• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim ya internette araştırmistim ama yinde doktoruma sordum kefir icebilirmiyim diye ooo süper dedi icebiluyorsan günde 1 bardak iç çok faydalı bebeğe kemik gelişi arti bağışıklık sistemini kuvetlendiriyormus içtimiz kan hapları kabizlik yapio ya kabızlık problemininide ortadan kaldırıyor ben çok faydasını gördüm için muhakkak günde 1 bardak akşam yemeğinden önce ilaç sürüp vs kullanmadan çok çok iyi
Markette hazır satilanlardan mi iciyorsunuz acaba?ben kendim yapacak kadar becerikli degilimdir de..:KK45:

Kizlare benimm hastanede soedumm kardesim.ordaaa asistan...80 tl kizimda da ayni fiyata yaptirmisrim ama kurum karsilamiuor..ayrintli ultrasyon bebegin ic orgaaanlarinaaa baska doktor bakiyor kizimda yaptirdimmm gayet guzeldi bu bebiste de allah kismet ederse yapacam..:KK54: normal.dogum 300 tl yaptirmistik 2 sene once:KK53:

Günaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...

Günaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...
Canım qeçmiş olsun dikkat et kendine gözünaydın prens qelio heralde banada kız dedi canım inşallah deqişmez...

selam annecikler :anneadayı:
harme harme ve poncikella poncikella doğum günleriniz kutlu olsun Allahım yavrularınızla kutlayacağınız günleri de göstersin:KK200:
işe başlayanlara da kolay gelsin Allah yardımcımız olsun :KK66:
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah :KK68:
geçmiş olsun canım serum biraz da olsa rahatlatmıştır yorma kendini

Günaydın kızlaaar :KK49:

Günaydın arkadaşlar,
çok stresli başladım bugün iş günüme :( hamile iken çalışmamak lazım...

fabrikada üretim planlama dept. müdürü olarak çalışıyorum. Sorumluluk had safhada. Bir de egosu tavan yapmış bir yöneticim var. sabah sabah üst üste geldi problemler. neyse geçer inşallah canım sağol.

takma kafana.. dicem pek etkisi olmuyo ne yazık ki ama inan değmiyor. boşuna hem kendin hem bebiş geriliyo geri kalan herkes rahat. bebeğini düşün şimdi... kocaman olmuştur annesi :)

Kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim ya internette araştırmistim ama yinde doktoruma sordum kefir icebilirmiyim diye ooo süper dedi icebiluyorsan günde 1 bardak iç çok faydalı bebeğe kemik gelişi arti bağışıklık sistemini kuvetlendiriyormus içtimiz kan hapları kabizlik yapio ya kabızlık problemininide ortadan kaldırıyor ben çok faydasını gördüm için muhakkak günde 1 bardak akşam yemeğinden önce ilaç sürüp vs kullanmadan çok çok iyi
ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)

aaaa canım yaaa cok gecmıs olsun kıyamam yemeklerden falan mı acaba:(:(

Günaydın arkadaşlar,
çok stresli başladım bugün iş günüme :KK43: hamile iken çalışmamak lazım...
aaaa neden kı canım yaa ayrı bır ıs yogunlugu falan mı var bugun? bak benım fazla mesaı var 9 da cıkıcam hııııc takmıyorum valla uzumem bebısımı:):)

çok geçmiş olsun canım....

ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)

ay bende alıcam kefır rahmetlı anneme cok alırdım bagısıklık ıcın ama kendım ıcın hıc aklıma gelmedı madem ıyı gelıyormus alalım barı

Back