• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ama rısklı haftaları atlamıs olcaksınız kusum ama tabıkı ınsallah durabıldıgı kadar fazla durur ben 3 hafta daha dursun dıe dua edıyorum valla
neden ki canım sen de aşırı tehlike mi gördü doktor o halde neden iş yapıyorsun kız yat dinlen iğne yapıldımı ciğer geliştirici

neden ki canım sen de aşırı tehlike mi gördü doktor o halde neden iş yapıyorsun kız yat dinlen iğne yapıldımı ciğer geliştirici

yok kusum ama amnıyo sıvısında kacak var sanırım bebısın sıvı suan normal oldugu ıcın sıkıntı yok ama yınede erken dogum rıskı var bu cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım bızımkının erken dogum rıskı zaten vardı bu sıvı gelmeyle dahada korkuttu bızı valla cok yormamaya calısıyorum kendımı ıste bır 3 haftacık daha gelmese yeter dıo doktor da ebede

yok kusum ama amnıyo sıvısında kacak var sanırım bebısın sıvı suan normal oldugu ıcın sıkıntı yok ama yınede erken dogum rıskı var bu cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım bızımkının erken dogum rıskı zaten vardı bu sıvı gelmeyle dahada korkuttu bızı valla cok yormamaya calısıyorum kendımı ıste bır 3 haftacık daha gelmese yeter dıo doktor da ebede
anladm dikkat et bakalım doktor kesin amniyo sıvısı dedi mi kız çiş olmasın o arada bende de oluyo da anlamıyorum :D nebilim öyle bişey olsa ciğer geliştirici iğne yapması gerekir her ihtimali düşünmesi lazım doktorun

anladm dikkat et bakalım doktor kesin amniyo sıvısı dedi mi kız çiş olmasın o arada bende de oluyo da anlamıyorum :KK70: nebilim öyle bişey olsa ciğer geliştirici iğne yapması gerekir her ihtimali düşünmesi lazım doktorun

canım ped verdı bırtane morarırsa haberım olsun dedı 2 tanesı morardı ama emın olamadı anne karnındakı sıvı normal oldugu ıcın bu cuma daha detaylı bakıcak sanırım

canım ped verdı bırtane morarırsa haberım olsun dedı 2 tanesı morardı ama emın olamadı anne karnındakı sıvı normal oldugu ıcın bu cuma daha detaylı bakıcak sanırım
allah allah ilginç gerçekten nasıl riske sokup cumaya kadar bekle diyebilir ki bide rengi değişmiş hayret ben olsam şimdiye başka doktorun yolunu tutmuştum neyse rahatlık da öenmli tabi :D hayırlısı olsun tatlım

kızlar karnımda kırmızı yanık lekesi gibi lekeler var bir haftadır,benim gibi olan var mı :KK22:

allah allah ilginç gerçekten nasıl riske sokup cumaya kadar bekle diyebilir ki bide rengi değişmiş hayret ben olsam şimdiye başka doktorun yolunu tutmuştum neyse rahatlık da öenmli tabi :KK70: hayırlısı olsun tatlım

aynen ya sorma dusunmedım degıl ama bakalım artık cumaya kadar bısı olmaz ınsallah

canım benim mutlaka öyle çok iyi anlıyorum seni o stres yetiyor insana ben ben değildim kendimde hiç değildim kabus gibi gece geçirmiştim hastanede bile yattım benim durumum 27.haftada mı ne oldu sen düşün artık 1 hafta raporluydum hatırlarsan o dönem oldu kanama açılma ne ararsan yani iğne yaptılar her ihtimale karşı olursa da allahdan dedim artık çok şükür düzene girdi şimdi yine tehlikeli aylardayız stres kasılmalarını arttırır hiç üzülme sen yat dinlen beklicek bebişin annesi üzme onuda
canım çok geçmiş olsun...gerçi gelmiş geçmiş artık bi ara raporluydun hatırlıyorum..neyse şimdi iyisiniz yaaa onemli olan o

18 kilo aldimm 73 kiloyum acaip doyumsuzluk var bende :kk77: cok acikiyorm sizler neler yapiyosunuz kendinizi tok tutmak icin
merhaba hoşgeldin. bende 25 kilo aldım. doktorum artık pilavı ekmeği kes dedi. hayır onuda yemiyorum her gün 100 gram artıyor:KK17: 25 kiloluk yediğimi düşünmüyorum neden acaba böyle oluyor bana doktor acıkınca elma yoğurt filan ye dedi abur cubur yeme dedi onları da kestim bakalaım nolcek

bugün emzik biberon onları kaynattım. strerlize etmek için. Gıcık oldum emziğin içinde biraz su kaldı bir türlü gitmedi.:KK47: baya uğraştım havlu kağıda kurulamaya çalıştım. ama yinede su buharı kaldı içinde az bir şey sterilliği kaldı mı bilmiyorum.:rolleyes:

merhaba hoşgeldin. bende 25 kilo aldım. doktorum artık pilavı ekmeği kes dedi. hayır onuda yemiyorum her gün 100 gram artıyor:KK17: 25 kiloluk yediğimi düşünmüyorum neden acaba böyle oluyor bana doktor acıkınca elma yoğurt filan ye dedi abur cubur yeme dedi onları da kestim bakalaım nolcek
Off :110: aynen oyle ben bi 80 olucam sanirim yogurdu hic sevmiyorum meyve yiyorum doymuyorum bi kilo meyve yiyorum veya salatalik :eek: hamileligim boyuncada dikkatettim dikkatetmesem ne olurdu bilemiyorumo_O

Bende 17 Kilo aldım. Tok tutmak için düzenli yiyorum. 3 ara 3 ana öğün yapıyorum.Böylelikle Pek acıkmıyorum. Kilo kontrolü de oluyor böyle.

Back