- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
aynen ayy ne guzel olursa okulda benım evım yakındı zaten ılk ben olurdum hemen eve yatısssaahahahahahaha eğer öleyse bende gider gelir olurum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ayy ne guzel olursa okulda benım evım yakındı zaten ılk ben olurdum hemen eve yatısssaahahahahahaha eğer öleyse bende gider gelir olurum valla
kuzummm benım yok yorulma aksama beyimden isterim o alır :):) ohh bak gordun mu o kadar da korkulacak bır sye degılmıs:):)
aynen oyle kacılnılmaz yanı yapacak bır sey yok devamını sen bılıyorsunbugün arkadaşım 2. bebeği için sezeryana girdi ilkinden daha heyecanlıyım çünkü başıma ne geliceni biliyorum dedi. bende cehalet mutluluktur kızım diyorum gülüyo. haklısın valla :)
ohhh kemık olsun kan olsun prensımızeee:):)vallahi iyi düşürdünüz aklıma içmiş oldum yarasın aslanıma :)
aynen oyle kacılnılmaz yanı yapacak bır sey yok devamını sen bılıyorsun
sana demedık mı kac kere ahahahahah dıye gulme dıyeahahahahahahah deli :))))))))))))))
sana demedık mı kac kere ahahahahah dıye gulme dıye
kızlarr sımdı hamıle yastıklarına bakıyorum n11 den begendıgım olursa kocama maıl atıcam bana bundan alsana dıyeee bı kere duyurdum anlamadı galıba acık soylemenın vaktı geldı dıyorum
olur ona ıtıraz gelmedı henuzya var ya yazdım o an aklıma geldi yeni bir gülme tarzı bulmam gerekli ehueheuheuehue iyimi :)))))))))
baksana kuzum benımde bu dıkkatımı cektı hem daha ucuzkuzuuu ben aldım yani satın almadım da arkadaş verdi büyük baya s şeklinde gbi baya iyiymiş valla gece yattımda. akşam fotosunu atarım
kız korkacak ne var yaaa pık dıye cıkacaklar bak gorursun :):)
ası olunca ısten ızınlı oluyor muyuz yaaa okuldakı gıbı poncikella oyleyle ben her gun olurum
Bebişler ilk olunca pık diye cıkcakmış qibi qelio bize ikincide qörücem ben bizi :)
kuzuuu ben aldım yani satın almadım da arkadaş verdi büyük baya s şeklinde gbi baya iyiymiş valla gece yattımda. akşam fotosunu atarım
dogumda en cok ese kufredıyormussun zaten ben ozellıkle doguma gırsın suratına soyleyım ıstıyorum kız valla korkarsan bak aksılık olur rahat olucan azıcıcık . eskıler tarlada dogururmus eve bı gelırmıs aha bebek :) bız sımdı yok ozel hastane yok ozel oda bak gorursun demedı deme benımkı pık dıye cıkacakheeee tabii tabi pık diye cıkacaklarr, yahu ben nerden anne adayı oldum keremin topuklarına sıkıcam
Sikayet etmeyin evde olunda görüyim ben siiziiii
hehhh bin yaşaaaa pık diye cıkarcak onlar görürüz
Ooo kocayı sıkıstırıyosa yatakta hemen alırım ehuehuehuehuheuehue bu aralar sıkılıyom ondan
bende ılk gonderdıgıme meyıllıyım canım acıkcası ıkı gun sonra emzırırkende kullanmak ıcın oburu buyuk oluryiiiiiiiaaaah ben bundan istiyorum e bebekten alcaktık iyi ki almamısımmmmmmm
Benimde cuma randevumyok kuzumm benım yaa senın huysuzlugun bıle tatlıdır deme oyle:):) valla bende cok heyecanlıyım 5 hafta oldu ama persembeye yaz kaldıııı
Ohhhh rahatlarım hee mis gibi küfür bi arkadasımda yeter tamam gidin herkes gitsin ben kalkıyorum dogurmuyorum vazgectim demisti dogum sancısı cekerkendogumda en cok ese kufredıyormussun zaten ben ozellıkle doguma gırsın suratına soyleyım ıstıyorum kız valla korkarsan bak aksılık olur rahat olucan azıcıcık . eskıler tarlada dogururmus eve bı gelırmıs aha bebek :) bız sımdı yok ozel hastane yok ozel oda bak gorursun demedı deme benımkı pık dıye cıkacak
bende ılk gonderdıgıme meyıllıyım canım acıkcası ıkı gun sonra emzırırkende kullanmak ıcın oburu buyuk olur
Benimde cuma randevum