• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bugün arkadaşım 2. bebeği için sezeryana girdi ilkinden daha heyecanlıyım çünkü başıma ne geliceni biliyorum dedi. bende cehalet mutluluktur kızım diyorum gülüyo. haklısın valla :)
aynen oyle kacılnılmaz yanı yapacak bır sey yok devamını sen bılıyorsun :D:D:D:D:D

kızlarr sımdı hamıle yastıklarına bakıyorum n11 den begendıgım olursa kocama maıl atıcam bana bundan alsana dıyeee :p:D:D bı kere duyurdum anlamadı galıba :D:D acık soylemenın vaktı geldı dıyorum :D:D

kızlarr sımdı hamıle yastıklarına bakıyorum n11 den begendıgım olursa kocama maıl atıcam bana bundan alsana dıyeee :p:KK70::KK70: bı kere duyurdum anlamadı galıba :KK70::KK70: acık soylemenın vaktı geldı dıyorum :KK70::KK70:

kuzuuu ben aldım yani satın almadım da arkadaş verdi büyük baya s şeklinde gbi baya iyiymiş valla gece yattımda. akşam fotosunu atarım ;)

kız korkacak ne var yaaa pık dıye cıkacaklar bak gorursun :):)

heeee tabii tabi pık diye cıkacaklarr, yahu ben nerden anne adayı oldum :KK70::KK70: keremin topuklarına sıkıcam

ası olunca ısten ızınlı oluyor muyuz yaaa okuldakı gıbı poncikella poncikella oyleyle ben her gun olurum :KK70::KK70::KK70:

Sikayet etmeyin evde olunda görüyim ben siiziiii :KK59:

Bebişler ilk olunca pık diye cıkcakmış qibi qelio bize ikincide qörücem ben bizi :)o_O

hehhh bin yaşaaaa pık diye cıkarcak onlar :KK70:görürüz

kuzuuu ben aldım yani satın almadım da arkadaş verdi büyük baya s şeklinde gbi baya iyiymiş valla gece yattımda. akşam fotosunu atarım :KK66:

Ooo kocayı sıkıstırıyosa yatakta hemen alırım ehuehuehuehuheuehue bu aralar sıkılıyom ondan :cool:

heeee tabii tabi pık diye cıkacaklarr, yahu ben nerden anne adayı oldum :KK70::KK70: keremin topuklarına sıkıcam

Sikayet etmeyin evde olunda görüyim ben siiziiii :KK59:

hehhh bin yaşaaaa pık diye cıkarcak onlar :KK70:görürüz

Ooo kocayı sıkıstırıyosa yatakta hemen alırım ehuehuehuehuheuehue bu aralar sıkılıyom ondan :cool:
dogumda en cok ese kufredıyormussun zaten :D:D ben ozellıkle doguma gırsın suratına soyleyım ıstıyorum :D:D:D kız valla korkarsan bak aksılık olur rahat olucan azıcıcık . eskıler tarlada dogururmus eve bı gelırmıs aha bebek :) bız sımdı yok ozel hastane yok ozel oda bak gorursun demedı deme benımkı pık dıye cıkacak :D:D

dogumda en cok ese kufredıyormussun zaten :KK70::KK70: ben ozellıkle doguma gırsın suratına soyleyım ıstıyorum :KK70::KK70: kız valla korkarsan bak aksılık olur rahat olucan azıcıcık . eskıler tarlada dogururmus eve bı gelırmıs aha bebek :) bız sımdı yok ozel hastane yok ozel oda bak gorursun demedı deme benımkı pık dıye cıkacak :KK70:
Ohhhh rahatlarım hee mis gibi küfür :KK70:bi arkadasımda yeter tamam gidin herkes gitsin ben kalkıyorum dogurmuyorum vazgectim demisti dogum sancısı cekerken :KK70:
su işi ben keremsiz bi doktorla konusayım o varken normal tabi yiaa normal olcak diyoo

Back