2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ay bende alıcam kefır rahmetlı anneme cok alırdım bagısıklık ıcın ama kendım ıcın hıc aklıma gelmedı madem ıyı gelıyormus alalım barı
aynen canım bende alıcam bugunden ıtıbaren hıc aklıma gelmemıstı gercekten

kızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)

yaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim?? bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.
bende sevmiyorum canım hoş hiç içmeyi bile denemedim
kızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)
klasik dinletmem diye düşünüyorum çünkü başta ben sevmiyorum zaten eşim de öyle benim dinlediklerimle büyüsünler çok isterim fikret kızılok, bülent ortaçgil, mehmet güreli, yeni türkü, ezginin günlüğü v.b bunları dinletirim heralde

yaaa oyle uzgun olmayın yaa oyle hıc gecmez zaman tatlım
doğru söylüyosun canım ya......ama napayım bayramdan önce izindeydim evraklar birikmiş...bi tanesinin günü geçmiş dün alelacele hemen yaptım..o da ekini yanlış koymuşum bugünde sabah beri onla uğraştım...daha öğleden sonra okula gidip oğluşun yanında olucammm.ben ve bebişim perişanız anlayacağın....

ayyy allahtan ıyı sanatcılar dınlıyormussun canım benım ılk soyledıgım sarkı guz gullerıymıs annem saolsun

ayy kuzum benımm ama bak hem bebıs hıssedıyor senı hemde oglusun yanında gergın olma onun sana ıhtıyacı var sımdı kusum annelık malesef boyle kendını duusnmuyorsun ondan kendını sakınlestır guzelce yukselt moralını :):)

yaa gercekten sakınlesıyorlarmıs bırde dogduklarında uyutmak ıcınde ıyı bır yontem olabılır dıye dusunuyorum ben
Aynen öle canım çalışan bayanlar olarak öle bişeye cok ihtiyacımız olucak benim yenqem öle yapardı yiqenimi yatırırdı yatağa yanınada müzik açar koyardı o orda uyurdu kendi kendine derdim ozamanlar bebeqim olunca bende böle yapıcam diye inşallah alıştırabilirim 4 aylık izin süresinde...

inşallah canım benım bende duusnuyorum valla hatta sımdıden yavas yavas baslamak lazım sankı ıyı gelen muzıkler dınletmeye:):)

haklısın canım ya...aslında iki hafta evdeydim ama sünnet telaşı beni daha çok yordu hemde kurban bayramı olunca tabi o da üstüne cabası oldu....bi de bebeğimide özledim galiba...o yüzden bu huysuzluklarım....Allah eşime sabır versin ne diyeyimm...

yok kuzumm benım yaa senın huysuzlugun bıle tatlıdır deme oyle:):) valla bende cok heyecanlıyım 5 hafta oldu ama persembeye yaz kaldıııı

yaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim?? bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.

öggggggg ben icmemmmmm icmedimde icmeyecegimdeee

ayy ben gecen gün denedim ıııh ııh olmuyo ben sıkılıyorum yavruum karanlıklar icinde ne hissediyordur dinletirim kusuma buika, zaz, edith piaf, merdeces sosa, mariah carey, adele ve türevleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…