• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

tubacım sız 36 haftalık olmussunuz kendını kurtarmıs ınsallah bızımkıde o haftalara kadar bekler bızımkıde bır 3 hafta daha beklese keske o_O
Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.

Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
aaa hadi bakalım hayırlısı olsun. ben de cmt günü nst'ye gireceğim, kasılmam çok olduğu için endişeliyim aslında.

Yani canım orasi oylede sonuçta gene erken olucak doğum Şubat'ın sonu nere başı nere bebeğin anne karnındaki 1 günü dışardaki kaç gün e bedel.
yok öyle düşünme canım, çok şükür gelişimi yerinde ise 36 doğması sıkıntı değil. Benim oğlum 36.haftada doğdu, çok şükür hiç problem yaşamadık. Bunda da 1 hafta daha sabrederse biraz rahatlayacağım açıkçası.

Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
ayyy canım hadi hayırlısı olsun haber et bizede maşallah bebişin kilosu iyi üzülme sakın kurtardılar kendilerini allah korusun daha erken doğum yapanlar bile var ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı bi dönem erken doğum riskim vardı açılma vs anlatmadım size üzücü olmasın die 2 doz şeklinde alınıyor haftada 1 defa mis gibi gelişsin ciğerleri annesi :)

ay kızlar evde temızlık var dıe heryer acık totom dondu valla ya bıtsın dıe dort gozle beklıyorum resmen
canım kolay gelsin evde kadın varsa eğer onun yaptığı odadan çık başka odaya kış gününde heryeri açıp üşütmenin ne alemi var alemsiniz valla :D

ayyy canım hadi hayırlısı olsun haber et bizede maşallah bebişin kilosu iyi üzülme sakın kurtardılar kendilerini allah korusun daha erken doğum yapanlar bile var ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı bi dönem erken doğum riskim vardı açılma vs anlatmadım size üzücü olmasın die 2 doz şeklinde alınıyor haftada 1 defa mis gibi gelişsin ciğerleri annesi :)
aaa canım geçmiş olsun dikkat et sen de kendine..

Sağol canım yaa hiç haberimiz yok busracim çok geçmiş olsun yaa ben 35 te neden yapıldı moduna girdim sonuçta iyi diyor herseyine çok şükür birde tekrar ayrıntılı ultrason a sokmak isteyince benim moraller sıfır yani her ne kadar kendini kurtarsam gibi dusunulsede insan zamaninda dogsun istiyor bebegi

Siz sağlıklı olun da canım hayırlısıyla zamanın da gelir inşallah :)

Sağol canım yaa hiç haberimiz yok busracim çok geçmiş olsun yaa ben 35 te neden yapıldı moduna girdim sonuçta iyi diyor herseyine çok şükür birde tekrar ayrıntılı ultrason a sokmak isteyince benim moraller sıfır yani her ne kadar kendini kurtarsam gibi dusunulsede insan zamaninda dogsun istiyor bebegi
canım benim mutlaka öyle çok iyi anlıyorum seni o stres yetiyor insana ben ben değildim kendimde hiç değildim kabus gibi gece geçirmiştim hastanede bile yattım benim durumum 27.haftada mı ne oldu sen düşün artık 1 hafta raporluydum hatırlarsan o dönem oldu kanama açılma ne ararsan yani iğne yaptılar her ihtimale karşı olursa da allahdan dedim artık çok şükür düzene girdi şimdi yine tehlikeli aylardayız stres kasılmalarını arttırır hiç üzülme sen yat dinlen beklicek bebişin annesi üzme onuda

ama rısklı haftaları atlamıs olcaksınız kusum ama tabıkı ınsallah durabıldıgı kadar fazla durur ben 3 hafta daha dursun dıe dua edıyorum valla

işyerinde yoğunum yine, uykum da geldi. kahve içiyorum. sana da kolay gelsin canım.

sorma bende ıslerı takıp edıyorum kadın temızlık yaparken ofısde dosyalar bırbırıne gırmıs hepsını duzgun verdım sınır oldum ay temızlık bıtsede gıdıp uyusam bıraz

hiçbir sıkıntı olmaz inşallah Allahın izniyle.. hiç üzülme sıkma canını bebeğin kilosu iyi ciğer geliştirici iğnelerde ciğerlerini geliştirir. adaptasyonu kolaylaşır. zamanında gelmeleri iyi tabiki ama bazıları meraklı oluyor hemen dünyaya gelip ne oluyo die bakmak istiyo demekki ;)

canım kolay gelsin evde kadın varsa eğer onun yaptığı odadan çık başka odaya kış gününde heryeri açıp üşütmenin ne alemi var alemsiniz valla :KK70:

oldugum odanın butun camları kapadım kusum ama ev buz gıbı oldu valla sorma

Back