir karın :KK76::KK76::KK76:

siz iyi olun da..
biz zaten tahmin ediyoruz bebişler ile ilgilendiğinizi :KK200::KK200::KK200:
Hosbulduk tatlım:KK15:ooo bi bakmışsın kuzucuk gelmiş sen de bizim muhabbete dahil olmuşsun:rapci:valla burnuma pırtlatiyor ben mutlu oluyorum bu annelik cok garip biseymis:olamaz::KK48:

Oy oy oy yakışıklı paşam benimmm:KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:ayyy tekrar çıkarma derdi olmasa herhalde sokardim içime severken:confused:

Ay sorma yaa, 32de doğuruyorsun diye bi dolu gerdiler beni, yemediğim iğne serum kalmadı, hastaneye yatıran yatırana. Doğumhaneden kaçtım resmen! :KK70: Şimdide bizimki inat etti, gelmicem diye tutturdu. Az daha durursa çıkamayacak veya mekonyum alacak diye korkmaya başladım bu sefer de. Bugün doktordan geldik ne yumuşama ne açılma hiç bişey yok. Beklicez dedi doktor. bekleyelim bakalım... :işsiz:

Beni de 34te korkuttular doğuyor diye. O günden beri serumlar ve yatış. Şimdi hep iimde dursun modundayım. Doğuma hiç hazır değilim. Ama hamikelikte çok zorlaştı. Ayaklarım patates oldu. Burnum hep tıkalı nefes alamıyorum.

Kızlar 2 mayısta doğurdum yavrumu ama hala sütüm çok az bu yüzden sarılık olduk hastaneye yattık idrar yolu enfeksiyonu olduk minik yavrum 6tane antibiyotik iğne yedi de sutun yetmiyor mama ver dedi yardım edin sut nasıl çoğalır

Canım Allah bağışlasın yavrunu. İnşallah tez zamanda sütünde bol bol olur. Tomtisin emzirme notları diye yazıları var. Ben faydalı buluyorum, gerçi daha doğurmadım ama :) belki bi faydası olur, oku istersen

https://www.google.com.tr/search?q=...-mobile&ie=UTF-8#q=tomris'in+emzirme+notları+

Ay canım bendensin açılma sancı yok nstde çıkmış hissettinmi diyo n diyceğimi şaşırdım çünkü hissetmedim bakınca açılma yok dedi:KK42:

NST de sürekli sancı çıkıyor benim, 32de ilk girdiğimde de çıkmıştı, yine çıktı. Hep çıkıyor, sorun şu ki, ben sancı hissetmiyorum :KK53: sadece arada karnım geriliyor bırakıyor o kadar

Cişini kakasını sever teyzoşu:KK70:

Hosbulduk tatlım:KK15:ooo bi bakmışsın kuzucuk gelmiş sen de bizim muhabbete dahil olmuşsun:rapci:valla burnuma pırtlatiyor ben mutlu oluyorum bu annelik cok garip biseymis:olamaz::KK48:

Oy oy oy yakışıklı paşam benimmm:KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:ayyy tekrar çıkarma derdi olmasa herhalde sokardim içime severken:confused:
Ayyy doğru dedin tatlım ben onu unutmuşum:rolleyes:sende unutursun yakında:KK49:o kokuları sıcaklıkları herşeye deyiyor...

maşallah canım çok tatlı bu yaa, tam yemelik gerçekten :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46:
kocaman olmuş bile bu kuzum benim yaaa :nazar: maşallahhh :))))

Back
X