• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ooff sorma al benden de o kadaaarr en son 2 eylülde görmüstüm :mad: ctesi günü nasıl gelecekkkkkkk bilmiyorum artııık
aynen bende aradım doktorumu ama randevuyu erkene alabilmek için yok anam yok nerdeeeee benim doktorda öyle bi şans...9 ekime veriyo da öncesine yok diyolar.....

Evet canim çelişkili konuşuyor doktorum bugünlere geldik ya inanki önemli deil saglikla doğsunlar insalhh hepimiz minikleri ❤❤❤
öyle öyle sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...ama bak şimdi sana özenmedim desem yalan olur....bende hep çocuklarımınn kız olmasını isterdim ama babamızın gönlünden geçen oldu ilk çocuğumuz....bakalım yine babamızın mı yoksa benimmi gönlümden geçen olcak....

öyle öyle sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...ama bak şimdi sana özenmedim desem yalan olur....bende hep çocuklarımınn kız olmasını isterdim ama babamızın gönlünden geçen oldu ilk çocuğumuz....bakalım yine babamızın mı yoksa benimmi gönlümden geçen olcak....
Alhh bu sefer senin gönlünden sağlıklısını hayırlısını versin umarım arkdsim kız istiyorsun sanırım haklı olarak insalh ikisinide tadına bakan ❤❤❤

Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤
oo çok sevindim ablacım inşallah hep böyle devam eder :KK68:
harme harme doğumgünün kutlu olsun canım...seneye 4 kişi olarak girersiniz inşallah......
Amiin inşallah canım benim teşekkü ederim :KK15:
ayyy kızlar ben bebişimi çok özledim yaaa.....1 ay oluyo görüşmeyeli......:mad::mad::mad:
bendeeee :mad::mad: benim 7 ekimde randevum 1 ay olacak o zaman çok özledim paşalarımı :KK61::cool:

oo çok sevindim ablacım inşallah hep böyle devam eder :KK68:

Amiin inşallah canım benim teşekkü ederim :KK15:

bendeeee :mad::mad: benim 7 ekimde randevum 1 ay olacak o zaman çok özledim paşalarımı :KK61::cool:
Canim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara esinle yavrularinla nasıl küçük erkekler iyisini deilmi sizde ❤❤❤

aynen bende aradım doktorumu ama randevuyu erkene alabilmek için yok anam yok nerdeeeee benim doktorda öyle bi şans...9 ekime veriyo da öncesine yok diyolar.....

hahahha benimkiiii gibi yaa ben bu ctesinede bi önceki muayeneden cıkar cıkmaz almıstım yoksa ne mümkün yer bulmaak

yaaa kızlar ben kahve ıcıyorum yaa doktor cay kahve yok demıstı ama ne yapıım alıskanlık :(:( sonra vıcdan azabı cekıyorum gercı:(

Kızlar 18 haftada doktorum bir tested bahsetti ama anlamdim ben çok önemli yapmamız lazım dedi 13 de randevumuz bizimde fikri olan varmi nedir bu test benim öncekilerde bu zimbirtilar yoktu bilmiyorum :)

Canim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara esinle yavrularinla nasıl küçük erkekler iyisini deilmi sizde ❤❤❤
Teşekkür ederim ablacım :KK15: çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok şimdilik 3 haftacık oldu onları görmeyeli özledim, geçen hafta c.tesiden beride ufak ufak hissetmeye başladım kuzucuklarımı çok güzel bişimiş :KK37:
Kızlar 18 haftada doktorum bir tested bahsetti ama anlamdim ben çok önemli yapmamız lazım dedi 13 de randevumuz bizimde fikri olan varmi nedir bu test benim öncekilerde bu zimbirtilar yoktu bilmiyorum :)
3 lü tarama filan mı acaba?

Teşekkür ederim ablacım :KK15: çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok şimdilik 3 haftacık oldu onları görmeyeli özledim, geçen hafta c.tesiden beride ufak ufak hissetmeye başladım kuzucuklarımı çok güzel bişimiş :KK37:

3 lü tarama filan mı acaba?
çok sevindim canım masalhh evet dünyanın en güzel duyguları ya yaşanan her an özlemek bile bebekleri :)
Bilmiyorum nezaman oluyor o yaptırmayı düşünmüyorum 3 tarama ama çok önemli dedi mecbur yaptircaz sanırım hr neyse artık

Canim doğum günün kutlu yavrularinla esin ve sevdiklerinle sağlıklı uzun yıllara insalhh ❤❤❤ kız bugunde doğan doğan masalhh kaç tane doğum günün mesajı oldu bu :)

Kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim ya internette araştırmistim ama yinde doktoruma sordum kefir icebilirmiyim diye ooo süper dedi icebiluyorsan günde 1 bardak iç çok faydalı bebeğe kemik gelişi arti bağışıklık sistemini kuvetlendiriyormus içtimiz kan hapları kabizlik yapio ya kabızlık problemininide ortadan kaldırıyor ben çok faydasını gördüm için muhakkak günde 1 bardak akşam yemeğinden önce ilaç sürüp vs kullanmadan çok çok iyi

Back