2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Suda dogurursam olur belki

aslında var ya ist olsam düşünürdüm amann bi şekil çıkacak oluruna bırakıyorum :) bu arada kefiri aldım geldim o bana ben ona bakıyorum bakalım içebilcekmiyim arkadaş ayran gibi yaee içersin dedi bakalım. heee bebişim bu arada ne dicem sağlık ocağında aşı yapılıyo ya kızamıkçık mı ne doktorumu aradım şimdi unutmuşum dün sormayı yaptırmana gerek yok dedi.

kızlarrrr ne dicem kefiri içtim kötü değil. hatta ekşi yoğurttan yapılmış ayran gibi gideri var için için :)

simdi suda dogumla ilgili hikayeler okuyordum gayet etkileyici biraz arastırıcam. kefir icmesek kayıp mı yahuuu..
saglık ocagı kızamıkcıkta mı yapıyo ben kaydımı yaptırmadım daha aman ne ası varsa doktora söylerim gerek duyarsa yapar. asıdan da nefret ediyom haaa.

ya benimde bir arkadaşım söylemişti o sağlık ocağında aşı yapıyorlar diye aklımdaydı dr a sorayım diye ama unutmuşum. bugün de aradım sordum. gerek yok dedi. piki didim :) kefir de mideyi düzenliyomuş kuzum iç bakalım bişi olmaz

bende persembe gıttıgımde sorucam tetenoz bu arada bakalım aylın ne dıyecek

ası olunca ısten ızınlı oluyor muyuz yaaa okuldakı gıbı poncikella oyleyle ben her gun olurum

aaa kuzucum ben burdan aldım içtim bile altunbilekler varsa oralar da oraya bak ondan aldım ben çağdaş tada var. aıp geleyim istesen bak 5 te çıkıcam
kuzummm benım yok yorulma aksama beyimden isterim o alır :):) ohh bak gordun mu o kadar da korkulacak bır sye degılmıs:):)

Bebişler ilk olunca pık diye cıkcakmış qibi qelio bize ikincide qörücem ben bizi :)

bugün arkadaşım 2. bebeği için sezeryana girdi ilkinden daha heyecanlıyım çünkü başıma ne geliceni biliyorum dedi. bende cehalet mutluluktur kızım diyorum gülüyo. haklısın valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…