Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.tubacım sız 36 haftalık olmussunuz kendını kurtarmıs ınsallah bızımkıde o haftalara kadar bekler bızımkıde bır 3 hafta daha beklese keske
aaa hadi bakalım hayırlısı olsun. ben de cmt günü nst'ye gireceğim, kasılmam çok olduğu için endişeliyim aslında.Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
işyerinde yoğunum yine, uykum da geldi. kahve içiyorum. sana da kolay gelsin canım.kızlar nabersınız bende temızlık var bugun oglusum fırıldak gıbı heryerden bısı cıkarıo
yok öyle düşünme canım, çok şükür gelişimi yerinde ise 36 doğması sıkıntı değil. Benim oğlum 36.haftada doğdu, çok şükür hiç problem yaşamadık. Bunda da 1 hafta daha sabrederse biraz rahatlayacağım açıkçası.Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.
ayyy canım hadi hayırlısı olsun haber et bizede maşallah bebişin kilosu iyi üzülme sakın kurtardılar kendilerini allah korusun daha erken doğum yapanlar bile var ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı bi dönem erken doğum riskim vardı açılma vs anlatmadım size üzücü olmasın die 2 doz şeklinde alınıyor haftada 1 defa mis gibi gelişsin ciğerleri annesi :)Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
iç bacım iç battı balık yan gider bende bugün 2 tane götürdümişyerinde yoğunum yine, uykum da geldi. kahve içiyorum. sana da kolay gelsin canım.
canım kolay gelsin evde kadın varsa eğer onun yaptığı odadan çık başka odaya kış gününde heryeri açıp üşütmenin ne alemi var alemsiniz vallaay kızlar evde temızlık var dıe heryer acık totom dondu valla ya bıtsın dıe dort gozle beklıyorum resmen
aynen benim de ikinci, çayları saymadım bileiç bacım iç battı balık yan gider bende bugün 2 tane götürdüm
aaa canım geçmiş olsun dikkat et sen de kendine..ayyy canım hadi hayırlısı olsun haber et bizede maşallah bebişin kilosu iyi üzülme sakın kurtardılar kendilerini allah korusun daha erken doğum yapanlar bile var ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı bi dönem erken doğum riskim vardı açılma vs anlatmadım size üzücü olmasın die 2 doz şeklinde alınıyor haftada 1 defa mis gibi gelişsin ciğerleri annesi :)
Sağol canım yaa hiç haberimiz yok busracim çok geçmiş olsun yaa ben 35 te neden yapıldı moduna girdim sonuçta iyi diyor herseyine çok şükür birde tekrar ayrıntılı ultrason a sokmak isteyince benim moraller sıfır yani her ne kadar kendini kurtarsam gibi dusunulsede insan zamaninda dogsun istiyor bebegiayyy canım hadi hayırlısı olsun haber et bizede maşallah bebişin kilosu iyi üzülme sakın kurtardılar kendilerini allah korusun daha erken doğum yapanlar bile var ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı bi dönem erken doğum riskim vardı açılma vs anlatmadım size üzücü olmasın die 2 doz şeklinde alınıyor haftada 1 defa mis gibi gelişsin ciğerleri annesi :)
Siz sağlıklı olun da canım hayırlısıyla zamanın da gelir inşallah :)Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
ben çay hiç içmiyorum ama normalde de içmezdim zaten ama kahvesiz olmuyor kardeş öyle yada böyle uyku yok boşveraynen benim de ikinci, çayları saymadım bile
çocuk uyumayınca ağlarız artık
canım benim mutlaka öyle çok iyi anlıyorum seni o stres yetiyor insana ben ben değildim kendimde hiç değildim kabus gibi gece geçirmiştim hastanede bile yattım benim durumum 27.haftada mı ne oldu sen düşün artık 1 hafta raporluydum hatırlarsan o dönem oldu kanama açılma ne ararsan yani iğne yaptılar her ihtimale karşı olursa da allahdan dedim artık çok şükür düzene girdi şimdi yine tehlikeli aylardayız stres kasılmalarını arttırır hiç üzülme sen yat dinlen beklicek bebişin annesi üzme onudaSağol canım yaa hiç haberimiz yok busracim çok geçmiş olsun yaa ben 35 te neden yapıldı moduna girdim sonuçta iyi diyor herseyine çok şükür birde tekrar ayrıntılı ultrason a sokmak isteyince benim moraller sıfır yani her ne kadar kendini kurtarsam gibi dusunulsede insan zamaninda dogsun istiyor bebegi
saol canım benim geçti bitti çok şükür 27.haftaydı sanırım o zamanlar oldu..şimdi hepimiz dikkat edelim tehlikeli döneme girdik artık allahım yardım etsinaaa canım geçmiş olsun dikkat et sen de kendine..
Amin canım.saol canım benim geçti bitti çok şükür 27.haftaydı sanırım o zamanlar oldu..şimdi hepimiz dikkat edelim tehlikeli döneme girdik artık allahım yardım etsin
sıkı giyin sen..
Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.
işyerinde yoğunum yine, uykum da geldi. kahve içiyorum. sana da kolay gelsin canım.
Sağol canım yaa hiç haberimiz yok busracim çok geçmiş olsun yaa ben 35 te neden yapıldı moduna girdim sonuçta iyi diyor herseyine çok şükür birde tekrar ayrıntılı ultrason a sokmak isteyince benim moraller sıfır yani her ne kadar kendini kurtarsam gibi dusunulsede insan zamaninda dogsun istiyor bebegi
canım kolay gelsin evde kadın varsa eğer onun yaptığı odadan çık başka odaya kış gününde heryeri açıp üşütmenin ne alemi var alemsiniz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?