2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Markette hazır satilanlardan mi iciyorsunuz acaba?ben kendim yapacak kadar becerikli degilimdir de..

Kizlare benimm hastanede soedumm kardesim.ordaaa asistan...80 tl kizimda da ayni fiyata yaptirmisrim ama kurum karsilamiuor..ayrintli ultrasyon bebegin ic orgaaanlarinaaa baska doktor bakiyor kizimda yaptirdimmm gayet guzeldi bu bebiste de allah kismet ederse yapacam.. normal.dogum 300 tl yaptirmistik 2 sene once

Günaydın kızlar. .ben tatildeyim hala ama dünden beri kötüyüm 2 kez hastaneye gittim ishal mide ağrısı bulantı kusma öldürdü beni bir serum yedim..cinsiyet için de doktor erkeğe benziyor ama kendi doktorun söylesin net pozisyon alamadim dedi...herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi...

Canım qeçmiş olsun dikkat et kendine gözünaydın prens qelio heralde banada kız dedi canım inşallah deqişmez...

Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah
geçmiş olsun canım serum biraz da olsa rahatlatmıştır yorma kendini

Günaydın kızlaaar

Günaydın arkadaşlar,
çok stresli başladım bugün iş günüme hamile iken çalışmamak lazım...

hayırdır canım? bir sıkıntı yoktur inşallah..

fabrikada üretim planlama dept. müdürü olarak çalışıyorum. Sorumluluk had safhada. Bir de egosu tavan yapmış bir yöneticim var. sabah sabah üst üste geldi problemler. neyse geçer inşallah canım sağol.

takma kafana.. dicem pek etkisi olmuyo ne yazık ki ama inan değmiyor. boşuna hem kendin hem bebiş geriliyo geri kalan herkes rahat. bebeğini düşün şimdi... kocaman olmuştur annesi :)

ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)

aaaa canım yaaa cok gecmıs olsun kıyamam yemeklerden falan mı acaba

Günaydın arkadaşlar,
çok stresli başladım bugün iş günüme hamile iken çalışmamak lazım...
aaaa neden kı canım yaa ayrı bır ıs yogunlugu falan mı var bugun? bak benım fazla mesaı var 9 da cıkıcam hııııc takmıyorum valla uzumem bebısımı:):)

çok geçmiş olsun canım....

ayyy ben bıde cok severım ama aklıma gelmemıstı hıc mutlaka ıcıcem ablacım:):)

ay bende alıcam kefır rahmetlı anneme cok alırdım bagısıklık ıcın ama kendım ıcın hıc aklıma gelmedı madem ıyı gelıyormus alalım barı

yaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim?? bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…