ayyy ben bayılıyorum tadına bır kere evde yapmayı denemıstım ama basaramadım tabıkı:):) hazır alalım barı yanında cubuk krakerle cok ıyı gıder:):)yaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim??bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.
aynen canım bende alıcam bugunden ıtıbaren hıc aklıma gelmemıstı gercektenay bende alıcam kefır rahmetlı anneme cok alırdım bagısıklık ıcın ama kendım ıcın hıc aklıma gelmedı madem ıyı gelıyormus alalım barı
Ben düşünüyorum canım hep aklımdaydı zaten 2 haftaya başlarım :)kızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)
bende sevmiyorum canım hoş hiç içmeyi bile denemedimyaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim??bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.
klasik dinletmem diye düşünüyorum çünkü başta ben sevmiyorum zaten eşim de öylekızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)
doğru söylüyosun canım ya......ama napayım bayramdan önce izindeydim evraklar birikmiş...bi tanesinin günü geçmiş dün alelacele hemen yaptım..o da ekini yanlış koymuşum bugünde sabah beri onla uğraştım...daha öğleden sonra okula gidip oğluşun yanında olucammm.ben ve bebişim perişanız anlayacağın....yaaa oyle uzgun olmayın yaa oyle hıc gecmez zaman tatlım
yaa gercekten sakınlesıyorlarmıs bırde dogduklarında uyutmak ıcınde ıyı bır yontem olabılır dıye dusunuyorum benBen düşünüyorum canım hep aklımdaydı zaten 2 haftaya başlarım :)
ayyy allahtan ıyı sanatcılar dınlıyormussun canım benım ılk soyledıgım sarkı guz gullerıymısbende sevmiyorum canım hoş hiç içmeyi bile denemedim
klasik dinletmem diye düşünüyorum çünkü başta ben sevmiyorum zaten eşim de öylebenim dinlediklerimle büyüsünler çok isterim fikret kızılok, bülent ortaçgil, mehmet güreli, yeni türkü, ezginin günlüğü v.b bunları dinletirim heralde
ayy kuzum benımm ama bak hem bebıs hıssedıyor senı hemde oglusun yanında gergın olma onun sana ıhtıyacı var sımdı kusum annelık malesef boyle kendını duusnmuyorsun ondan kendını sakınlestır guzelce yukselt moralını :):)doğru söylüyosun canım ya......ama napayım bayramdan önce izindeydim evraklar birikmiş...bi tanesinin günü geçmiş dün alelacele hemen yaptım..o da ekini yanlış koymuşum bugünde sabah beri onla uğraştım...daha öğleden sonra okula gidip oğluşun yanında olucammm.ben ve bebişim perişanız anlayacağın....
ayyy ben bayılıyorum tadına bır kere evde yapmayı denemıstım ama basaramadım tabıkı:):) hazır alalım barı yanında cubuk krakerle cok ıyı gıder:):)
onların meyvelılerı falan da var ama ben sadenın tadını daha cok sevdım :):)öğle arasında deniycem
Aynen öle canım çalışan bayanlar olarak öle bişeye cok ihtiyacımız olucak benim yenqem öle yapardı yiqenimi yatırırdı yatağa yanınada müzik açar koyardı o orda uyurdu kendi kendine derdim ozamanlar bebeqim olunca bende böle yapıcam diye inşallah alıştırabilirim 4 aylık izin süresinde...yaa gercekten sakınlesıyorlarmıs bırde dogduklarında uyutmak ıcınde ıyı bır yontem olabılır dıye dusunuyorum ben
onların meyvelılerı falan da var ama ben sadenın tadını daha cok sevdım :):)
inşallah canım benım bende duusnuyorum valla hatta sımdıden yavas yavas baslamak lazım sankı ıyı gelen muzıkler dınletmeye:):)Aynen öle canım çalışan bayanlar olarak öle bişeye cok ihtiyacımız olucak benim yenqem öle yapardı yiqenimi yatırırdı yatağa yanınada müzik açar koyardı o orda uyurdu kendi kendine derdim ozamanlar bebeqim olunca bende böle yapıcam diye inşallah alıştırabilirim 4 aylık izin süresinde...
yanında tuzlu bır seyler ye ıyı gıder canım onyargılı olma bak bebıs ıcın:):)valla bir kez içmeye çalıştım ama başarı sağlayamadım bakalım bu deneme nasıl olacak :)
haklısın canım ya...aslında iki hafta evdeydim ama sünnet telaşı beni daha çok yordu hemde kurban bayramı olunca tabi o da üstüne cabası oldu....bi de bebeğimide özledim galiba...o yüzden bu huysuzluklarım....Allah eşime sabır versin ne diyeyimm...ayy kuzum benımm ama bak hem bebıs hıssedıyor senı hemde oglusun yanında gergın olma onun sana ıhtıyacı var sımdı kusum annelık malesef boyle kendını duusnmuyorsun ondan kendını sakınlestır guzelce yukselt moralını :):)
yok kuzumm benım yaa senın huysuzlugun bıle tatlıdır deme oyle:):) valla bende cok heyecanlıyım 5 hafta oldu ama persembeye yaz kaldııııhaklısın canım ya...aslında iki hafta evdeydim ama sünnet telaşı beni daha çok yordu hemde kurban bayramı olunca tabi o da üstüne cabası oldu....bi de bebeğimide özledim galiba...o yüzden bu huysuzluklarım....Allah eşime sabır versin ne diyeyimm...
yaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim??bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.
kızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)
http://blog.milliyet.com.tr/Normal_...tem/Blog/?BlogNo=383893&ref=milliyet_anasayfa
kızlar güzel bi yazı linki okumanızda fayda var :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?