• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

mi tok tutmak için yiyorum itinayla :) veririz inşallah :)[/QUOTE]
Gece de cok acikiyorum ben acaba ondan mi oluyo tatli Istiyo canim:kk77: sarelle kasikliyodum :21: simdi bi kac tane incir yiyorum hizli kilo aliyorum ne yapsam olmuyo bende saldim biras:KK16:

slm kızlar..

dün bir ağlama tuttum..çoraplar eldıvenler..kokla kokla içim çıktı :)
valla hiç sorma arkadaşım, bileğimde bir ağrı var, geçen bi ortopedist tavsiye ettiler gittim yerinde yok, bi kaç gün sonra tekrar gittim yine yok 1-2 ay gelmez dediler çıktım dışarı ağladım :KK70:dünyada başka yok çünkü :KK70:

Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.

Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.

canım bekleyecek kızın hiç merak etme :KK66: aynen dediğin gibi anne karnındaki bir gün bile çok önemli ve defnecik de bunu biliyor:KK66:

18 kilo aldimm 73 kiloyum acaip doyumsuzluk var bende :kk77: cok acikiyorm sizler neler yapiyosunuz kendinizi tok tutmak icin
valla canım 32. hafta doktora gittiğimde bi 17 kilo almıştım şimdi o 20 olmuştur kesin:KK48: o doyumsuzluk denen şey bende de var, ben açıkçası kendimi tok tutmak için sürekli yiyorum ne bulursam :KK70: hayatımda hiç düşünmeden yiyebileceğim bir dönem yaşıyorum, tadını çıkarıyorum, tavsiye ederim :KK49: nasıl olsa alınan kiloları veririz bi şekil zaten doğumdan sonra diyet gruplarına transfer olcaz grupcak :KK70:

Be
:KK19: ay bende oyle yaptim hic beyas ekmekde tuketmiyorum 5. Ayima kadar cok iyiydim sonra bi kilo artisim oldu ben şok:eek:
Bnde ilk aylar aldım alacağımı ama Son iki ayda tam bir Kilo bile almadım Diet sayesinde. Önceden kontrolsüz beslenme yüzünden bayagi almştm ama şimdi çok şükür ii hissediyorum kendimi. Amaann boşverin kızlar kiloları sıpalar doğduktan sonra verdirecekler nasıl olsa tüm kiloları . Bnm bi arkadaşm hamileliğimdede tam 35 Kilo almştı ve kısa sürede hepsini verdi :-)

günaydın mesaideki annişler ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak zor kalktım zor hazırlandım gecede rüyamda ağladım durdum hep eşim de hiç uyumamış mırıldanıp durmuşum ayy nolcak bizim halimiz artık eski vücuduma kavuşmak istiyorum rahat nefes alabilen rahat uyuyabilen :KK42:

Be

Bnde ilk aylar aldım alacağımı ama Son iki ayda tam bir Kilo bile almadım Diet sayesinde. Önceden kontrolsüz beslenme yüzünden bayagi almştm ama şimdi çok şükür ii hissediyorum kendimi. Amaann boşverin kızlar kiloları sıpalar doğduktan sonra verdirecekler nasıl olsa tüm kiloları . Bnm bi arkadaşm hamileliğimdede tam 35 Kilo almştı ve kısa sürede hepsini verdi :-)
canımcım diyetini bizimlede paylaşsana ben 11 kilo falan aldım geçen ay hiç almadan bitirdim bu ay 1 haftada 2 kilo oynadı nerdeyse ve her gün çıkıyor o kilo yesemde yemesemde yani o yüzden saldım çayıra yicem yani :D

Bend
günaydın mesaideki annişler ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak zor kalktım zor hazırlandım gecede rüyamda ağladım durdum hep eşim de hiç uyumamış mırıldanıp durmuşum ayy nolcak bizim halimiz artık eski vücuduma kavuşmak istiyorum rahat nefes alabilen rahat uyuyabilen :KK42:
Bende hiç uyuyamıorum canım ve eşimide uyutmuorum doqal olarak ne olcak bilmıorum Allah yardımcımız olsun artık spatulayla kazıolar yataktan beni resmen ya :( :KK43::cry::KK42:

canımcım diyetini bizimlede paylaşsana ben 11 kilo falan aldım geçen ay hiç almadan bitirdim bu ay 1 haftada 2 kilo oynadı nerdeyse ve her gün çıkıyor o kilo yesemde yemesemde yani o yüzden saldım çayıra yicem yani :KK70:
Canım benim 26. Haftada gestasyonel diyabet çıktı o yüzden diyetisyene gittim çok Kilo almadım Diet sayesinde verdiği listeyi paylaşayım bakın uyarsa denersinz.

Eklentiler

• IMG-20151221-WA0000.jpeg
    IMG-20151221-WA0000.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 49
uykusuzlığa, düzensiz uykuya alışıyor işte bünyemiz. o deliksiz ve rahat uyku uzzzzzuuuuuuunca bir süre bizim evlere uğramayacak :)

Günaydın çalışmakta azimli olan anneler :nazar::nazar: Hadi size de günaydın olsun yatağında tembellik yapan hanımlar :):anneadayı:

bu esnada babaları da biz alıştırıyoruz galiba ohh ohh alışsınlar tabi ya :KK70:

ben babamızı ellemiyorum şuanda hiç. enerjini doğum sonrasına bırak diyorum..çok döneleyeceksem yatağı değiştiriyorum o rahat uyusun diye.. ama bu kıyaklarımı unutma diyorum:):):

ben babamızı ellemiyorum şuanda hiç. enerjini doğum sonrasına bırak diyorum..çok döneleyeceksem yatağı değiştiriyorum o rahat uyusun diye.. ama bu kıyaklarımı unutma diyorum:):):
ahahahah valla bende bu sabah teklif ettim artık ayrı yatalım ben zaten huzursuzum sığamıyorum bir yere sende uykusuz kalma die ne münasebet didi :D gece bir şey olsa seslenemessin nasıl duycam saçmalama bi didi :D napim kendi bilir :D

Back