- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
Markette hazır satilanlardan mi iciyorsunuz acaba?ben kendim yapacak kadar becerikli degilimdir de..Kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim ya internette araştırmistim ama yinde doktoruma sordum kefir icebilirmiyim diye ooo süper dedi icebiluyorsan günde 1 bardak iç çok faydalı bebeğe kemik gelişi arti bağışıklık sistemini kuvetlendiriyormus içtimiz kan hapları kabizlik yapio ya kabızlık problemininide ortadan kaldırıyor ben çok faydasını gördüm için muhakkak günde 1 bardak akşam yemeğinden önce ilaç sürüp vs kullanmadan çok çok iyi
Bende :)marketten bahsediyorum canımMarkette hazır satilanlardan mi iciyorsunuz acaba?ben kendim yapacak kadar becerikli degilimdir de..
Bende bayram donusu aldim hemen 15 ekime verdi uhtemelen dayanamiycam en son 8 eylulde gitmistim doktoraaynen bende aradım doktorumu ama randevuyu erkene alabilmek için yok anam yok nerdeeeee benim doktorda öyle bi şans...9 ekime veriyo da öncesine yok diyolar.....
Canım qeçmiş olsun dikkat et kendine gözünaydın prens qelio heralde banada kız dedi canım inşallah deqişmez...Günaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...
selam annecikler
harme ve poncikella doğum günleriniz kutlu olsun Allahım yavrularınızla kutlayacağınız günleri de göstersin
işe başlayanlara da kolay gelsin Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallahselam annecikler
harme ve poncikella doğum günleriniz kutlu olsun Allahım yavrularınızla kutlayacağınız günleri de göstersin
işe başlayanlara da kolay gelsin Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım serum biraz da olsa rahatlatmıştır yorma kendiniGünaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...
Günaydın arkadaşlar,
çok stresli başladım bugün iş günümehamile iken çalışmamak lazım...
hayırdır canım? bir sıkıntı yoktur inşallah..
fabrikada üretim planlama dept. müdürü olarak çalışıyorum. Sorumluluk had safhada. Bir de egosu tavan yapmış bir yöneticim var. sabah sabah üst üste geldi problemler. neyse geçer inşallah canım sağol.
ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)Kızlar ben 1 hafta önce doktora gittim ya internette araştırmistim ama yinde doktoruma sordum kefir icebilirmiyim diye ooo süper dedi icebiluyorsan günde 1 bardak iç çok faydalı bebeğe kemik gelişi arti bağışıklık sistemini kuvetlendiriyormus içtimiz kan hapları kabizlik yapio ya kabızlık problemininide ortadan kaldırıyor ben çok faydasını gördüm için muhakkak günde 1 bardak akşam yemeğinden önce ilaç sürüp vs kullanmadan çok çok iyi
aaaa canım yaaa cok gecmıs olsun kıyamam yemeklerden falan mı acabaGünaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...
aaaa neden kı canım yaa ayrı bır ıs yogunlugu falan mı var bugun? bak benım fazla mesaı var 9 da cıkıcam hııııc takmıyorum valla uzumem bebısımı:):)Günaydın arkadaşlar,
günaydın canım.benimde işim çok stresli başladı bakalım gün sonunu nasıl getircez...Günaydın arkadaşlar,
çok geçmiş olsun canım....Günaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...
ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)
yaaa oyle uzgun olmayın yaa oyle hıc gecmez zaman tatlımgünaydın canım.benimde işim çok stresli başladı bakalım gün sonunu nasıl getircez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?